עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gabi_y,

שלום וברכה, אני כבר במשך שבועיים מתלבט איזה מסך לקנות, רציתי מסך גדול בהתחלה חשבתי על לקנות מסך טלוויזיה 32 ואחרי זה ירדתי מהרעיון בגלל כמה דברים, א.בגלל איכות.הוא אמור לשמש למחשב ואני לא רואה יותר מידי מרחוק. הקניה הכי טובה היתה נראת לי 2407WFP-HC של דל, עכשיו הכי זול שמצאתי היה המכירה שהיתה פה שזה היה 3500 אתמול בלילה חפשתי באינטרנט קצת ומצאתי שדלל מוכרת את המסך ב 569$ כולל משלוח ל USA חשבון פשוט שעם קרוב משפחה ישלח לי את זה לארץ זה יעלה לי עוד 45$ ביחד 614$ אני לא ידע כמה מכס אני צריך לשלם,מכל מה ששמעתי שעם הקורב יפתח את זה ויענו זה לא יראה חדש ויכתוב שזה מתנה אז אני לא ישלם בכלל, אבל נלך על הצד שאני צריך לשלם. אמרו לי שזה 20% על מסכי מחשב בגודל כזה. יוצא 614 * 4.2 =…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by BloodFist,

לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. יש פס כזה שמתחיל למעלה כסנטימטר אחד מהקצה ומצד שמאל.. עד אמצע המסך הוא נעלם לאט לאט.. מזה? עוד דבר.. הוא מופיע רק אחרי פעילות ממושכת של המסך.. כשרק מפעילים את המסך אין את הפס.. מזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום כולם, האתגר שהציבו לי - למצוא מסך LCD שניתן לראות בו דברים בגדול. המשתש הוא אדם מבוגר שלא רואה טוב, ועד לאחרונה השתמש במסך CRT די גדול ברזולוציה נמוכה. אז - 1) האם יש מסכים שידועים ביכולת להציג תמונה ברזולוציה נמוכה בצורה טובה (ואז נניח 19 אינצ ב1024 * 768 או 800 * 600 יתן תמונות גדולות) ? 2) האם יש אפשרות לקנפג את זה בכרטיס מסך מצורה טובה? 3) האם יש תוכנות שמאפשרות משהו כזה בצורה טובה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sando,

שלום לכולם! יש לי מסך רחב 19" של MAG. כברירית מחדל המסך היה מכוון לרזולוציה של 768*1024. ברזולוציה זו הוא לא מתפקד כמסך רחב לכן שיניתי את הרזולוציה ל - 768*1280. עכשיו הסרטים נראים טוב יותר (פחות שטח ריק) וניתן לצפות לגלוש ולעוב על מסמך WORD ביחד. הבעיה היחידה היא הכתב. משום מה הכתב נראה דחוס ומוזר (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת). יש למישהו הצעות לפתרונות? אם כן אשמח לשמוע! תודה עריכה - טוב משום מה התמונה לא שומרת את המראה המוזר של הכתב מה שהופך את העסק ליותר מוזר. בנוסף רזולוציה יותר גבוהה 1024*1280 כן עובדת טוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by llime,

מסך משומש בן שנה וחצי,רואים מעולה (אם כי אני לא חושב שבמסך השני שלי ה- LG1920P רואים פחות טוב.LG כבר לא מייצרים מסכים כאלו...לפחות לא ב-19"...למעשה מבחינת זויות צפיה הוא אפילו עולה על ה-1910 לדעתי...). עכשיו אני צריך כ. מסך במקום האונבורד שיש לי על מנת לחבר את שני המסכים ביחד, וזה לא פשוט כפי שניתן לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284049.0 אודה למי שיוכל להתייחס....

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. Started by אופיר,

בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by yamamoto,

מה יש לכם לומר על זה http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כלומר, איך אני מוצא אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv

12. Started by Bogy,

היי, קראתי על העיניין והתחלתי להסתבך עם המחירים והסוגים... אני מחפש מסך 19 אינצ' (רחב) בתקציב של כ-1500 שח, עיקר השימוש יהיה צפיה בסרטים וקריאה. אשמח להמלצה :]

13. Started by snoop2,

שלום! אני הייתי רוצה לשמוע המלצות למסך LCD רחב (שימו לב - רחב ). בין 19'' - 20''. המחיר שאני יכול להרשות לעצמי כרגע הוא עד 1500 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה! תודה מראש והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

16. Started by Fortunes,

הכרטיס מסך שברשותי הוא RADEON 9800 PRO. ובגדול אני מכוון למסך 19 אינץ', אם אי אפשר ליקנות מסך איכותי 19 אינץ' בתקציב הזה אז אספתק ב17 אינץ'. המחשב מיועד להכל - אינטרנט, משחקים, סרטים. יותר סרטים ואינטרנט ופחות משחקים, אז כנראה שאלך על מסך WIDESCREEN. אם צריך עוד מידע אז מצטער שלא כתבתי, אני קצת בור בתחום :] תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניינת לקנות את המסך אודות לכל ההמלצות אבל ממש חשוב לי לראות את המסך- איפה ניתן לראות אותו באיזור המרכז?????????

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. Started by hensh9,

קראתי את תגובתך האחרונה בשרשור ה"פיקסל השרוף",שרשור שנינעל,ולכן אני מגיב כאן. הצעתי אליך היא שתפסיק להכפיש את החנויות המתחרות-אלו שמוכרות מסכי DELL המיובאים ע"י הספקים המורשים של DELL בארץ. אתה מבטיח כאן תנאי אחריות, שלפי בירורים שעשיתי-אינך יכול לעמוד בהם לידיעתך-שמעתי על אותם המסכים שרכשת מ-CMS (ללא ידיעתם,עד אשר הם עלו על ה"פירצה",כהגדרתם)כשהיית "תקוע" עם מסכים שנדרשו החלפה,ו-DELL לא הושיעו אותך..כפי שהם רגילים לתמוך בייבואן שעובד איתם באופן סדיר... תפסיק להפיץ כאן דברים שאין להם כיסוי בנוגע לאחריות הספקים המורשים שהיא "כביכול" נופלת משלך!! אחריות זו "מכסה " על האחריות שלך,וידוע לי על מיקרים שמסכים עם פיקסל שרוף אחד הוחלפו גם לאחר מספר חודשים,ואף יותר מזה... ידע לי שהא…

• 68 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. Started by lipa,

מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. מחפש המלצה למסך 22 אינץ' בסביבות ה2000 ש"ח, לשימוש לגרפיקה תודה

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין במסך 19'' למשחקים ובתקציב של 1300-1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  23. כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by yoyo_shir,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג

• 2 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.