מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי כולם! כרגע יש לי מסך של Samsung 955DF CRT בגודל 19 אינטש שמשרת אותי נאמנה (במיוחד) כבר 5 שנים.. לדעתי הגיע הזמן להחליפו ולעבור למשהו יותר דק, מתקדם וקצת פחות מוציא עיניים וקרינה כמו LCD שחור יפיפה.. בעיקרון יש לי התלבטות בין 3 מסכים.. : 1) לאבא שלי יש Samsung 971P גם באותו גודל, מסך יפיפה ואיכותי אבל לא מצאתי אם יש אותו בשחור איפשהו.. 2) מסך ה-ViewSonic VP930 ששמעתי עליו וקראתי עליו ביקורות טובות.. מה ההבדלים העיקריים בין ה- VP930 ל- 971P חוץ מזה שהאחרון חדש יותר? ----------- 3) או שתמליצו לי על מסך של DELL איכותי גם בגודל 19 או 20 אינטש כמו ה-2007FP? איך הוא? קראתי שהשחור שלו לא ממש "שחור" במצבים של תמונות כהות.. זה נכון? כמו כן במאמרים לגבי קניית מסך LCD …
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן רציתי לקנות מסך LCD שישמש אותי גם לטלויזיה וגם למסך המחשב. ראיתי את המסך הבוקר בעיתון, ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו- viewtech 9005l-TD 19" גודל מסך-19 אינצ' מהירות רענון-2 MS כניסה דיגיטלית ואנלוגית:DVI+VGA+S-VIDEO+AVI+CVBS כולל רמקולים רזולוציה מקסימלית:1280X1024 ניגודיות-1:700 מתאים לכל שיטות השידור מחיר: 1500שקל תודה לעוזרים, ודרך אגב מה זה ניגודיות ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על 931C אבל יש ביקורות רעים באתר לגביו . חשוב שיהיה זמן תגובה 2 MS יחס ניגודית 1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך טוב ומומלץ שעות:20 אחוז אינטרנט כולל עבודות 40 אחוזים משחקים 40 אחוזים סרטים חשוב לציין יושב על המחשב 9 שעות ביום ושיהיה טוב לעניים
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מהרגע שהזמנתי, קיבלתי אתמול את הדל 2007WFP. ורציתי לשאול דרך איפה לחבר אותו? יש שם DVI-D ו VGA. ודרך אגב, קיבלתי עם המסך עוד כבל כזה, USB, למה הוא משמש? כי מצד אחד הוא USB רגיל ומצד שני הוא USB כזה שונה נדמה לי.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" ומרתיע אותי קניית מסך בעל פאנל TN בשל מה שכתבו באתר על זווית הצפיה הצרה.. האם יש מסך איכותי בגדלים האלה שהוא בעל פאנל VA או IPS במחיר שפוי (עד 1500 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו כבר הרבה על המסך הנ"ל אבל בכל זאת לא מצאתי תשובה לנושא ע"פ המפרט למסך יש זמן תגובה של 16 MS 1.האם אין לו בעיות במשחקים וכו... בגלל זמן התגובה הנמוך יחסית? ??? 2.יש לי כרטיס מסך 8800 340M האם יהיה בעיה בהרצת משחקים (לא ברזולוציות מטורפות)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ראיתי שיש בפורום קנייה משותפת של מסכי DELL 2007 wfp ורציתי לשאול: תכננתי במקור ללכת על ה samsung 931bw שיעלה לי 1,200. השאלה היא האם עדיף לי במקום זה ללכת על הDELL כי מצד אחד הוא יהיה זול יותר בקנייה משותפת אבל מצד שני הוא עדיין יהיה יקר יותר בלפחות 500-600 שקל ואתרים באינטרנט מראים לי לSAMSUNG יש פרטים טכניים טובים יותר. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שמסכי CRT יותר טובים לגיימינג, זה נכון בכלל?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אז ככה: לאחר ההמלצה שניתנה באתר קניתי את המסך SAMSUNG 932B ב-1,300 שקל. לאחר שראיתי את המסך באופיס דיפו, אכן התרשמתי מאיכות התצוגה אבל מאוד התאכזבתי מהעיצוב שלו, ממש לא אהבתי. המסך נראה פשוט למדיי ולא יוקרתי. לאחר שביקשתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שאני יכול להחליף את המסך במסך אחר. רציתי להחליף אותו ב LG L1960TR , אבל בחנות אמרו לי שהם לא עובדים עם המסך הזה. הם הציעו לי את המסך SAMSUNG 931C ב-1,500 שקל. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם אני יכול עוד לבטל את ההזמנה לגמריי ולקבל את כספי חזרה (הרכישה בוצעה היום - יום ראשון), או שהבנתי שאני צריך לשלם קנס של 5%. 2. האם כדאי לבטל את ההזמנה (ולשלם קנס של כ-60) ולקנות LG L1960TR ב-1,450 (סה"כ ייצא 1,500) 3. האם כדאי לקנות באותה ח…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה מוזרה. אבל באמת, באיזה מצב אני ארגיש הבדל משמעותי בין המסכים האלה לנגיד... 931W? או למסך TN שנחשב איכותי ועולה כמה מאות פחות? קראתי את המאמרים על המסכים והבנתי את ההבדל בין הטכנולוגיות, אבל שוב, האם בנאדם רגיל ישים לב להבדל בין הסוגים בשימוש בסיסי? (גלישה באינטרנט, עבודה עם קצת אופיס ופוטושופ)
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך. עכישו יש לי דילמה: מסך 206BW שהוא גם גדול יותר וגם רחב אבל TN. או מסך 19 כלשהו איכותי יותר אבל קטן יותר. השימושים העיקרים שלי זה למשחקים כבדים וגם קצת לסרטים. עכישו אני יושב מול המסך ישר אז לא אכפת מזווית צפייה וכל זה. מה יותר טוב שאני יושב מול המסך ישר כי לפי דעתי במצב כזה לא מרגישים הבדל(ראיתי מסכים אצל חברים). ועוד משהו, ב206BW יש הגרלת פנלים? ואפשר הסבר?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
ראיתי שה206BW עולה בניואג 1050 ש"ח (269 דולר). עכשיו השאלה שלי כמה עולה המשלוח?האם יש אחריות? המוצר יכול להשבר? או שעדיף כבר לקנות מסך ברמה גבוהה יותר כמו ה2007WFP מאיזו חונת בחו"ל כי זה זול יותר? סליחה על החפירה אבל זה נראה לי דרך מעולה לחסוך כסף
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. הפונטים ב2007WFP קטנים יותר מב2007FP? 2. מה הגובה של המסך הרחב? זה גובה של מסך 17 או 19 אינץ'?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב? האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים? שאלה נוספת- האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדייף כי אני העדפתי את הsamsung וגם כי ה2 אינטש האלה לא ממש משפיעים. חבר שלי קנה ת223bw של הסמסונג ב בערך אותו מחיר של הdell בzap באיזה חנות.. ו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-