עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!

2. אני מחפש שתי מסכי 24' שישמשו אותי בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה). אני צריך שהמסכים יאפשרו לי ללמוד למשך שעות בלי לשרוף את העיניים. תקציב +-600 ש"ח למסך.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by oshrinuri,

שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  5. היי. יש לי מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) של LG, שנקנה לפני פחות או יותר 5 שנים. אני מעוניין לדעת מהו סוג הפאנל של המסך. הדגם הספציפי (זה מה שכתוב על המסך, אני משער שזהו הדגם) הוא FLATRON L1910S. תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. לקנות מסך טלויזיה שאוכל לחבר למחשב? לקנות מסך מחשב ולהשתמש בכרטיס טלויזיה? מה הכי כדאי? ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by liordavid,

שלום לכולם גיבשתי החלטה, ואני מעוניין להתחדש במסך חדש ותקציבי כבר במשך תקופה אני התרשמתי לטובה מהמסכים הזולים מאיביי ורציתי את חוות דעתכם על המסך הבא: http://www.ebay.com/itm/Monex-ZE270-True-Quality-27inch-LED-IPS-Monitor-QHM-2560x1440-QHD-IPS-D-DVI-/161113753527?pt=Computer_Monitors&hash=item258320c7b7 המחיר 308$ כולל משלוח FEDEX חינם. 1. מה אתם אומרים על המסך (הכי זול שמצאתי, יש יותר זול ?) ? 2. שווה להשקיע עוד כמה דולרים ולהביא משהו אחר ? או שכבר שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולהביא את LG 27EA33V: http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-27ea33v-ips-27?aff=Zap ***אגב, אני משתדרג מהמסך Dell 2007fp תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by omer_xd,

שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26'' שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות? שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול? שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by victor17,

איזה מסך היה הכי משתלם ב1800 שקל

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. יש מסכים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תקציב זה לא בעיה במקרה הזה ויש לי SLI של 2 TITAN האם יש צורך בשלישי? (לא החדשים)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב 16:10 19 אינץ' אני מחפש אנשים שיש להם כזה מסך או מישהו שיכול להמליץ על כזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים עבודה עם DESKTOP. תודה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי כרטים מסך של NVIDIA on board. אני מעוניין לקנות dell 2007WFP ואין לי במחשב רזולוציה מתאימה -> 1680x1050 מה אפשר לעשות? האים לכרטיס מסך שלי מתאים רק מסך רגיל? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים

16. מה אתם אומרים עליו? הוא עולה שם כ-1470. יש לו גם פאנל טוב לא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל לשימוש של מסך מחשב וטלוויזיה התקציב שלי הוא 3.5 אלף למסך שישמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב החדר שלי דיי קטן המרחק צפייה לא עולה על 2.5 - 3 מטר

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. קראתי עליו דברים טובים מאד- מסך 24, עם פאנל SPVA כמו במסמונג החדש 245T - אבל יותר זול (לפחות בחו"ל) כי יונדאי לו מותג במסכים.. מישהו יודע להגיד משהו על המסך הזה? לא ראיתי את המסך בזאפ אבל.. מישהו יודע מי היבואן הישראלי של יונדאי למסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. מחיר סביר, 20.1' ורזולוציה טבעית של 1600X1200 5NS זמן תגובה 4:3 עדיף לי כי אני עובד המון על מסמכים וזוהי גם הרזולוציה הטבעית של רוב המשחקים.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות ויידסקרין עד 2600 שקל ושמתי לב שהנגודיות צבע שלהם לרוב היא 1:700. למה היא כ"כ נמוכה? כשבמסכים רגילים יש 1:1700... ואולי יש לכם המלצה למסך ווידסקין עד 2600 שקל עם חיבור DVI וכמובן כמה שיותר גדול תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. 19"-20" אינצ או 19 או 20 והתקציב 2500 גג! אז ככה אני רוצה מסך שאוכל לחבר אותו לכבלים (לראות בו טלוויזיה) ושגם אוכל לחבר למחשב... עכשיו ראיתי הרבה טלוויזיות\מסך המחיר שלהם הוא בסביבות ה2500 שעושות את שתי הפעולות אבל חשבתי אולי לקנות מסך רגיל רק למחשב ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו מהמחשב אבל אני רוצה לשים את הטלוויזיה טיפה רחוק מהמחשב עצמו משהו כמו 4-3 מטר עכשיו יש קבל שיתחבר לכרטיס טלווזיה באורך כזה? והאם יראו טוב עם כרטיס טלוויזיה? *אני רוצה לשים אותו ככה מרחק כי אני רוצה לראות בספה וככה יותר נוח וגם שיתחבר למחשב... אך המסך הזה? http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3515&zap=1 הוא רחב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. השימוש שלי במסך יהיה לשחק משחקי מחשב ולצפות בסרטים באיכות גבוהה, אני לא מתכוון לחבר ממירים של HOT או YES למסך הזה. מה שחשוב לי במסך שיהיה מעל 30 אינטש, שיהיה לו קצב רענון גבוה מ60HZ, שיראו בו את התמונה באיכות גבוהה. (לא חייב 4K אבל שיהיה לפחות FULL HD). ובעל אפשרות לחיבור לכרטיס המסך שלי ((NVIDIA GeForce GTX 760 (Gigabyte) ללא שימוש במתאמים שיפגעו באיכות. מבחינת מחיר 3,000 גג. מה דעתכם על האופציה הזו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884109 המפרט מחשב שלי מצורף למטה. תודה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. אי אפשר להשיג את החלק הזה בשום מקום מקווה שתעזרו לי

דיונים חדשים בפורומים