מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל המלצות למסך מחשב איכותי שיכול לשמש גם למשחקים ברמה סבירה עד טובה וגם לטלויזיה ואינטרנט. קראתא הרבה תגובות על פנלים שונים שעונים לצרכים שונים. אני מחפש בדרישות שציינתי תמורה טובה ביותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין המסך מחשב רחב 22" שישמש את הילדים גם כמכשיר טלויזיה המחובר לממיר YES לא ראיתי כאן בפורם התלהבות יתרה "מהמחשביזיה" של סמסונג (P2270HD) ולכן אשמח לשמוע על כל הצעה אחרת לחיבור המסך לממיר YES אני מעוניין במסך 22" או 23" ואשמח לקבל רעיונות / המלצות / הסבר באשר לסוג המסך המיועד לשימושים הללו , ז"א אלו חיבורים צ"ל במוניטור אני חוזר ומדגיש, אני לא מעוניין לחבר / לצפות בטלביזיה דרך המחשב ע"י כרטיס TV דוגמאת WinTV-PVR-150 MCE האם כל מוניטור הכולל חיבורים מסוג: קומפוזיט, S-Video, קומפוננט ו- HDMI יכול להתאים למטרה זו? כיצד עוברים ממצב של גלישה באינטרנט לצפייה בTV ללא שלט? האם המסכים שכה ממליצים עליהם באתר מסוג LG W2220P או Dell U2311H מתאימים לשימוש הנ"ל תודה מרא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מעוניין לקדם את נושא רכישת המסך שאני מעוניין בו - Dell 24" 2405FPW או ה- Dell 24" 2407WFP. המסך ישלים את המחשב הראשי שאני עובד איתו. פרטים מלאים למי שמעוניין לקרוא על הפרוייקט בדיון מיוחד שפתחתי לפני חצי שנה בדיוק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.0 * הדיון בנושא מופנה רק לאותם אנשים שכבר יודעים היכן ניתן לרכוש את אחד מהם בארץ. * אשמח לקבל בפרטי או בדיון תשובות לגבי חנויות/חברות, שבוודאות מסוגלות לספק לי את אחד משני המסכים שצויינו בתור אדם פרטי בלבד ולא בתור חברה או עסק. * לגבי המחיר - ידוע לי על הטווח המדובר בארץ, אני כבר אצור קשר עם הגורמים שתספקו לי בנושא. * היתרונות מול החסרונות של שניהם מוכרים לי היטב מכל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לקנות מסך דק בסביבות 1300 שקל על מה אני צריך להסתכל?חוץ ממהירות התגובה שצריך שתהיה 2ms ?.. ראיתי את המסך benq fp93gx והוא 19 אינצ' עם 2ms מה אתם אומרים עליו? נ.ב יש דגם נוסף אבל של מלבני? מה יותר טוב מלבני או מרובע?מה הייתם לוקחים?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר לקרוא ברור וכל זה.. האם המסך הזה יותר טוב מ- Samsung 930B?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש שתי מסכי 24' שישמשו אותי בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה). אני צריך שהמסכים יאפשרו לי ללמוד למשך שעות בלי לשרוף את העיניים. תקציב +-600 ש"ח למסך.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) של LG, שנקנה לפני פחות או יותר 5 שנים. אני מעוניין לדעת מהו סוג הפאנל של המסך. הדגם הספציפי (זה מה שכתוב על המסך, אני משער שזהו הדגם) הוא FLATRON L1910S. תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקנות מסך טלויזיה שאוכל לחבר למחשב? לקנות מסך מחשב ולהשתמש בכרטיס טלויזיה? מה הכי כדאי? ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם גיבשתי החלטה, ואני מעוניין להתחדש במסך חדש ותקציבי כבר במשך תקופה אני התרשמתי לטובה מהמסכים הזולים מאיביי ורציתי את חוות דעתכם על המסך הבא: http://www.ebay.com/itm/Monex-ZE270-True-Quality-27inch-LED-IPS-Monitor-QHM-2560x1440-QHD-IPS-D-DVI-/161113753527?pt=Computer_Monitors&hash=item258320c7b7 המחיר 308$ כולל משלוח FEDEX חינם. 1. מה אתם אומרים על המסך (הכי זול שמצאתי, יש יותר זול ?) ? 2. שווה להשקיע עוד כמה דולרים ולהביא משהו אחר ? או שכבר שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולהביא את LG 27EA33V: http://www.orpc.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-27ea33v-ips-27?aff=Zap ***אגב, אני משתדרג מהמסך Dell 2007fp תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26'' שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות? שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול? שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש מסכים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תקציב זה לא בעיה במקרה הזה ויש לי SLI של 2 TITAN האם יש צורך בשלישי? (לא החדשים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב 16:10 19 אינץ' אני מחפש אנשים שיש להם כזה מסך או מישהו שיכול להמליץ על כזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים עבודה עם DESKTOP. תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך של NVIDIA on board. אני מעוניין לקנות dell 2007WFP ואין לי במחשב רזולוציה מתאימה -> 1680x1050 מה אפשר לעשות? האים לכרטיס מסך שלי מתאים רק מסך רגיל? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? הוא עולה שם כ-1470. יש לו גם פאנל טוב לא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל לשימוש של מסך מחשב וטלוויזיה התקציב שלי הוא 3.5 אלף למסך שישמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב החדר שלי דיי קטן המרחק צפייה לא עולה על 2.5 - 3 מטר
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-