מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות בימים הקרובים מסך מחשב חדש. הבנתי שממליצים פה על dell u2312hm והחלטתי ללכת עליו הייתי בחנות KSP וראיתי שיש להם את המסך בגרסה REV A00 בלבד שמעתי שיש בעיות עם ה-A00. השאלה האם זה נכון? מישהו נתקל פה בבעיות מיוחדות דווקא ב-A00? והאם כדאי לוותר על המסך בגרסת A00 ולחפש במקום אחר גרסה אחרת (וכמובן להוסיף עוד 100-200 שח למחיר)? אשמח אם תוכלי לעזור לי בעניין. בתודה, דורין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר מעבר על הודעות בפורום הגיעו לגמר הגדול 3 מסכים: 203B של סמסונג 931BF של סמסונג 1970HR של LG רציתי לדעת מה כדאי מבחינת אינטרנט ומשחקים ואחריות ( החלפות במקרה של פיקסלים שרופים). הייתי מעוניין על עובדות מבוססות בלבד ולא על שמועות (עדיף ניסיון עם המסכים הללו). בתודה מראשעל כל תשובה טומי
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BW2243 22 אינץ' ל 20 אינץ BW2043 ( מלבד הגודל ?)
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ביום שישי הגיע המסך הנ"ל, ההתרשמות-לפניכם. המסך הזה בגודל 20 אינץ' דומה מאוד ל Dell2007WFP (שלצערי לא התאפשר לי לרכשו). מאפיינים טכניים לפי אתר Dell: גודל: 20 אינץ' רזולוציה מקסימלית: 1680*1050 יחס ניגודיות דינמי: 1:2000 בהירות: 300cd/m2 צבע: 16.7 מליון צבעים, עם מכלול של 102% זוויות צפיה:170° / 160° => פאנל TN זמן תגובה: 5 ms חיבורים: VGA, DVI, 4 USB 2.0 ארגונומיה: כיוון גובה, סיבוב, הטייה, PIVOT במסך יש הגדרת צבע לגרפיקה או לווידאו. הגרפיקה כוללת מצב של: Desktop, Multimedia, Game, sRGB, Warm, Cool, Custom RGB ומצב וידאו כולל Movie, Game, Sports, Nature. בכל אחד מהשימושים המצב התאים. אבל בגלל המעבר די מייגע בין המצבים החלטתי להישאר על Custom RGB, שלאח…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי dell p2217h הוא באיכות מאוד טובה לצרכיי (גרפיקה) אבל קצת קטן. רכשתי מסך מאותה סדרה בגודל 27" p2719h ולצערי אני נאלצת להחזיר אותו. המסך ממש לא איכותי בעיניי, נכון שיש הבדלי ppi משמעותיים כרגע אני מחפשת מסך נוסף עד 1500 שח. ההתלבטויות שלי: P2219h U2415 U2412m U2518d מה הייתם מציעים?
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני אישית לא מבין בשביל מה, אבל אבא שלי רכש את המסך הנ"ל. התקנתי, הכל עבר בשלום, פרט לעובדה שהגוון הכחול יותר מדי שולט! יש איזו שהיא דרך לסדר את זה? יש את ה MAGIC TUNE שמגיע עם המסך, אבל הוא לא עולה במחשב ( ויסטה ), ובאתר של סמסונג כניראה שמשהו נדפק כי לא הצלחתי להוריד משם. אשמח לקבל קצת עזרה וכיוון מה לעשות... תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ-3 יחידות מאחד הדגמים הנ"ל לטובת מערך Eyefinity. רציתי לשאול האם יש מתעניינים נוספים באחד המסכים, וכך אולי אוכל לארגן הנחה עבור קנייה קבוצתית. ציינו בבקשה את הדגם והכמות שאתם רוצים. תומר עדכון: המכירה הסתיימה. u2410 (אין מספיק מעוניינים, המחיר הכי זול בארץ למיטב ידיעתי האישית הוא בפנדה - 2,155 ש"ח ליחידה כולל מע"מ) Yoav.G Noam128 u2311h (ההצעה הכי זולה הינה של TMS, המחיר הוא 869 ש"ח למזומן שטרות) NuXeR NuXeR NuXeR adirbooking -LosNir- -LosNir- נץ kip lompy solaric sabosal sabosal sabosal KoBaYaShY pro_2004 ShadowNet Hagaix aharon_s bin morpheus1234 eelad עדיין לא החליטו על דגם: shacta_man psychuil
-
- 102 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שמתי לב שהצבעים במסך בגלישה באינטרנט הפכו לפחות חזקים וכהים ונהיו רגילים כאלה בדיוק כמו מסך הTN שהיה לי. אני פשוט זוכר את הצבעים באתרים מסויימים והם בהחלט פחות חזקים וכהים וזה מציק לי. אתמול ניקיתי את המסך עם מטלית רטובה גם מקדימה וגם מאחורה ושהדלקתי את המסך מהכפתור הוא לא נדלק ישר בפעם הראשונה אלא רק בפעם השנייה. ניסיתי שוב להדליק אח"כ ושוב כך קרה. אחרי זמן מסוים זה הסתדר. האם זה קשור לעניין הצבעים? האם אולי חדרו מים? המטלית הייתה רטובה אבל לא כ"כ.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני צריך המלצה למסך בין 19"-21" לא רחב , המגבלות שלי : כרטיס מסך לא הכי חזק , לא מובנה אבל די ישן , ותקציב של עד 1200. תודה !
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים... חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה... על מה אתם ממליצים?.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
היי אנשים כמו שחלקכם יודעים, לא מזמן קניתי 2007FP של דל ואף פירסמתי פה ת'רד על תלאותיי עם המסך הזה.. לאחרונה שמתי לב שישנה חוסר אחידות בפאנל של המסך, כלומר כמעט חצי מסך יותר בהיר מהחצי השני. האם אני לא רואה טוב או שפשוט ככה הפאנל הגיע? והאם אפשר לסדר את זה איכשהו? עכשיו אני מבין את נושא ה"לוטו" עם המסכים האלה, או שאתה מקבל מסך עם פאנל כזה או אחר.. או שאתה מקבל מסך עם פחות מ-6 פיקסלים שרופים וזה "בסדר" לפי מדיניות החברה, או שאין שרופים אבל יש זליגות אור שזה גם בסדר לפי מדיניות החברה, או שאין את שניהם (כמו אצלי) אבל ישנה חוסר אחידות בבהירות.. ואת האמת שזה מתחיל לשגע אותי חצי בהיר חצי יותר כהה.. האם כל היתרונות של הפאנל המסך הזה שווים את הסיכונים, מדיניות היצרן התמוהה והחסרו…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
עזרה בבחירה בין שני המסכים = מסך הדל בגירסת 3:4 ולא הWIDE המסך נדרש לעבודה מרובת שעות יום יומית (לאו דווקא גרפיקה),ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
השימושים שלי לפי הסדר הם גלישה באינטרנט משחקים ובסוף סרטים על איזה מסך אתם ממליצים לי
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך מחשב שהוא טלוויזה כמו ה-T260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710852 או אים אני יקח טלוויזה 26 רגילה שיש בה חיבור של מחשב מה ההבדלים בשנהים אני יכול ליראות טלוויזה וגם לחבר את המחשב תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 14:30:03 וגם מה עדיף ולמה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16601 מישהו יכול להסביר מדוע הוא אינו קיים באתר הרשמי של LG? http://www.lge.com/products/category/list/computer%20products_monitor.jhtml
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל, אם לא אז גם טיפה יקר יותר זה טוב. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. וגם, משיחה בפורום מפרט טכני אני כרגע עם שתי אופציות: Dell U2412M Samsung F2380 אז אם למישהו יש מה להגיד בנוגע למה עדיף - א…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-