מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
-
ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני אשמח אם תמליצו לי על מסך 19 אינץ', שהתצוגה הטבעית שלו היא 1024X768, מסך שיתאים לעבודה עם טקסט ומשחקים. שיהיה אמין: כמה שפחות פיקסלים מתים, שיראו אותו טוב גם באמצע וגם בצדדים(לא חייב 180 מעלות...), צבעים אמתיים ובקיצור מסך שממולץ לקנות. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הבנתי שמפנל TN כדאי להתרחק, כמו כן הבנתי שפנל VA הוא הטוב ביותר לשימושים משרדיים שלא מתפשרים על איכות, נכון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD זול וטוב.. נועד בעיקר לסרטים ומשחקים . עד 2000 שקל גג שבגגות מעדיף להוציא אפילו קצת פחות.. 22 אינץ' תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה לאל, הגיע אלי משמים המסך הנ"ל (בדיוק שחיפשתי המלצות למסך, אדם טוב לב מסר לי את המסך הישן שלו). אך אליה וקוץ בה - המסך מחליט שכל 15 עד 20 דקות הוא נכבה ומתחיל לעשות מצגת שלמה של סדרת אותיות בצבעים שונים - שלג - פסים אנכיים בצבע טורקיז ועוד... כן, ידוע לי שזו הסיבה בגינה הועבר לי המסך - אך שאלתי אם זה משהו פתיר מקומית או ע"י טכנאי אולי ? מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות שהוא מתחמם יתר על המידה ? המסך נוסה על 3 מחשבים/כרטיסי מסך שונים. מדובר על חיבור VGA כרגע ולא על DVI. אודה לכל המשיב.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell 2007WFP או Asus MW221U? אני מדגיש שאני צריך את המסך הזה ללמשחקים וסרטים ובמיוחד למשחקים. אם יש מסך LCD אחר יותר טוב אז התקציב הזה לרשותי: 2500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים בעיקר וגם לסרטים. הדגש הוא למשחקים, שייראו פרפקט. שמעתי פה על Dell 2007WFP 20" וגם על Asus MW221U. איזה מסך יותר טוב למשחקים, רק אלה שמבינים להגיד לי ולא להגיד סתם. שניהם כמעט באותו מחר. אם יש יותר טוב אז התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקורת טובה באתר הבא: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-6_18.html למישהו יש ניסיון/מקור אמין לתמוך ? כמו כן, אם אפשר לקבל המלצה ל-19 אינץ' בתקציב גג של 1200 ש"ח לשימוש כללי. תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהמסך הקודם נפגם הביאו לי מסך LCD חדש 17 אינץ' - viewsonic vg730m הבעיה עכשיו היא שהוא כל הזמן אומר לי שתי דברים: analog מהבהב למעלה , מה זה אומר? והדבר השני הוא מציע תמיד להעלות את הרזולוציה ל1280 כפול משו..ואני מחפש באופציות ואין לי פשוט אפשרות לרזולוציה... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה משמש המתאם הזה: DVI ל HDMI (תמונה בקישור) http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AD3020&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506&aff=Zap〈=he אני משער שהוא משמש לחיבור בין מסך לכרטיס מסך אך מה היתרון ב HDMI על DVI? והאם קיימים כרטיסי מסך / מסכים עם חיבורי HDMI, כך שלא יהיה צורן להשתמש במתאם? אם כן, האם היתרון של HDMI יהיה זהה בין אם משתמשים במתאם ובין אם הכרטיס מסך / מסך תומך ב HDMI ללא צורך במתאם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB346076=346077&DB4147=4919,4920,4151,145179,4153,390782&DB4163=181885,156976,267628,199132&orderby=price http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473448
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
^^ כותרת. המסכים: http://a.zap.co.il/compare.asp?sog=C-Monitor&models=490583,424619,501592,577957 השימוש שלי בעיקר משחקים, אינטרנט, ICQ, וגראפיקה חובבנית. איזה הכי מומלץ מבינהם והאם יש גם חנות מומלצת לקנות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-