מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19, התקציב שלי 1400 ש"ח (אני לא יכול לחרוג מהתקציב) מה המסך המומלץ ביותר?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
באיזה מסך רואים יותר טוב? מי יציג משחקים יותר טוב ? ובמי יהיו יותר מריחות?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, המסך בוהק מאוד, עד שקשה לקרוא טקסט בלי שהעיניים יוצאת מהמקום. באופן ראשוני הורדתי את הבהירות ל0 את הקונטרסט לחצי וכיוונתי את הrgb ל-6500K, ועכשיו זה יותר טוב. למישהו יש דרך קצת יותר טובה/חכמה להוריד את הבהירות ב-viewsonic?? תודה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים LG 226WTQ Samsung SyncMaster 226BW אני נוטה ל LG לפי דעתי יותר יפה ויש בו פונקציות נוחות כאלה... חיפשתי ביקורות והשוואות לא מצאתי... תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בשבע שנים האחרונות אני עובד על viewsonic PF775 כנראה שהסוף שלו קרוב כי הוא התחיל לרצד... אני מעונין להחליף ל LCD ובאופן טבעי viewsonic נראה לי הכי מתאים אבל בחודשים האחרונים אני רואה ש dell טובים לא פחות אין העדפה לחברה מסויימת קראתי את הביקורות/השוואות ות'רדים שלמים וזה נראה שלכולם יש חסרונות אני מחפש מסך 19" עד 20"-איכותי שמתאים לגרפיקה מקצועית ומשחקים מכיוון שאני המון מול המסך אני אתאים את עצמי למחיר המסך בבקשה רק ממי שמבין/מנוסה, תודה
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 המסכים האלו: samsung206bw lg 206wtq dell 2007wfp בבקשה אל תפנו אותי לנעוץ כי הורדתי את זה ואי אפשר להבין כלום מההשוואה שלו שם... מה כדאי לי לקנות אני בד"כ רואה סרטים משחק במשחקי תפקידים,אסטרטגיה או יריות גוף ראשון ולפעמים אני עושה עבודות באופיס או גולש באינטרנט... תתיחסו גם ליחס תמורה מחיר תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב - 19" - לעבודה וקצת משחקים. הדרישה שלי מהמסך שהוא לא יפגע לי בהנאת המשחק (מריחות וכו)... עד 1500 שח". חיבור DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, היה לי Samsung 913B במשך שנה וחצי והייתי די מרוצה עד ששבק חיים לאחרונה. במסגרת האחריות אמרו לי שלא ניתן לתקן ורוצים להחליף לי ל 931C אבל קראתי כאן ביקורות די רעות על ה 931C . כמו כן אין לו כוון גובה ופיבוט כמו ב 913B. מה אתם אומרים, לקחת? או שיש Samsung אחר בתווך המחירים הזה ששווה לי לנסות להתעקש עליו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת המסך ישמש רק למשחקים אולי טיפה סרטים מאוד חשוב שלי שלא יהיו מריחות רצידות ורעשים חשמליים כשהקונטרס גבוהה מאוד חשוב לי שיהיה גם בצבע שחור... תקציב 2000שח מה אתם יכולים להציע לי?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני כתבתי שמה הודעה ואפילו שלחתי ה"פ ועדיין לא צריפו אותי לרשימה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
עד שסוף סוף רכשתי מסך lcd אני חושבת אולי זאת היתה טעות?!?!? חיברתי את המסך אך התצוגה שלו ממש גרועה ... זה מתבטא בגרעיניות של המסך ניסיתי לשחק עם הצבעים או עם הקונטרסט אך כלום האם זאת בעיה ידועה במסכים אלו ?!? או שלא חיברתי נכון את המסך או שבכלל אני צריכה אולי לשדרג משהו במחשב עצמו.?!? אודה לכם אם תצליחו לעזור לי :s05: :s05: תודה גלית.......... ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי אוקי איזה התלהבות! קיצר הוא ענק! אז ככה כמה שאלות הכרטיס מסך X800GT02, וכל שאר המפרט בצד (במפרט שלי).. מה אני עושה עכשיו? בהגדרות בכרטיס מסך להגדיר על הרזולציה הכי גבוהה? או בהגדרות של הדרייבר של ATI? מה עושים!? הכרטיס בכלל חזק? איך מכיילים, כדאי לכייל? לחבר את המסך בDVI נכון? בעלי המסך תגיבו בבקשה :P :P מה להגדיר, קבילתי עם המסך דיסק, להתקין? כדאי לפרמט קודם? כי תיכננתי להתקין את המסך על מחשב נקי, או שזה לא יכניס למסך שום הגדרות אז זה לא משנה כלכך, אם אני מפרט עכשיו או בעוד שבועיים כשחיברתי כבר תמסך.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב 22 lcd אינצ' שישמש לי גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה.... אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה ולהתקין אותו במחשב...עכשיו יש לי כמה שאלות.. האם אפשר לחבר ממיר של יס למחשב כי כבלים בכללי אני יודע שאפשר (ע"י כרטיס טלויזיה) מה דעתכם על המסך הבא...chimei 22" *5 ms *300 cd\m *1:700 האם מישו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת?(אם הוא לא איכותי אלך על מסך 19" סמסונג\LG) מבחינה תאורתית זה הכל מסתדר...השאלה איך המסך יציג טלויזיה (מריחות, איכות קצב ריענון)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות מסך מדגם samsung 226BW שהרזו' המקסימלית שלו היא 1680x1050. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 כרטיס המסך הנוכחי שלי קצת ישן geforce 4 440 64MB : ,הסתכלתי באפשרויות רזולו' והמקסימלית היא 1600x1206. שאלתי היא האם אוכל להשתמש במסך בצורה טובה ?- אני מתכוון שיראו בחדות ולא יהיה טשטוש או חלקים מתים שחורים. ועוד משהו, מישהו התנסה עם המסך הזה על 3ds max? תודה רבה לקוראים moshe
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני להתחדש במסך , והינה השלוש אופציות העיקריות שראיתי, ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע. 1. Samsung 20 206BW 2Ms LCD WideScreen Display http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS20MEWSFV/XAA 2. LG LCD 20 L206WTQ 2ms http://au.lge.com/md/product/prodcategorylist.do?actType=detail&currPage=1&categoryId=1000000227&parentCategoryId=0200000606&categoryLevel=4&productId=1100001434 3. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=320-5123 בתודה מראש לכל העוזרים ! :]
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
בסרט יהיה פס קטן כמו במסך לא wide? במשחק אין לי מושג איך זה יהיה. מישהו יכול לסובב שניה את המסך שלו ב-90 מעלות ולהריץ סרט ו\או משחק ולצלם? או פשוט להסביר, זה נורא מעניין אותי.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם צריך להגדיר את המסך להגדרות מומלצות , המסך על 60 מגה הרץ המינימום שלו והמקסימום זה 75 האם כדאי לשנות? ומה לגבי הבהירות?כמה אחוזים? כל טיפים לגבי המסך הזה יעזרו לי ויתקבלו בברכה, תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עריכה: אוקיי אחרי שחפרתי די הרבה בפורום התחלתי להצטער שכתבתי את ההודעה שלמטה, כי הבנתי שכולם ימליצו לי על המסך הבא: 2007WFP Dell או 2007FP Dell אז בהתאם לכך אני משנה את השאלות: 1. איזה מהם כדאי לקחת? (אם טקסט וסרטים זה בחשיבות זהה ומשחקים פחות). 2. יש לי כרטיס מסך RAEDON 7000. לזרוק אותו לפח? 3. הבנתי שצריך יציאת DVI בשביל המסכים הנ"ל. איזה כרטיס מסך לקנות (שוב, אני לא גיימר אז משהו סולידי) וכמה הוא עולה ? 4. האם יש חשיבות למקום שבו רוכשים את המסך? והנה ההודעה המקורית: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מבקש עזרת המומחים והמנוסים כאן בקניית מסך LCD: דבר ראשון, הסיבה הראשית שאני רוצה להחליף מסך …
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-