מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למסך LCD זול וטוב.. נועד בעיקר לסרטים ומשחקים . עד 2000 שקל גג שבגגות מעדיף להוציא אפילו קצת פחות.. 22 אינץ' תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell 2007WFP או Asus MW221U? אני מדגיש שאני צריך את המסך הזה ללמשחקים וסרטים ובמיוחד למשחקים. אם יש מסך LCD אחר יותר טוב אז התקציב הזה לרשותי: 2500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בעיקר וגם לסרטים. הדגש הוא למשחקים, שייראו פרפקט. שמעתי פה על Dell 2007WFP 20" וגם על Asus MW221U. איזה מסך יותר טוב למשחקים, רק אלה שמבינים להגיד לי ולא להגיד סתם. שניהם כמעט באותו מחר. אם יש יותר טוב אז התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקורת טובה באתר הבא: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-6_18.html למישהו יש ניסיון/מקור אמין לתמוך ? כמו כן, אם אפשר לקבל המלצה ל-19 אינץ' בתקציב גג של 1200 ש"ח לשימוש כללי. תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהמסך הקודם נפגם הביאו לי מסך LCD חדש 17 אינץ' - viewsonic vg730m הבעיה עכשיו היא שהוא כל הזמן אומר לי שתי דברים: analog מהבהב למעלה , מה זה אומר? והדבר השני הוא מציע תמיד להעלות את הרזולוציה ל1280 כפול משו..ואני מחפש באופציות ואין לי פשוט אפשרות לרזולוציה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה משמש המתאם הזה: DVI ל HDMI (תמונה בקישור) http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AD3020&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506&aff=Zap〈=he אני משער שהוא משמש לחיבור בין מסך לכרטיס מסך אך מה היתרון ב HDMI על DVI? והאם קיימים כרטיסי מסך / מסכים עם חיבורי HDMI, כך שלא יהיה צורן להשתמש במתאם? אם כן, האם היתרון של HDMI יהיה זהה בין אם משתמשים במתאם ובין אם הכרטיס מסך / מסך תומך ב HDMI ללא צורך במתאם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB346076=346077&DB4147=4919,4920,4151,145179,4153,390782&DB4163=181885,156976,267628,199132&orderby=price http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473448
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
^^ כותרת. המסכים: http://a.zap.co.il/compare.asp?sog=C-Monitor&models=490583,424619,501592,577957 השימוש שלי בעיקר משחקים, אינטרנט, ICQ, וגראפיקה חובבנית. איזה הכי מומלץ מבינהם והאם יש גם חנות מומלצת לקנות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לבני דודים שלי נשרף (במילים עדינות) המאג CRT שהיה להם 10 שנים כבר והם מחפשים מסך LCD טוב שיהיה לרוב לעבודות שוטפות מול office ומידי פעם למשחקים, התקציב המתבקש 1000 ש"ח עם חריגה קטנה, על מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שזכיתי במסך סמסונג 226bw במכרז של המדינה לפני כחודש אך בעקבות הנפילה לא קיבלתי אותו החלטתי לקחת אתמול את אותו המסך מKSP. המחיר ששילמתי 1840 ש"ח למזומן. ביקשתי לבדוק פיקסלים שרופים בזמן הקניה והמוכר היה אדיב ועזר לי לבדוק עם הלפטופ שלי (מדובר בסניף ירושלים) בעקבות רולטת הפאנלים שסמסונג עושה עם המסך המדובר כמובן שהייתי סקרן לדעת איזה פאנל קיבלתי. מסתבר שבמסכים החדשים אין דרך פשוטה לגלות וצריך לפרק את המסך (עסק קצר של פתיחת 6 ברגים ומכסה פח). פתחתי וגיליתי שהפאנל הוא LTM220M1-L01 . למיטב הבנתי מדובר בפאנל של סמסונג ולא בפאנל של AU או CMO ושות'. ככל הנראה לא מדובר במסך ביבוא של ח.י. כי על המסך מופיעה מדבקה של UPS עם היעד PSDS enterprises Haifa. אז אם מישהו מת…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD לא רחב בגודל 17-19" בעל רזולוציה טבעית של 1024X78, האם קיים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט כרגע בין מסך Dell 2007FP לבין Samsung 971P. ההתלבטות היחידה כרגע היא גודל הפונטים שאני אראה במסך (אין בעיה של תקציב). הבנתי מקריאה בפורום שבמסכים של 20" הפונטים יראו קטנים יחסית למסכים של 19", זאת בהנחה שמשתמשים ברזולוציה הטבעית של המסכים. בכל מקרה, אני לא מעוניין להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך גם במסך של 19" מכיוון שלטעמי (או לטעם העיניים שלי...) הפונטים עדיין קטנים, לכן אני רוצה לשים את הרזולוציה על 1024x768 (ככה למשל זה מוגדר במקום העבודה שלי בו אני עובד עם מסך 19"). השאלה שלי, ומכיוון שאני לא מתכוון לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, האם הפונטים יראו יותר טוב ב - Dell או ב - Samsung אם אני מגדיר את התצוגה שתעבוד עם 1024x768 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-