עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. על מסך אחר כמו Samsung 226BW ? זאת אומרת שכדאי לשלם יותר ולקחת את Dell 2007WFP שהוא 20 אינץ' או שעדיף לשלם 1800 שקל לקחת כבר את ה samsung 226BW שהוא 22 אינץ'? הבנתי שהDELL פשוט יותר מוצלח בגלל הפאנל שלו שהוא לא TN ובכלל קראתי כמה מאמרים, שאומרים שה DELL יותר טוב למעצבים שמשתמשים עם פוטושופ וכו', זה אמת? האם כדאי לקחת את ה Dell 2007WFP ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by clown,

אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. עשיתי חיפוש בכל מיני מקומות ולא הצלחתי לימצוא פירוט על המסך (חשוב לי לדעת מה הפאנל שלו). האם מישהו יודע מהו סוג הפאנל של מסך זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by MIKI23,

רציתי לשאול איך בדיוק כדאי לנקות מסך דק יש לי בד מיוחד שמגיע עם מסכים אבל זה לא מוריד הכל האם מותר קצת מים המסך שלי נק 20WGX יש מטליות לחות באופיס דיפו אבל קצת מפחיד אותי או אולי כדאי לפנות ליניר מערכות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html מעניין עד כמה גודל הנקודה קטן יהיה עם רזולוציה של 1920X1200 : בשל עלות ייצור הפנל, הצפי הוא למחיר לא ממש רחוק מה-Dell 2407WFP-HC

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by la_pumik,

שלום לכולם. יש מסך חדש שנמכר בארץ כדגם LG 1953S. האם משיהו מכיר אותו? איך הוא?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. Started by asaf_azar,

השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  8. גיליתי כאשר שמתי מסך לב שיש בין 5ל-7 פיקסלים שרופים במסך. קראתי קצת בנושא וראיתי שיש תוכנות שכביכול מתקנות פיקסלים שרופים. כמו כן קראתי באחריות שבנושא פיקסלים שרופים הם מטפלים אם הבחינו במעל ל-5 פיקסלים שרופים. המסך הינו חדש, הגיע אלי לפני שלושה ימיים. מה אתם מציעים? להטריח את עצמי בנסיעות? או לנסות לתקן בעצמי? אני עצמי מעדיף לקבל מסך חדש. (האם במצב כזה מקבלים מסך חדש?) תודה מראש על העזרה רון

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by d.k.,

יש לי מסך CRT 17 של AOC, בימים האחרונים הופיעה במסך הזה בעיה מוזרה: ישנן מדי פעם קפיצות של התמונה בצד שמאל של המסך, כלומר הגבול השמאלי של התמונה זז לאיזה שניה ימינה בחצי סנטימטר בערך וזה די מעצבן... אשמח לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש איזה פתרון, חוץ מלהחליף את המסך בLCD חדש...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by nivbrn,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD "17. (ביחס 3*4). השימושים העיקריים שלי הם: בעיקר שימושים רגילים. אבל לפעמים גם משחקים ועריכת וידאו. איזה מסך הוא המומלץ ביותר. רצוי זמן תגובה מהיר, ובהירות טובה. ניב

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by tintin,

האם כדאי לקנות אותו בREV a04 שמיוצר בצ'כיה עם אחריות 0 פיקסלים מתים ביום הקניה ואחרכך החל מ4? יש המון מסכים עם פיקסלים מתים מהסדרה הזו? יש חנות שנותנך אחריות יותר טוב? האם מישהו יודע אם המסך טוב למשחקים ולא נמרח בגלל פאנל S-PVA?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. Started by kenny1254,

1.רציתי לדעת ביותר מורחב בקשר לבעיית המריחות ב971P אם אפשר תמונות יעזרו 2.רציתי לדעת בעיקר איפה יש תצוגה של המסך VP930 וגם אם יש מקום שיש את 2 יחד 971P אני יודע שיש באופיס דיפו אם אפשרי כמה שיותר במרכז וכמה שיותר קרוב לראשון-לציון תודה לעוזרים

14. שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by chenrp,

לא אכפת לי הגודל. כלומר, אם יש מסך 19 יותר איכותי מ22 אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים על LG 1970HR LCD 19? כרגע יש לי 1730TQ והוא מצויין אבל הוא 17". חשבתי אולי לשדרג.

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  16. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על שני מסכים שיתאימו לתקציב והדרישות. ViewSonic 19" LCD VX922 או סמסונג 931B . מה עדיף? או שיש המלצות אחרות? אני מחפש מסך שיתאים וינצל את המפרט הנ"ל , למשחקים בינוני, לא כל כך חשוב לי האיכות וכמות הפיקסלים לכל מילימטר אלא יותר שירוץ חלק ויתאים לכרטיס. התקציב הוא 1000-1300 אבל אם מישו חושב שחייבים לחרוג קצת מעל אז בבקשה שימליץ לי ועם הסבר כי אני גם ככה עם חריגה על המחשב עצמו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by gabi_y,

מה המסך המומלץ למחיר הזה עבור גראפיאקה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. יש היום שני פורמטים של מסכים 3X4 ופורמט 16X9 מה עדיף? מה היתרונות ומה החסרונות?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by HydroIT,

כמובן שיהיה איכותי, ונוח לשימוש. תקציב - אני עוד לא בטוח לגבי זה, לכן אשמח לקבל אפשרויות מכל קשתות התקציב האפשרי. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ofer40,

היי אני מנסה לבדוק איזה פאנל המסך הזה ואני לא מוצא. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12799 לפי הנתונים זה לא נראה TN אבל לפי המחיר כן.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  21. הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם

22. Started by amitbl,

מה דעתכם איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? האם יש משהו מומלץ יותר בטווח ה1000-1300 ש"ח (אין חריגות!)? המסך נועד לשימושים כלליים וקלילים מאוד - מעט אינטרנט, ומעט אופיס. לא יותר מזה - בטח שלא משחקים.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=17095 מרבית השימושים היא במשחקים, אינטרנט,מדי פעם סרטים ועבודה שוטפת נ.ב אם למישהו פה יש את המסך הזה שיירשום בבקשה איך הוא תודה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. אני יודע שזה נושא די חרוש אבל אני מעוניין לקבל דעות מפה ומפה. כרגע אני עם מסך 17 של lg אם אני לא טועה עם פאנל של TN המסך בחדר ואין לי בעיה של ניגוד אם רואים מהצד או מתחת. כרגע ההתלבטות בין 20 אינצ'-המסך המפורסם של דל שמומלץ פה לבין 22 אינצ' של סאמסונג/דל/LG ממה שהבנתי המסכים די דומים.. השימוש העיקרי הוא סרטים סרטים ועוד קצת סרטים + משחקים בעיקר ספורט ופה ושם משחקים כמו קרייסיס בקרוב... עד כמה יהיה ההבדל בתצוגה בין הדל עם פנל מצויין לבין ה22 עם פנל פחות טוב בעיקר בסרטים(אין לי בעיות של ניגודיות בחדר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.