עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tintin,

אני רוצה לקנות מסך LCD המטרות שלי הם בעיקר משחקים ועריכת סרטים ב AVID. דבר שמצריך שטח עבודה של 2 מסכי 19 צמודים כמו שאנחנו עובדים בצבא. יש לי תקציב ל2407 אבל אני לא יודע אם הפאנל שלו יותר מתאים לי מה2007. מה אתם אומרים? שמעתי שב2407 יש בעיות עם סרטים רחבים בגלל שהוא 16:10 ולא 16:9 ועוד כמה בעיות עם גירסת הHC או בלי HC לא הבנתי מה זה אומר כל כך הHC הזה ואם מה שמוכרים בארץ זו גירסה מתוקנת בלי הבעיות הללו. מישהו יודע בקשר לזה משהו? והאם יש חנות זולה ואמינה שתיתן אחריות טובה על פיקסלים מתים ? תודה על העזרה! נ.ב. יש לי 8800GTS 320 האם הוא יספיק ב2407? מקסימום אני קונה את כרטיסי המסך של הדור הבא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dror520,

זאת ההתלבטות שלי ...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מישהו יכול להביא פה לינק?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. מה דעתכם על הופעת יותר מידי פיקסלים שרופים ב-2007WFP בזמן האחרון, שמתגלים כשבועיים(לערך) אחרי השימוש הראשוני? לא נראה כאילו יש איזושהי "בעייתיות" במסכים הללו שיוצרו לאחרונה?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל אחי בן ה-9 מסך lcd טוב להרצת משחקים, בגודל 19 אינץ'. תקציב: 1200 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות והמלצות. תודה מראש, moshe

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by llime,

אני מעוניין לקנות מסך רחב,כמסך שני ,(או ראשון), לאיזו 19" שלי. ה-24" קצת מפחיד אותי בגלל גודל הנק' שלו שהוא 0.27 .אני התרגלתי לעבוד עם מסך 19" ברזולוציה טבעית (הכרחתם אותי!..) אחרי שהשתמשתי בו זמן רב ברזולוציה נמוכה יותר,ולקח לי זמן להסתגל וגודל הנקודה במסכי 19" הוא 0.294 (ואני חייב להגדיל את הפונטים,אחרת הכל נראה קטן מדי). ב-24" הגודל הוא 0.27 שזה קטן, (אם כי למי שרגיל לעבוד עם 2007FP זה ייראה גדול..) .וב-27" הרזולוציה היא אותה רזולוציה כמו ב-24" (1920x1200) ,אבל גודל הנק' הוא 0.303 שזה קרוב למה שאני רגיל. מה אתם אומרים?...זה הבדל משמעותי? האם יש יתרונות (או חסרונות) ל-27" על פני ה-24" מלבד גודל הנקודה? איזה מהם איכותי יותר מבחינת איכות תמונה? (להזכירכם התרגלתי לאיזו.…

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by Kodak997,

שלום, אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 2000 שקל (או טיפה יותר). סדר העדיפויות שלי (בסדר יורד) הוא: - בריאות (לא רוצה כאבי ראש) - קריאה - התאמה להצגת טלויזיה (מכרטיס) - סרטים - משחקים - כמובן שהתמונה תהיה טובה, אני מאוד אוהב שחור אמיתי - גודל (רצוי 20 ומעלה) בגלל השילוב בין סרטים לקריאה, רצוי שיהיה רחב אבל עם Pivot. כמובן dvi. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך או לפחות על פאנל שמתאים לדרישות האלה ולתקציב.. בתודה ניר.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חיברתי את הכניסת וידאו של הממיר ל composite , ואני רואה והכל טוב ויפה( ואני חייב להודות שרק עכשיו גיליתי את כל התכונות האלו של המסך כמו: swap, שינוי הגודל של התמונה בתוך התמונה) אבל לאן אני צריך לחבר את הכבל של ה audio שיוצא מהממיר? *הערה: המחשב מחובר למערכת סטיראו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. אוקיי אני מתכנן לקנות dell 24 בקרוב.. ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: מישהו שקנה את המסך אמר לי שאיכות סרטי HD 1080 שרואים בו לא משהו, אשמח לדעת אם זה נכון ויש לו בעיות עם זה וביחס למה. ועוד משהו... המפרט שלי הוא כזה: AMD ATHLON 64 3000+ כרטיס מסך: Redeon 9800 pro 2 ג'יגה ראם (אם צריך עוד רכיבים תגיבו) המחשב במצב הנוכחי יריץ לי HD על המסך? כי כרגע אפילו על המסך crt שיש לי על HD 1080 הוא מקרטע.. אז רציתי לדעת איזה רכיבים אני צריך להחליף, ובקשר לכרטיס מסך הבנתי שיש כרטיסים לסרטים בלבד ואני לא משחק במשחקים ככה שזה יכול להיות אחלה אפשרות. מה שכן שהכרטיס יאפשר גם אינטרנט ותוכנות בסיסיות אבל גם עריכת וידאו.. תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by semi-t,

להלן המפרט: - 20 אינטש, 1680x1050 - 2ms, 300cd/m2 brightness, 2000:1 contrast ratio - DVI with HDCP, VGA, (4) USB 2.0 - 2 megapixel still / VGA video webcam (fixed focus) with array microphone - מצלמה מובנית. - Optional soundbar - September 12 release; יש גם שמועות על פאנל TN

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Unavoidable Encounter,

הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  12. אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by ori83,

המסך נועד בעיקר לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. דברים שאני אשמח שיהיו אבל לא חובה: PIVOT וחיבורי טלויזיה (COMPONENT ו COMPOSITE). רשמתי שהם לא חובה כי עבור מסך יותר איכותי אני מוכן להתפשר בסוגיות הללו. תודה רבה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מסך LCD בשביל מישהו לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. התקציב הוא 1000 שקל. ודבר נוסף חשוב אני חייב שזה יהיה מהחנות נועה noacomp.co.i תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. Started by +Eliran+,

אפשר הצעה למסך שיתאים גם למחשב וגם לPS2? אני מחפש מסך שיתאים בתור מסך למחשב לא צריך משהו בומבסטי צריך שיהיה טוב ויביא תמורה טובה לילד בן 11. והכי חשוב זה שיתאים לפליסטיישן אם קיימת אפשרות כזאת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משחק הרב…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. Started by consults,

לקראת קנייה של מחשב חדש - מחפש את המסך הכי טוב לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. מוכן להוציא את הכסף אם יש לכך הצדקה. תודה!

• 68 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משח…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by haimiko84,

שלום, כשאני רואה סרט במסך, אני לא רואה את הסרט על כל המסך. כלומר, אני רואה רק רצועה ולמעלה ולמטה יש רקע שחור. רציתי לדעת איך אני משנה שאני אראה את הסרט על כל שטח המסך. האם זה תלוי גם בסרט עצמו, או שזו בעיה של הגדרות. נ.ב- התוכנה שאני רואה בה זה POWER DVD אם זה יכול לעזור במשהו. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by tomiv,

יש לי מחשב דיי חדש שקניתי עם כרטיס מסך HIS readon X1950 ורציתי לרכוש עכשיו מסך דק.. אני משחק במשחקים כבדים לפעמים ולכן אני צריך מסך טוב.. קראתי שצריך להתאים אותו לפעמים גם לכרטיס מסך כדי שהוא יתאים לרזולוציות שהכרטיס תומך ולכן כתבתי גם את הכרטיס מסך.. הבעיה היא גם שאני לא בטוח בדיוק כמה אני רוצה להשקיע במסך.. נראה לי שבסביבות ה1800 אולי קצת יותר ואולי פחות.. תלוי האם המסך יהיה שווה את זה.. הגודל שלו שאני מחפש הוא נראה לי 19 אינץ מאחר ואני לא משתמש במסך לצפיית סרטים או סדרות אני רואה אותם בDV ולכן אני לא חושב שיש לי צורך בקניית מסך יותר גדול מזה.. זהו פחות או יותר.. אשמח לשמוע את הצעותיכם, בתודה, תום.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לאחר שימוש ממושך במסך לפעמים אני מרגיש צריבה בעיניים ואני מבחין באדמימות בתוכם. האם בכל מה שקשור לשימוש במסך לצורך צפייה בסרטים ,עיבוד תמלילים,אינטרנט והרצת משחקים מסך lcd איכותי מעייף פחות את העיניים מאשר מסך crt איכותי?

23. Started by jazzman,

הוא הגיע!! אני ממש מרוצה! לכל מי שעוד מתלבט שיפסיק. (תודה לכל מי ששכנע אותי לבחור בו ) צבעים מעולים, טלויזיה באיכות סבירה לגמרי, DVD באיכות מצויינת, רק הרגל הזאת תופסת יותר מדי מקום! בדקתי עם DEAD PIXEL BUDDY, ו- 0 פיקסלים מתים! (אני לא יודע אם זה חוקי פה לפרסם חנויות, אבל מגיע להם... ) לא הצלחתי לצרף תמונה... (התמונות פשוט גדולות מדי..) לא התקנתי את הPERFECT SUIT, לא רואה צורך (ואומרים שהיא לא משהו... ) יש לי רק שאלה אחת, הPIVOT לא עובד לי אוטומטית. כשאני מסובב את המסך, התמונה לא מסתדרת אנכית, ואין לי מושג איך עושים את זה (גם לא ידנית) מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mikilz,

שלום, איזה מבין שני המסכים עדיף עבור משחקים סרטים ותוכנות cad? תודה.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים