עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by doker,

שלום רציתי המלצה למסך (19 או גדול יותר) למשחקים וגלישה באינטרנט עד 2000 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by Galit17,

שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Eizo FlexScan S1931-SH או הדל 2007 fp? ראיתי על שניהם המלצות בפורום, ה 19 אינץ יותר יקר, האם בצדק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by parAzoid,

שלום לכולם. כבר באמת התייאשתי מה2007WFP ואני לא רואה שהמסך הולך להגיע בקרוב. בבקשה אל תגידו לי לחכות, כי אני לא רוצה. אם אני אראה שהמסך יגיע בקרוב אני אלך עליו, אבל עד אז אני צריך אפשרויות אחרות. חשבתי על הכיוון של הNEC 20WGX2, ואולי גם על הL2000C. התקציב הוא עד 3200 ש"ח. השימושים שלי במסך הם למשחקים בעיקר, ואח"כ סרטים אינטרנט ועבודות WORD. אין כל שימוש בתוכנות גרפיקה ועריכה. המסך חייב להיות 20" עם עדיפות למסך רחב [בשביל חווית משחק]. אני מעדיף לא לנצל את כל התקציב, ואם יהיה אפשר לרדת לכיוון ה2500+- אז זה יהיה מעולה תודה רבה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cavalier,

אני מחפש מסך גיימינג בטווחים של 700-800 רצוי מKSP, משהו עם 144 הרץ, וכמובן איכות תמונה גבוהה יחובר לכרטיס 2070OC

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by benyben,

שלום. לסרטי FULL HD ולמשחקי מחשב שרצים ברזלוציה של 1920x1080, האם עדיף מסך שגם הוא 1080p, או שאפשר ודווקא כדאי מסך 1920x1200? אני מתלבט בין שני מסכי מחשב - האחד Dell P24H והשני Dell U2410 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  8. Started by dolev16,

שלום,המסך שלי כבר המון זמן עושה מידי פעם מין קליקים מוזרים(כמו שיש לעיתים ברהיטים) המסך הוא:dell 2007wfp מה אפשר לעשות והאם יש סיבה לדאגה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם אני זקוק למסך בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה להחליף את הT220 המזדקן שלי השימושים הם מולטיטאסקינג ולכן אני צריך כמה שיותר שטח עבודה, מכיוון שאני גיימר כבד המסך צריך להתמודד טוב עם משחקים וסרטי HD תקציב 2200 שח ללא חריגה, חנויות עדיפות למרכז. תודה לעוזרים היקרים.

10. Started by Zakash,

אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב (לא קטן מ24 אינץ׳) שישמש אותי למחשב וגם לאקסבוקס ואן. נכון להיום לדעתי האופציה הטובה ביותר היא RL2455HM של בנקיו. יש לכם הצעות אחרות? הסברים בעד או נגד? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by iatin,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסף טלוויזיה 32'' של גרונדיג גם למחשב וגם לטלוויזיה.. העיניים כבר יצאו לי והוא גם לא הכי איכותי (בהירות לא טובה, רזולוציה מעיקה, גדול מדי). אני צריך מסך בעיקר לעריכת תמונות (אני צלם) ולכן הPIVOT דרוש, חוצמזה לקריאת מסמכים. מחפש בין 22-24, עד 1300 ש"ח פלוס מינוס. בנוסף, אני לא מבין כ"כ, אם DVI יודע להציג רזולוציות גבוהות, מה היתרון של HDMI מלבד העברת סאונד?! שמתי לב שלמסכי PIVOT אין HDMI.. האמת שגם לכרטיס המסך שלי אין בכל מקרה, אבל עדיין מסקרן אותי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברצוני לרכוש מסך עם זרוע מתכוננת לשימוש משרדי המסך צריך להציג ברזולציה 1080-1920, ושיהיו לו יציאות RGB ו DVI עד 1000 ש"ח. יש המצלצות ??

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by Guri,

שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש להשיג כיום מסכים עם פאנל VA, בעלי זמן תגובה נורמאלי ( מקסימום 8, עדיף פחות, משהו כמו 6 ), במחיר של פחות מ - 2000 ש"ח ? תודה !

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by rubus,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. בחיפושים שלי נתקלתי במחשב שמגיע עם כמה שתי קונפיגורציות של מסך - SVA ו WVA: http://www.notebookcheck.net/Review-HP-EliteBook-850-G1-H5G34ET-Notebook.112439.0.html על פי הביקורת, זה קיצור Standard/Wide Viewing Angle. אני לא מצליח למצוא אינפורמציה על סוג מסך WVA - משהו יכול להגיד לי אם זה מסך טוב? איך הוא ביחס ל VA \PVA \TN \IPS? הרזולוציה היא 1920x1080. עוד מסך לדוגמה: http://www.prad.de/en/guide/screen8022.html המסך משמש בעיקר לעבודה (אופיס אינטרנט) אך גם לצפייה בסרטים. איך הוא?

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  17. הי, אני צריך המלצה למסכים שמתאימים לתכנות (במקום עבודה, לא בבית). אני מתלבט בין מסכי 19" (samsung b931), לבין מסכים עם רזולוציה גבוהה יותר. על פניו, נראה לי שמסך 22" מהפשוטים ביותר יעשה את העבודה, ואת אלו בהחלט ניתן להשיג במחירים שפויים. האם יש מסכי 20" זולים יותר שיתנו יותר תמורה לכסף? תודה. נ"ב עושה רושם שגודל הנקודה ב-20" (1680x1050) כמעט זהה לזה שבמסך 17" (1024x1280) סטנדרטי, http://en.wikipedia.org/wiki/Dot_pitch

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aka_katz,

מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by atomic rooster,

אהלן, בלינק הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=2&t=19&c=220 יש מסך התומך בפורמט. עד כמה אמיתי הדבר ? לא מדובר בעיקר בגימיק שיווקי ומסך בעל תמיכה כזו אמור לעלות קצת יותר ? תודה מראש, רוסטר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום רב, ברשותי כרגע מסך מחשב של סמסונג , 26 אינטש דגם T260HD מאחר והראייה שלי לקויה, ואני בד"כ יושב רחוק מהמחשב (בעצם שוכב) -שקלתי אולי לשדרג לדגם גדול יותר. יש כעת במסגרת מבצעי בלאק פרידיי, מסך ענקי של LG בגודל 40 אינטש, דגם 40MB27HM במחיר 1490 שקל. כמו כן, יש דגם אחר מעט קטן יותר, 32 אינטש 32MB17HM במחיר 949 שקל השאלות: 1. האם שווה ללכת על אחד מהמסכים הללו? 2. מלבד הגודל, האם ישנם יתרונות נוספים של מסכים אלה לעומת הסמסונג הנוכחי שלי? 3. האם הייתם ממליצים על אופציה אחרת, כחלופה לשני המסכים שהצגתי כאן? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by snapdragon,

בשביל לקנות מסך פיבוט (שמסתובב ב90 מעלות) האם אני צריך כרטיס מסך תומך ? האם GF6600 תומך ?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  22. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by ShaY-MoR,

אני רוצה לקנות מסך למחשב ביתי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים בתקציב של 600-700 ש"ח אני מתלבט בין כמה, אבל יש לי אחד שאני כנראה סגור עליו וזה הפיליפס הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220CW9FB האם המסך הזה הוא טוב לצרכים שלי והאם יש אפשרות למצוא מסך טוב יותר בטווח המחירים הזה ואפשר לחרוג אבל טיפה. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by iveco,

קרוב משפחה הציע לי את המסך שלו 50 אינץ פלזמה , חשבתי לקחתי אותו בתוך מסך מחשב אני יודע שפלזמה לא מיועד ממש למחשב אלא יותר לצפיה בטלויזיה שווה לקחת או שזה מיותר ועדיף לקנות LCD LED ? , וכמה רחוק אני אמור לשבת מהטלויזיה ? 3 מטר ?

25. שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 (שדרגתי בלי כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים