עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by smack,

שלום לכולם,בקרוב אני קונה מחשב חדש אבל את המסך אל סי די 20 אינטש של חברת chimei אני אשאיר. במחשב החדש יהיה כרטיס קול asus 9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 אני אישית לא מבין גדול בתחום הזה,אבל אמרו לי שיכול להיות שאצטרך מתאם hd בין הכרטיס למסך מישהו יודע האם זה נכון,ולהסביר קצת??? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by skippy22,

שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by noam128,

מישהו יודע איפה מוכרים כזה בת"א?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TicTacToe,

אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Igor Smigor,

רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by nirdekel1,

היי, קיבלתי היום מסך מאמאזון (xg27acs) בידיעה שאצטרך מתאם חשמל. בדקתי שאין בעיה של מתח שכן כתוב על המסך שהוא מתאים ל-100-240W. ראיתי אמנם שהכבל של המסך הוא עם 3 פינים - שניים חדים ואחד עגול (הבנתי שזה נקרא type b בארה"ב). מחיפוש ברשת רוב המקומות מוכרים מתאמים של שני פינים בלבד. מישהו מכיר איזו רשת גדולה שמוכרת מתאם 3 פינים? או מקום אחר בחיפה? אני יודע שאפשר למצוא ב"עלי אקספרס" או בחנויות מסוימות במרכז אבל ייקח לזה לפחות כמה ימים להגיע ורציתי לקנות היום בבוקר או מחר בערב. תודה מראש

7. שלום אני מתלבט לקנות אחד מהמסכים הנ"ל , המסכים למטרת גיימינג ,סרטים , אינטרנט וכדומהוהחלטתי שאני רוצה מסך ips שהנתונים שלו גם יהיו טובים למשחקיות חוץ מהאיכות הטובה לכן ה ms שלהם 5-6.מה אתם ממליצים מביניהם? והאם יש לכם המלצה אחרת בתקציב שעדיפה , אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by tratz,

DELL 1907FP Viewsonic VX922 או בכלל מסך אחר? מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by taiber,

הנה מספר מסכי LCD של 19" רחבים במצאתי בזאפ במחירים דומים- http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472837 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415455 איזה אחד הכי כדאי לי? תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  11. האם זה לא בריא למסך? עדיף להשאיר אותו דלוק ל10 דקות מאשר לכבות או שזה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tzahi04,

מה דעתכם על המסך הזה בתור מתחרה לDELL2007WP שלנו? - PHILIPS 200W6CS LCD - מסך 20 אינ'ץ רחב גם לו יש פאנל IPS ועולה אותו מחיר, אולי האחריות שלו טובה יותר?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by adir12,

מתי המסך הנ"ל מגיע לארץ ומה צפוי להיות מחירו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sangoker,

הוא הושק כבר לפני חודש כמה זמן בדרך כלל לוקח למסך חדש להגיע לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sagim194,

מתי הוא בערך יצא לשוק???

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by Ronen Mars,

והאם זה יביא להוזלה של dell u2414h ?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by sgsg,

אני יודע שזו שאלה מוזרה. אבל באמת, באיזה מצב אני ארגיש הבדל משמעותי בין המסכים האלה לנגיד... 931W? או למסך TN שנחשב איכותי ועולה כמה מאות פחות? קראתי את המאמרים על המסכים והבנתי את ההבדל בין הטכנולוגיות, אבל שוב, האם בנאדם רגיל ישים לב להבדל בין הסוגים בשימוש בסיסי? (גלישה באינטרנט, עבודה עם קצת אופיס ופוטושופ)

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. מי רוצה מסך 34 אינץ' אולטרה-רחב בקצב רענון גבוה בעלות של פחות מ-2,000 שקלים? לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. חברת BOE הסינית ממשיכה לרוץ קדימה עם נתונים טכניים משוגעים שלא בטוח אם תוכל להיות להם השפעה ממשית על חוויית השימוש של הצרכניםלכתבה

21. Started by fire1ce,

מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מתי יצא הטכנולגיה הבאה אחרי LCD שאני ידע עם שווה לחכות כדי לקנות LCD בזול

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ConRoe X Fire,

הייתי רוצה מסך בגודל 22"-24" אבל ה-22" כרגע הם לא איכותיים וה-24" היחידי שאני מתעניין בו הוא ה-2407 של Dell שהוא כרגע קצת יקר מידי בשבילי אז אני מוכן לחכות עד שה-2407 יהיה זול יותר או עד שיצאו מסכי 22" איכותיים, מישהו יודע מתי זה יקרה עם מסכי 22"?

25. Started by matan147,

שלום רב אני כבר כמה זמן מחפש מסך LED בגודל 27 ואני לא מצאו מתי יצאו מסכים ללו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.