מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהתקציב שלי יצליח לכלול את המסך DELL 2007WFP אך במהרה גיליתי שאין לי מספיק כסף ונאלצתי להסתפק במסך Samsung 931BW אתמול הצלחתי להרוויח עוד איזה 1000 ש"ח וכעת אני מוצב בפני דילמה קשה אני יכול לשדרג למסך של DELL או שאני יכול לקנות ממיר של HOT Magic - למי שלא יודע זה הממיר שיכול להקליט תוכניות לעצור ולהעביר אחורה בזמן אמת וכו', יותר פרטים פה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2022〈=he מה לפי דעתכם יותר כדאי לי?? להשקיע במסך יותר טוב? או אולי להשקיע בממיר קסום בבקשה תעזרו לי! זה משגע אותי!!
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לאחי, יש יום הולדת בקרוב, ואני ושאר האחים מתכננים לקנות לו מסך LCD כמתנה. יש לנו תקציב שעומד על 1600 שקל. שמעתי על ה-VP930B של View Sonic. (מה דעתכם על המסך הנ"ל? ) חשוב לציין, הוא משחק הרבה במשחקים, שדורשים מחשב חזק, לכן אני צריך המלצות למסך איכותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי לכולם, כאשר אני צופה בסרטים ברזולוציה הנ"ל, אני לא מקבל מסך מלא אלא תצורה של 4:3 ו-2 עמודים שחורים בצדדים. כיצד ניתן לסדר זאת?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הבחירה הראשונה שלי היא: Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp Flat Panel שמחירו בסביבות 2300 ש"ח. אני מחפש מסך טוב למשחקים רצוי 20 או 19 אינצ' ושלא יהיה פאנל TN. אני אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני קונה מחשב וחדש ואיתו גם מסך. אני לא ממש צריך מסך גדול וגם אין לי יותר מדי כסף אז החלטתי ללכת על 17 אינץ. התקציב הוא בערך 1000, אבל אם יש מסך שעולה קצת יותר וההבדל באמת משמעותי אני יכול להתגמש קצת. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת איכות התמונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
היי חברה רכשתי לפני שבוע את ה DELL 2407 גרסא A04 המסך מרשים מאוד, במשחקים הוא סבבה, אבל בסרטים: 1. האנשים בסרט נראים אדומים מהרגיל, רק משחק עם ה SATURATION בהגדרות של NVIDIA שיפר את זה לא ראית פונקציה במסך שמסדרת את זה, מישהו? 2. עד היום הורדתי סרטי 720P, על המסך הזה הם נראים הרבה פחות חדים משהיו קודם (שלא נדבר על ה XVID הרגיל) בכל אופן, הורדתי כמה טריילרים של 1080P, אבל משהו לא נראה לי, אולי זה ה CODEC או ה PLAYER ( אני משתמש ב K-lite ) התמונה לא חלקה בעייני, רואים מעין נקודות כאלה, אולי ה RENDERING לא טוב? יש לכם המלצות ל CODEC, PLAYER , מישהו הזכיר איזה שבב שיש במסך שגורם לפעמים בעיות ואפשר לכבות אותו, הצלחתי להגיע ל"תפריט החבוי" של DELL מישהו יודע אם זה שם…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב למשחקים עם רזולוציה גבוהה ושהיה לפחות 20 אינץ עד 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל המסך הזה. אני לא ממש גיימר, וגם כשאני משחק אין לי בעיה להתפשר על הגדרות בינוניות (ואני אפילו לא מדבר על פילטרים...). אני כרגע מתלבט בקניית המחשב בין 8800 (640 או ש-320 יספיק?) ו-x1950xt. בנוסף, איך עדיף לי לחבר את הממיר של הכבלים למסך, דרך כניסת הקומפוזיט שלו, או דרך כרטיס טלויזיה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב מאיזה חנות ובחרתי את המסך של סמסונג 931BW . עכשיו ראיתי בבאג שיש להם מסך עם ניגדיות של 1:3000 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=239&scat=220&tcat= ה LG באמת כזה טוב ? שווה לחליף את הסאמסונג ב LG ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
2405wfp יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה (לאחר שימוש של 4 חודשים) ב2000 שח האם כדאי? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2405fpw/4505-3174_7-31335738.html
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אני עומד ללכת לחנות לקנות מסך חדש. איך אני בודק את המסך לגבי פיקסלים שרופים וכו' (אני מדבר על עוד בחנות עצמה). יש עוד דברים שצריך לבדוק חוץ מפיקסלים שרופים?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות lcd איכותי למשחקים, סרטים, אינטרנט. מסך שיציג תמונה איכותית בכל אחד מהמקרים. לאחר חיפוש נרחב פה בפורום גיליתי שהמסך viewsonic vp930 הינו מומלץ מאוד, אך מצד שני שמתי לב שישנה גרסה חדשה יותר vp930-3 אשר היא הנמכרת בחנויות כיום ובה ישנו אפקט מוגבר (יחסית לגרסה המקורית) של מריחות/קורונה. אף פעם לא יצא לי לראות את התופעות האילו מכיוון שעד היום עבדתי עם crt. ישנם בבית גם מסכי lcd בשאר המחשבים אך הם מסכים פשוטים עם פאנל tn ולא הייתי מרוצה במיוחד מאיכות התמונה שלהם, למרות שלא שמתי לב למריחות. אני די בטוח שאפילו מריחה/קורונה בסדר גודל קטן תפריע לי. לכן אני מבקש לדעת האם בכל זאת מומלץ לקנות את vp930 או שיש מסך אחר שבאמת כדאי שיהיה טוב לשימושים שלי? תודה לעוזר…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי ויכוח עם חבר :argue: למה אני צריך חיבור של S-video כדי לחבר מחשב לטלויזיה למה אני לא יכול להשתמש בטלויזיה בתור מסך ולחבר אותה ל DVI אם מישהו יכול להסביר לי את זה ברמה חומרתית אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי חבר'ה אז ככה,לפני איזה שבועיים זכיתי במכרז בוואלה במסך של סאמסוג מדגם 226BW המוכר,והיום דיברתי עם החברה (חיון) והם אמרו לי שאין להם פנאל מסוג S אלא רק A וC - משמע פאנלים נחותים לעומת ה S. עכשו ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שכל ה 22" הם בעצם אותו הדבר בגדול, בגלל שכולם מגיעים עם פנאל TN,ושעדיף לרדת ב 2" ולקחת את ה 2007 של Dell. אז הייתי מעונין לדעת איזה מסך עדיף לי,לצרכים שלי שהם:יצירת מוזיקה,אינטרנט. משמע בגדול קריאת טקסט,משחקים אני כבר לא משחק,וסרטים אני רואה ב TV . התקציב שלי הוא עד 2000,ואפשרי להוסיף עוד איזה 200 שקל בשביל מסך שווה את זה,כי אם כבר משקיעים 2000 שקל אז עוד 200 בשביל משהו יותר טוב שווה את זה. עכשו מאוד התלהבתי מהרעיון של ה22" שזה גדול ורחב ממש נח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-