עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.

2. אבא שלי כרגע בדרך לקנות את המסך. תאור : פאנל : S-PVA זמן תגובה : 5MS ניגודיות: 1:800 אם מישהו מכיר את הדגם - אשמח לתגובות. לדייק: מדובר ב Dell UltraSharp 1908FP תודה ענקקקקקית מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 10:56:51 חברים זה ממש דחוף לי.אם מישהו שמע, יודע, חושב - אנא מכם, תכתבו, תגיבו !!! PLZ

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. Started by shay_55,

שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה

4. Started by ZeppeliN,

שלום לכולם =] אני כרגע בודק אפשרות להחליף את המסך שלי. חשבתי על ה2007WFP ועל הFP הרגיל. מלבד ההבדל של הרחב\לא רחב, יש עוד הבדלים? ומה יותר מומלץ למשחקים \ סרטים? וזה 16MS והמסך שיש לי כרגע הוא 16MS מלפני איזה שנתיים וחצי (BenQ fp737s-D), אני ארגיש בהבדל? האם ניתן לתלות את המסכים האלה על הקיר? ולמי שעשה את השינוי, לוקח הרבה זמן להתרגל לWS אחרי שאתה כל החיים שלך מורגל למסכים רגילים?

5. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  6. תציעו לי, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by אמיר_ה,

היי, עם התגברות העדויות על אנשים שקבלו פאנל P-VA עם הדל שלהם (ב-Rev04), אתם חושבים שה2007FP עדיף על ה930 של ויוסוניק? ברור שהדל יותר גדול והרזולוציה שלו משמעותית יותר גבוהה, אבל הוא גם עולה 700 שקל יותר ומייקר את הכרטיס מסך של המחשב (בשביל 20 אינץ' צריך כנראה 640 מגה, ובשביל 19 320 יספיקו). אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני המסכים האלו. אשמח לקבל תגובות.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by daniel89,

אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה, דניאל.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, יש לי בבית מסך של טושיבה 42 אינץ בסלון. עשיתי חיפושים בפורום אני רק רוצה לדעת עם מנקים מסך טלוויזיה LCD כמו מסך מחשב LCD עם הערכת ניקוי של silverline. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by galav1,

הנה החנות: http://www.nextop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 עכשיו היא מוכרת מסכים של dell ממש זול יחסית למחירים בשוק אבל הם כותבים שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים אז איך אפשר לקנות מהם או שהם מוכרים רק לחברות ?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  12. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by elad135,

הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by RichieRich,

כמה שאלות קטנות על מסכי דל: מה הרזולוציה המקסימלית של 2007FP Dell ? ומה הרזולוציה המקסימלית של 2007WFP Dell ? האם חובה להשתמש ברזולוציה זו? (כלומר, אם לא משתמשים ברזולוציה הזו התמונה בהכרח פחות טובה) ? כמה מגה מומלץ (מומלץ=לא מינימום) שיהיה בכרטיס המסך של כל אחד מהמסכים הנ"ל? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. מסך לסרטים ומשחקים, שיהיה רחב, צריך שיתפוס פשוט ספייס על השולחן. אתם אומרים כדאי ללכת על מסך 22 אינצ' או 20 אינצ' או שבכלל 19 אינצ'? מבחינת איכות גם כן. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. אני שוקל להחליף את ה-17 אינץ' שהוא גם לא רע בכלל.... אבל איך הוא יהיה למשחקים? לסרטים ברור לי שטוב.. תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by chap123,

חשבתי לקנות את המסך של דל ... הלכתי ל IQPC והם אמרו שהוא מצויין... בהתחלה לפני שבכלל חשבתי לקנות אותו הפריע לי זמן התגובה האיטי שלו (16ms!!!) אבל אנשים פה בפורום המליצו עליו אז חשבתי למה לא... יומיים אחרי זה הלכתי לחנות שחבר שלי קנה ממנה את המחשב והמליץ עליה כדי לשמוע על מפרט והמוכר טען שדל בכלל לא ייצרו את המסך הזה וזו איזושהי חברה לא מוכרת ייצרה בשבילם והם רק שמו את שם המותג... עכשיו הוא אמר שזמן התגובה הוא קריטי והשאלה היא האם באמת שווה להשקיע בו 2160 שקלים (לסרטים ולמשחקים) או שיש תחלופות יותר טובות מהמסך הזה... יצאתי פשוט ממש מבולבל אחרי השיחה בחנות השנייה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המחשב שלי מחובר לשני מסכי "L204WT בחיבור VGA ו DVI עם כרטיס מסך GeForce 6600. המקסימום שהויסטה נותן לי להגיע זה1440X900 1. איך זה יכול להיות? שני המכשירים מסוגלים ליותר... 2. אני יכול לראות סרטים ב High Definition עם זה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by chap123,

קניתי את המסך הזה עכשיו ואני רוצה לכייל אותו לפני שאני בכלל משתמש בו... אז לאן או למי אני יכול לפנות בקשר לכיול והאם הסיפור הזה צריך לעלות כסף בהנחה שקניתי איתו גם מחשב שלם... (האם אפשר לכייל אצל החנות והאם הם ייקחו על זה כסף או שהם יוכלו לשלוח את המסך לכיול?) :s05:

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by Rozman,

אהלן, אני מעוניין לקנות מסך איכותי,19 אינטש. לפי מה שהבנתי(קראתי את כל המדריך שלכם) הפאנל המומלץ הוא IPS. ומהירות תגובה לא חשובה כל כך...ושהכי טוב לא לסמוןך על מה אומרים בחנות אלא לבדוק באינטרנט. ואח"כ בבית לבדוק גם פיקסלים מתים(או בחנות,להביא תוכנה אליהם??חחח...) אני צריך מסך טוב,שאפשר לשנות כיווני גובה,להזיז בזוויות,תלייה על קיר לא חשובה. וכל שאר הדברים שקיימים במסך איכותי ומתקדם,חדות,צבע וכו'. אני מוכן לשלם על מסך טוב.כמובן לא להיסחף אבל אם זה 1600ש"ח או אפילו 1800ש"ח אני מוכן.במיוחד אם למסך 5 שנים אחריות. המסך אמור להיות מיועד לעבודה ממושכת,עבודה רגילה,סרטים,משחקים.... לפי ממה שקראתי כאן בפורום,אתם המלצתם מאוד על XEROX, האמת שאני בתור אחד שלא ידעתי מי נגד מי…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אני משחק בכמה משחקים .. אינרנט .. הרבה תוכנתו מסרים (אייסיקיו מסנג'ר וכו ).. זתומרת כתיבה ? ואיך המסך הזה של DELL ? 1908FP UltraSharp LCD 19'' 5ms USB Hub Model 1908FP UltraSharp General Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Built-in Devices: USB hub Width: 16.1 in Depth: 7.2 in Height: 14.3 in Weight: 12.6 lbs Enclosure Color: ( the image of the product displayed may be of a different color ) Display Diagonal Size: 19'' Viewable Size: 19'' Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 / 75 Hz Max Sync Rate (V x H): 76 Hz x 81 kHz Response Time: 5 ms Display Screen Coating: Anti-glare, hard coating Interface: DVI, VGA (HD-15) Features:…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by vk,

מה אתם אומרים עדיך מסך 17" או 19" בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. Started by RGL2006,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מסך "LCD 22 בתקציב עד 1900 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC הסבר שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC את המאמר הזה עזר לי אדם בת"א לכתוב המאמר אמור לעזור לאנשים לנצל את האלמנטים שמסך שלהם מציע . להבין מה זה תקן HDMI 1.3 , להבין מה נותן מעבד צבע 16 BIT ונגזרות נמוכות יותר למסך LCD . המאמר מתייחס בעיקר לטלוויזיות מסוג סמסונג דגם 4661 או המקבילים שלה שישנם בארץ M81 וכן חלק מדגמי R81 (בחלק מהאלמנטים ) יתכן שגם דגמי סוני חדשים תומכים באלמנט זה . במאמר זה תלמדו לבדוק באופן כללי מה צריך לברר כדי לקבל טלוויזיה שתומכת ב- xvYCC ואגע בקצרה כיצד ליעל פעולת xvYCC לפני כמה ימים העליתי שאלה באתר זה ,מה זה 16 BIT שמוציאה טלויזיה סמסונג 4661 http://www.crutchfield.com/S-aU9mNATrXt ... NT4661#Tab ? לא …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים