עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RisingStar,

אז כמו שאתם יודעים חבר'ה היום התחדשתי לי במסך הזה . רציתי לשאול עם ישנם הגדרות שאני צריך לעשות כדי שיהיה לי כמה שפחות כאבי עינים,וחדות טובה. בנתיים זה רץ על 60 הרץ ברזולציה המקסימלית(טביעית)של המסך. אני עובד עם כרטיס מסך ati aradeon x9550 ,256 mb. ודרך חיבור DVI תודה על העזרה :> אגב עם אני מוריד את V מ"hide refresh rate..." יש לי גם 120 הרץ מה להשיים? תודה!

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  2. לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  3. היי, לאחרונה ראיתי בקטלוג של באג מסכים של 22" של LG ושל סמסונג ודי נדלקתי על הרעיון למסך כזה. לכן עברתי על כמה דפים בפורום וראיתי שאנשים פה אוהבים את DELL וממליצים עליהם, וכמו כן המחיר הנמוך ביותר של ZAP למסך הזה הוא 1880 לרגע זה. כמו כן חיברתי את הכבלים (הוט) למסך הנוכחי שלי,ואני יודע שבגלל של LCD יש רזולוציה יותר גבוהה מטלויזיה אז רואים פחות טוב. לכן: 1.האם אתם ממליצים על המסך הזה? (לשימוש רגיל של מחשב->תוכנות כו') 2.האם יראו יותר טוב את שידור הטלויזיה? 3.האם לא להתרשם מחברות עם מחירים נמוכים כמו nu tech ,שהמחירים שלהם מעוררים תמיהה? 4.יש לי כרטיס מסך די ישן fx5200 האם זה יתמוך במסך?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  4. כמו בכותרת, ובדגם ספציפי LG 26LC2R באיזה פאנל מדובר? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי בעיה יש לי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT שיש לו חיבור VGA ו DVI לחיבור ה VGA מחובר המסך מחשב מסך LCD בגודל 17" שתומך ברזולוציה של 1280X1024 לחיבור ה DVI מחוברת טלויזיית LCD בגודל 32" עם חיבור של DVI - HDMI שתומך ברזולוציה של 1280X720 עכשיו הבעיה היא שאני יכול לעשות מצב של DUAL VIEW שככה אחד המסכים יראו רגיל והשני יהיה ההמשך של המסך ויש מצב של CLONE שככה אחד המסכים יראו רגיל ובשני יראו את מה שרואים בשני רק ברזולוציה שלו ככה שראוים ממש על הפנים כי הרזולוציות של שני המסכים הם שונות לחלוטין ככה שזה בלתי אפשרי לצפייה אז איך אני עושה שאני רואה בשני המסכים את אותו הדבר ובצורה נורמלית ? ובמסך השני של ה 32" שבמקרה שלנו הוא מסוג LC 32LC2 אני אף פעם לא רואה את כל המסך תמיד …

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  6. אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by Or_s2006,

אני מחפש חוות דעת אמיתי וטובה על המסך LG L1900J יש לו 2ms ניגודיות 1:3000 הוא מסך טוב ?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  8. האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. שלום כולם, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקנות חבילה שיש בה את ה-LG 1900J או את ה-SAMSUNG 931C, ובמקרה בביקורת שעשו על מסכי ה-19" שניהם מסוקרים ואמרים עליהם שהם ממש גרועים... אז אני מחפש מסך 19" אחר בתקציב הזה ומטה שיהיה יותר טוב מהם (מצידי גם 8MS, או אם זה פנל ממש טוב אז גם יותר). נ.ב: חיפשתי מסכים בפחות מ-1500 ש"ח שלא עם פאנל TN, ולא מצאתי... ה-1500 ש"ח ומטה הם עם TN... ואני לא יכול אפילו שקל יותר תודה.

10. Started by Sygnus,

שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by evy_s,

שלום לכולם... אני מחפש מסך חדש , חשבתי על הDELL 2007FP ורציתי לדעת אם לא אמור לצאת לו בקרוב דגם חדש? המסך הזה כבר לא כל כך חדש ויכול להיות שכשיצא דגם חדש יירד המחיר שלו לא? מה אתם אומרים שווה לחכות קצת או שהמחיר שלו יישאר ככה עוד הרבה זמן?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. אני ממש לא מבינה בנושא ואשמח לכל עזרה בבחירת מסך טוב.ניסיתי לקרוא כאן בפורום ולהבין מה כדאי אבל ללא הצלחה הגעתי להבנה שיותר מתאים לשימושים שלי מסך רחב וגם שבין 20" ל22" עדיף 20". אני מבלה ה מ ו ן שעות מול מסך מחשב וצריכה משהו באמת טוב. ראיתי המלצות על: DELL 2007WFP ASUS PW201 VS2035 (איזו חברה לא הבנתי) כולם יפים אבל מה הכי כדאי/שווה/איכותי וגם מתאים לכרטיס המסך שלי: GeForce 7600GT ? כמובן שאם יש עוד דגמים אשמח לשמוע עליהם. אודה לכם על כל עזרה :hi:

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by Or_s2006,

רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. Started by XpHunTeR,

מסך LCD שיהיה 19", למטרות גלישה באינטרנט (לראות חד את הטקסט), וגם משחקים. וחשוב שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים. תקציב 1,500 ש''ח +- + אם אתם יודעים איפה אפשר לראות את המסך שהמלצתם בראשון לציון תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by sgsg,

אפשר לקבל בבקשה המלצה למסך בסביבות התקציב הזה? הוא ישמש בעיקר לקריאה ולכתיבה של טקסט, מעט מאוד עריכת תמונות (צבעים מדוייקים לא חובה) ובכלל לא ישמש למשחקים לא יודע אם 17'' או 19'' בתקציב הזה, אבל צריך להיות LCD. תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by lader,

אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  19. כן כן זוהי לא טעות, אני מחפש מסך 17 אינץ' העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי. אין הבדל גדול לדעתי בין 17 ל19..אבל אם יש לכם הצעה למסך 19 טוב בתקציב שהצעתי אני גם אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by esharone,

היי, אני מתלבט מה לקנות: מסך רחב או רגיל? אני לא משחק הרבה אבל רואה סרטים לפעמים, אני לא מבין אבל למשל במסך של dell 2007: יש אותו בשתי הפורמטים ויש לו אפשרות לפיבוט אבל מה זה נותן במסך רגיל? המסך הרגיל הוא לא מרובע? אם כן מה נותן לי הפיבוט כי המרובע הוא בעצם שווה צלעות, לא? ברחב אני מבין שזה נותן לי תצוגה כמו דף וזה שימושי לאופיס ואיטנרנט, לפי התמונות שראיתי גם במסך הרגיל זה נראה כמו דף במצב של היפוך, מישהו מוכן להסביר לי את ההבדלים ומה כדאי לקנות? אני נוטה לכיוון הרחב גם כי רואים יותר ויותר מסכים רחבים היום

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by taiber,

אני מתלבט אם לקנות מסך 19 אינץ' למחשב או פשוט לחבר טלויזיה LCD 19 אינץ' למחשב במקום. אין יל כאן את השמות של הדגמים, אני יכול להוסיף אותם המשך, אבל הרעיון הכללי? כדאי בכלל לחבר מסך של טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by Shasoosh,

התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  23. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6304 אני קונה בסוף את זה איך הוא ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. Started by puNani,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3584 שימו לב שכתוב: Dell 24" 2407WFP UltraSharp 4MS+DVI ברוב המקומות קראתי שזמן התגובה הוא 6ms. כדאי לקנות מהמקום הזה או שהם מסלפים עובדות?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. ראשית אני אציין שלפני שפתחתי את האשכול עשיתי סיקור וחיפוש ברשת בכל מיני אתרים, החל מחיפוש מפרט טכני 'יבש' באתרי השוואות zap,wisebuy (וגם קריאהבCNET),חיפוש מפרט טכני באתרי יצרן,קריאת חוות דעת גולשים[טוקבקים] וסיקורים בYNET (דליתי מידע ועזרה יותר מהטוקבקיסטים,מאשר מהסוקר עצמו שלא התרשמתי כלל), קריאת רוב האשכולות שנמצאים ב4 הדפים האחרונים בפורום הזה [מצאתי מידע אבל לא מספיק], וגם קריאת מדריכים איך לבחור מסך LCD. אך הדרך הטובה ביותר לבחור מסך זה לשאול כאן, ושאקבל תשובה מדוייקת לצרכים ולמה שאני צריך מאנשים שזה התחום שהם מבינים ושולטים בו. כי לדלות מאשכול כזה רבע מידע, ומתגובה כזאת עשירית מידע לא כל כך עוזר לי. לפני שאני אציג את המסכים אציין שאני פתוח להצעות למסכים נוספים חוץ מ…

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים