מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מאז שיש לי את המסך הזה (3-4 חודשים) לוקח לו איזה 5-6 שניות להידלק, 2-3 שניות עד שהנורה הכתומה מתחלפת לכחולה (ועדיין המסך שחור) ועוד איזה 2-3 שניות עד שהוא מציג את מי שיש להציג, למה זה ככה? זה אותו דבר גם אם המחשב נדלק וגם עם הוא נכבה אוטומטית ואני מזיז את העכבר\לוחץ על מקש וזה לא משנה אם זה אחרי שניה או אחרי 5 שעות שהוא כבוי. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? זה לא הכי נורא שבעולם אבל בכל זאת לפעמים אני בא יושב על הכסא וצריך לחכות. תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי מיליון טלפונים ובירורים - התוצאות על הפנים. הובטחו לי מחירים הרבה הרבה יותר טובים, אך לא קיבלתי אותם לבסוף. המחירים הם: 2180 ל-2007WFP 2330 ל-2007FP 3640 ל-2407WFP (לא HC) אחרי שקיבלתי את המחירים האלה כבר לא טרחתי להגיע לבדוק את המסכים אני אישית הייתי מעוניין בהתחלה ב-2007WFP, ואחרי שהספק אמר לי שיש את ה-HC אז רציתי את ה-24". אבל אין HC וגם אין מחיר טוב למסכי ה-20" ככה שגם אני לצערי מחוץ לתמונה. הספק טוען כי כמעט כל החנויות עובדות איתו, והמחירים שהם מציגים לא נכונים ואין להם אותם במלאי, ככה שזה המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא. המכירה פתוחה כעת אך ורק למסכי 2407WFP (לא HC) פנל S-PVA גרסה A04 ייצור אירלנד 2007, כל מי שעדיין מעוניין שיצור קשר ישירות עם הספק במייל…
-
- 281 תגובות
- 35.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר??? יש המלצות חוביות שליליות? איזה סוג פנאל? זה מה שהצלחתי למצוא עד כה: ThinkVision L191 LCD monitor סוג מסך: Color TFT Active Matrix SXGA LCD גודל מסך: 19 רזולוציה: X10241280 ניגודיות: 1:700 תמיכה בצבע: 16.2 מליון צבעים תדירות: Fh 30-83Khz , Fh 55-76Hz זווית צפיה: 150 מעלות אופקית ו- 135 אנכית זמן רענון: ms8 בהירות: cd/m2250 גודל נקודה: 0.294
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין שני המסכים הרשומים בכותרת יש להם אותו מפרט הבנתי. 1. מי יותר טוב מבחינת דיוק צבעים, מהירות, חדות ומי בעל פחות מריחות והילות למיניהן? 2. האם ה- 931B חופף במידה מסוימת ל- 931C בסקירה של ארבעת המסכים באתר, ולכן כשם שה- 931C פחות טוב מ- 932B ,כך גם ה- 931B פחות טוב מ- 932B??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדל 2007WFP יש את התכונות האלה. אפשר הסבר על זה, איך מפעילים את זה ואיך משתמשים בזה? ועוד שאלה אחרת שקשורה לאותו מסך: אני שוקל לקנות כרטיס מסך (Leadtek WinFast TV2000 XP) כדי לחבר ממיר של הוט למחשב. איך השידורים יראו על המסך?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19, התקציב שלי 1400 ש"ח (אני לא יכול לחרוג מהתקציב) מה המסך המומלץ ביותר?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
למחשב בחדש שלי הזמנתי VP930, אך שמעתי שיש איתו בעיות ומריחות במשחקים...אני לא יודע אם זה נכון... אני צריך תגובות דחוף! מה לעשות, מה אלטרנטיבה? האם זה נכון בכלל? והאם אפשר לשנות הגדרות וזה יהיה בסדר... תודה רבה לכולם! רז
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
עדיין לא החלטתי את התקציב שלי, הוא יהיה בין 1200-1700 שקל. אלה שלושת המסכים בתקציב הנמוך: VX922 931B 931BF ואלה הגבוהים: VP930b 971P השימושים שלי למסך הם משחקים בעיקר, ומעט לסרטים. השאלה שלי היא מה מבין כל המסכים פה הכי כדאי לי למשחקים (אם יש באותו תקציב מסך אחר שיותר טוב זה גם בסדר ) והאם כדאי לי להשקיע את העוד 300-400 שקל בערך בשביל המסכים בתקציב הגבוה, או להישאר בתקציב הנמוך יותר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
באיזה מסך רואים יותר טוב? מי יציג משחקים יותר טוב ? ובמי יהיו יותר מריחות?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי). עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על: Viewsonic VP930B Samsung 971P וב - 20" על: Dell 2007fp מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ? האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, היה לי Samsung 913B במשך שנה וחצי והייתי די מרוצה עד ששבק חיים לאחרונה. במסגרת האחריות אמרו לי שלא ניתן לתקן ורוצים להחליף לי ל 931C אבל קראתי כאן ביקורות די רעות על ה 931C . כמו כן אין לו כוון גובה ופיבוט כמו ב 913B. מה אתם אומרים, לקחת? או שיש Samsung אחר בתווך המחירים הזה ששווה לי לנסות להתעקש עליו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת המסך ישמש רק למשחקים אולי טיפה סרטים מאוד חשוב שלי שלא יהיו מריחות רצידות ורעשים חשמליים כשהקונטרס גבוהה מאוד חשוב לי שיהיה גם בצבע שחור... תקציב 2000שח מה אתם יכולים להציע לי?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חשוב לי שהמסך יתאים לעיבוד תמונות ברזולוציה גבוהה להדפסה[לא בקיא בנושא עדיין אך זה כיוון שאני אלך לקראתו די בקרוב] שימושים נוספים- -משחקים כמו דום3 far-cry -תכנות ואופיס -סרטים [ פחות משמעותי, יש טלוויזיה] ההמלצות שקבלתי עד עכשיו הן: 2007wfp vp930 971P השניים האחרונים לא שיכנעו אותי מספיק בביקורת שקראתי [אולי אני טועה] אחד חלש במשחקים והשני טוב יותר לעיצוב אך עדיין הביקורת לא כ"כ מחמיאה לכיוון זה. מה שמשאיר אותי עם הדל ואני לא בטוח אם הוא אכן עונה לצרכים שלי. כשראיתי אותי בתצוגה הוא סינוור אותי מאד הטקסטורה של המסך בלטה מאד [כוונתי בהירות וRGB] חשוב לי מאד להבין אם הדל עונה לקריטריונים ואיזה מסך אלטרנטיבי אתם יכלים להמליץ לי. [מי שיש לו נסיון בעיבוד תמונות ולא…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
"עליתי" על ספק רציני ביותר שמשווק את הציוד של DELL. אני נפגש איתו היום לקבלת פרטים נוספים. כוח המיקוח שלי מולו הם אותם 30-35 איש שנרשמו עד כה. אני מחכה להצעה כתובה ממנו. כולי תקווה שייצא לפועל. בקרוב-פרטים נוספים :hi:
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב - 19" - לעבודה וקצת משחקים. הדרישה שלי מהמסך שהוא לא יפגע לי בהנאת המשחק (מריחות וכו)... עד 1500 שח". חיבור DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני כתבתי שמה הודעה ואפילו שלחתי ה"פ ועדיין לא צריפו אותי לרשימה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, המסך בוהק מאוד, עד שקשה לקרוא טקסט בלי שהעיניים יוצאת מהמקום. באופן ראשוני הורדתי את הבהירות ל0 את הקונטרסט לחצי וכיוונתי את הrgb ל-6500K, ועכשיו זה יותר טוב. למישהו יש דרך קצת יותר טובה/חכמה להוריד את הבהירות ב-viewsonic?? תודה
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-