עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by yanital,

האם אני יכול לצפות בשידורי טלויזיה אם אחבר לשקע כבלים אנלוגים --> וידאו (שישמש כ tv tuner)-->כבל s-video --> Dell 2007 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

הם גם כמו הדל 2007 בעלי פאנל S-IPS? אם לא אז אם איזה פאנל? והאם הם איכותיים ושווים את המחיר?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Tall-Guy,

צהריים טובים, אחראי חיפוש מקיף בפורום ונסיון "למקצע" את עצמי כמה שיותר לפני שאני קונה LCD, הגעתי למסקנה שאולי כדאי לבקש המלצה אישית מאשר לחפש המלצות שניתנו לאחרים שרק קולעות בחצי לבקשה שלי. אני מחפש לקנות מסך 19" לבית. רוב הזמן אני לא עובד מול המחשב ישירות מאחר ויש לי מחשב במשרד. כשאני עובד עם המחשב בבית, זה דברים קטנים באינטרנט ואת רוב הזמן אני ינצל על משחקים. האם מישהו יכול להמליץ על מסך 19" שמתאים למשחקים ומגיע למחיר של עד כ 1500 שח? (למרות שאם תינתן לי אופציה טובה יותר אסכים לשלם קצת יותר בשביל קפיצת מדרגה באיכות). כמה חברים המליצו לי על ה LG1960TR, שמבחינת נתונים יבשים נראה טוב. יכול להיות שאולי אפילו כדאי Wide? אני קצת מפחד מ Wide מאחר והכרטיס מסך שלי דיי ישן - ATI …

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני רוצה להצטרף לקניה הקבוצתית של הDELL 2007FP בעקבות כל הדברים הטובים ששמעתי עליו אבל לפני זה הייתי רוצה לראות אותו פיזית וחיפשתי בהרבה חנויות ברחובות יבנה וראשון ולא ראיתי אותו באף חנות בתצוגה. מישהו מכיר חנות באיזור רחובות שיש בה את המסך בתצוגה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by איתמר,

אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by kushkush,

הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by Oranili,

איך המסך הזה ? מספיק ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by b-nary,

היי, במחשב החדש שלי יש לי התנסות ראשונה עם מסך LCD (שהוא Viewsonic VP930b, אחרי שהיה לי נסיון רק עם CRT כמו F900P), ואני לא יודע איך לנקות אותו בדרך נכונה. אז איך לנקות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by chenapil,

מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. Started by Ghtm,

היי יש לאחד מהמחשבים בבית שלי מסך CRT ישן שהתחיל לקפוץ, אז החלטנו לקנות מסך חדש... המסך ישמש בעיקר לוורד ואינטרנט. עדיף שיהיה LCD [וכמובן בעל חיבור DVI], העדפה ל-19". אני יודע שאלו דרישות גבוהות ואני לא יודע אם קיימת כזו חיה, אבל אני מקווה שיש. הסכום המקסימלי כמו שמצויין בכותרת הוא 1000 שקלים, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  15. Started by ofirr,

אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by Syrex,

LG 206WTQ מה אתם אומרים על הדגם הזה? -2 ms -1:3000 -300 וcd/m² -1680x1050 ופיקסלים ב1300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. ראיתי את שני הדגמים במחירים ממש דומים, הפרשים בסביבות ה50 ש"ח. השאלה שלי היא מהם ההבדלים בין הדגמים, הבנתי שה 932b יותר טוב אז למה ההבדל הכ"כ קטן בין המחירים? ה931 גם מגיע בwide וזה נראה לי הרבה יותר שווה, מה אתם אומרים, wide לא עושה בעיות או נראה מוזר באתרים וכו'? עריכה: תיקון טעות גם ה932 בא במסך רחב... עוד עריכה: טוב, אני כבר לא יודע אם ה932 בא ברחב או לא. בזאפ כתוב שזה רחב אבל הוא לא נראה רחב בתמונות שראיתי... http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 טוב, ככל שאני מברר אני הולך ומשתגע יש כל כך הרבה דגמים. אם תוכלו לעזור לי התקציב הוא ~ 1000-1300 כשאני מעדיף לחסוך כמה שיותר אבל אם צריך להוסיף עוד כמה שקלים בשביל איכות. המסך ישומש לשימוש שוטף וגם למשחקים. כרטיס מ…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אני צריך עזרה בלהחליט איזה מסך יותר כדאי לי לקנות: את הרחב (2007WFP) או הרגיל (2007FP) של DELL?? בקשה רק מי שמבין או שיש לו ניסיון עם המסכים הנ"ל שיענה פה כי אני לא רוצה סתם עובדות מטעות. אנא קחו בחשבון שהמסכים נועדו לשמש למשחקים כבדים, כמו כן גם צרכים בסיסיים.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by 9raviv9,

אני מתכוון לשני חיבורי ה-USB שיש במסך. האם צריך אזשהו כבל מסויים או דרייבר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עקרונית אני מתעסק בצילום, אז אני צריך מסך שהצבעים שלו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור, שיהיה חד מאוד, ושבכללי יהיה מסך איכותי מאוד ויציג גרפיקה באיכות טובה. התקציב : +- 2000 שקל גודל : 22" מסכים ששמתי עליהם את העין : SyncMaster 226BW - Samsung L226WTQ - LG E228WFP - Dell FP222W - Benq אתם מוזמנים להציע עוד דגמים. תודה מראש לכל מי שיעזור יוסי.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by veredaniel,

האם יש תוכנת דיגנוסטיקה לאיבחון תקלות במסכים?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. האם יש בהוראות יצרני מסכי ה-LCD דרישות מינימום לכרטיסי מסך? כלומר האם כשאני מחליט נניח על מסך 19 LCD חייבת להיות דרישת מינימום לכרטיס מסך?האם נניח כרטיס OB או כרטיסי TC(דוגמת נניח 6200) יכולים "להניע" מסכי LCD?או חלק מהם?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  24. שלום, אני מתכוון לקנות את ה-DELL 2007WFP. יש לי היום כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 (כן, כן, מה לעשות). אני לא מחפש כרגע ביצועים למשחקים ולכן חשבתי שרזולוציה גבוהה לא אמורה להיות גורם הפרעה אבל לא לקחתי בחשבון סרטים. האם אוכל לראות בצורה נורמאלית לדעתכם סרטים? בתודה מראש, אור.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאלה בכותרת (אני חוזר ומציין שאני מדבר על הדגם הלא רחב של המסך).

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים