עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכם. אני מתלבט ברכישת מסך מחשב בגדלים 20-22 אינצ' בפורמט 16:9 השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין. 3 המסכים ששמתי עליהם עין הם סמסונג 226bw אסוס pw201 דל 2007wfp איזה מהם הוא הכי מתאים לי? האם יש המלצות אחרות? תודה רבה על עזרתכם.

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by LolliPop12,

אני שואל לגבי מסכים שיש בשוק עד גודל 24 אינץ'. האם ה-U2414H הוא הטוב ביותר כרגע? או שהוא בין הטובים ביותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אתמול (1.4) הגיע מלאי ליבואן דל בארץ!!! הגרסא A04 פאנל S-IPS תודה לכל הממליצים מסכים מדהימים. אין מריחות והכל מצויין.תודה ולהזכירכם היו לי שני מסכים חדשים של סמסונג 931C שהוחזרו לחנות עקב תצוגה כואבת לעיין.....אין מה להשוות. שוב תודה לכל משתתפי הפורום.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by URSH,

ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by ofer40,

יש אתר חדש שמציע את המסכים של DELL במחירים זולים יותר: http://www.m-and-j.co.il/pl_product~2407WFP~17~0.htm מישהו מכיר את החנות הזאת?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Mr-Snow,

שלום רב... רציתי בבקשה המלצה למסך 22 אינצ' המיועד לצפייה בסרטים ולעבודה ממשוכת באפליקציות תיכנות בתקציב הנ"ל (200-+). הבנתי מהודעות קודמות שיש הבדלים משמעותיים בין סוגי הפאנלים ולכן אם תוכלו לומר לי בנוסף באיזה תוספת מחיר אוכל להשיג משהו יותר איכותי כדי שאוכל להחליט אם השקעה נוספת תשתלם לי בהתחשב במטרות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by witherwings,

היי, אני מחפש מסך מחשב חדש בוא נגיד כמה שיותר זול לא משהו מפוצץ שיעמוד בדרישות אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס gtx 470 אני לא חושב שאני הולך לשחק משחקים ברזולוציות גבוהות של 1920 לכן אני מחפש משהו בינוני + שיעבוד בסבבה עם הכרטיס

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by amitbl,

עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by ino,

שלום , רציתי לדעת קצת איך המסך LCD הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824006121 דגם sdms95drb של סוני אם מישהו מכיר את המסך וניסה אותו אני אשמח לשמוע .. בעיקרון מה שאני צריך זה מסך טוב לקריאה של כתב , משחקים אני משחק אז צריך גם שלא יהיו מריחות וכו' וכנ"ל לגבי סרטים . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים אשמח לדעתכם\ידיעותכם בנושא. אני מעוניין להאריך את את הכבל מהמחשב שנמצא מרחק 20 מטר מהטלויזיה. אני רוכש כבל מאריך של VGA ומחבר אותו למתאם DVI עבור כרטיס מסך מסוג 8800 GT האם יש צורך במגבר עבור ההארכה של ה20 מטר? תודה חברים.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. חבר מעוניין לרכוש LCD בסכום של 1000 ש' לאחר שראה מספר מבצעים ברשת על מסכים ברמת המחיר הזו. הסיבה השנייה היא שמסך ה CRT שלו כבר מתחיל להראות סימני עייפות והוא מעוניין להחליף אותו. האם יש המלצה למסך המיועד לעבודה משרדית בלבד, כלומר עבודה על טקסטים, אימיילים וכו', ללא צפייה ממושכת בסרטוני וידאו ובוודאי ללא משחקים עתירי גרפיקה. תודה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by warezman,

יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by davidElcot,

אודה על המלצה למסך "23, חדש, לשימוש ביתי/משרדי ,בעל גרפיקה טובה, ללא רמקולים , לא למשחקים. תקציב 1500-2000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  14. Started by proevo4ever,

שלום כולם, אני מחפש לקנות מסך למחשב בעיקר למשחקים, לאחר בדיקה קטנה ברשת הבנתי שמומלץ לקנות מסך מדגם DELL Ultrasharp ישנם 2 דגמים בהפרש של 300 שקל Dell UltraSharp U2415 או Dell UltraSharp U2412M האם ההפרש שווה? האם יש דגמים יותר טובים ומומלצים למשחקים? התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by stropic,

כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני מתלבט בין 2 מסכי IPS הדל שקיים ונמכר בהצלחה ומחירו ירד לאחרונה או הLG שיצא ביולי... מחירם אמור להיות זהה ככה שהשאלה היא האם יש יצרון לאחד מהצדדים או שהמסכים יהיו שקולים? כי אז אני יכול לקנות עכשיו את הדל ולא לחכות עוד כמה חודשים עד שיגיע...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היה לי מסך שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולמחשב באותו זמן ופשוט להעביר עם שלט... עכשיו הוא כבר לא עובד לא נדלק. החברה שלו הייתה MAG עכשיו רציתי לדעת אם יש מסך שהוא דומה לו לא משנה לי חברה או סוג רק שיהיה תאפשרות לטלוויזיה ומחשב בו זמנית והתקציב הוא 500-1000 שקל אם אפשר את שם החברה שלו ואת הדגם או קישור לאתר השוואת מחירים כדי שאני יוכל לדעת מאיפה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. קיבלתי לרשותי מסך LCD ישן של ACER ורציתי לבדוק עד כמה הוא חיי ושמיש. חיברתי אותו למחשב והוא נדלק והעלה ווינדוס, חושך. נכבה למרות שהוא דלוק. אחרי כמה נסיונות כאלה גיליתי שהוא לא נכבה כולו, החלק (לא יודע, לא מבין כלום במסכים רק מנחש פה ) של התאורה נכבה, ואם ממש להתאמץ אפשר לראות סימנים של חלונות. בדקתי על שני מחשבים תקינים לחלוטין, בדקתי גם שהכבל בסדר כי בדרך כלל אני לא משתמש בו. מסכים אחרים עובדים מצויינן עם אותם המחשבים והכבל. אני אפילו לא מצליח להגיע לתפריט של המסך (בעצם מצליח אבל לא רואה כלום אחרי כמה שניות) כל רעיון יתקבל בברכה

19. Started by rajuomer,

אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by maor5,

שלום יש לי את המסך-samasung syncmaster 932bf השאלה שלי היא-בשולחן שלי יש את המסך ורמקולים של המחשב ממש צמודים אליו.... האם הרמקולים יכולים להזיק איך שהוא למסך lcd שלי?כי חבר שלי אמר שיש ברמקולים מגנטים וזה יכול להזיק למסך ובמיוחד אם אני שומע שירים בעוצמה חזקה או מוזיקה עם באסים חזקים... האם הוא צודק? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by sentinel,

ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. אני צריך משהו ממש ממש טוב תקציב 3000 שח

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by Ronll,

אני יודע זה נחרש , אני הולך לקנות היום בערב 2007WFP רציתי לקנות מIQPC אבל אז ביקרתי אצל SKYPC והם יותר קרובים והכל עכשיו כדי לדעת שהמסך הוא REV A04 והפנל S-IPS מה אני צריך לראות חיצונית לקופסא ופנימית? הבנתי מהאינטרנט שצריך לחפש איפה שהוא בשהמסך פועל RT803 וש סוף הבר קוד יהיה L ולא S מישהו שיש לו תמסך אולי רואה סימנים או משהו שאפשר לזהות , ולמי שיש שירשום תבר קוד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב אשר מיועד למשחק ולצפייה בסדרות בעיקר אם אפשרי אז מחברות LG או SAMSUNG. מפרט המחשב שלי הוא: Geforce GTX 7500ti I5 6600k 3.5GHZ -intel 8 gb ram מעוניין ב24 אינצ'. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.