מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה את המסך הכי טוב בתקציב הזה השימושים שלי הם:גיימניג כבד(משחקים כבדים למשל:GTA IV ,NFS,DIRT2 ועוד כמה משחקיפ) אני רוצה מסך איכותי מאוד,טוב מאוד,איכות צבעים גבוה,זמן תגובה נמוך וטוב. אני רוצה מסך 22 אינץ תקציב:1200-1400 שקל שאלה:האם זה נכון שהוציאו את המסך DELL 2209WA מהפס הייצור? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, לפני 20 דקות שמתי לב לפגם שהופיע במהלך היום במסך (תמונה מצורפת). זה מן "שקע" או "נקיק" מלמעלה למטה בצד הימיני של המסך. זה לא משהו פיסי, האזור חלק מבחוץ. ניסיתי לשחק עם חיבורים, כבל אחר, לאפס הגדרות, כלום לא עזר. זה לא נראה כמו פיקסל שרוף, וגם לא כמו צריבה (אין שום דבר קבוע שנראה בצורה הזאת אצלי). לפני כשנתיים דל החליפו לי את המסך לחדש (לא מחודש) אחרי בעיות, וכבר עברו מעל 3 שנים מרגע הקניה, יש סיכוי לאיזשהי אחריות? מישהו יכול להגדיר את הבעיה או להפנות אותי למישהו שיכול? יש תוכנה אולי שיכולה לסדר לי את זה? אם לא, מישהו יודע כמה תיקון יכול לעלות? ואם אחרי התיקון הבעיה חוזרת? תודה מאוד לעוזרים, אני פה ממש בסרטים (בדיוק קניתי מסך לאמא שלי, אחרת הייתי קונה חדש ונותן לה את…
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, כבר כמעט וקניתי את המסך SONY x95f, ואז חשבתי אולי בכל זאת ללכת על איזה מסך CRT טוב, מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, משחקים סרטים וכו'. בעיקר מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי, פחות כל השאר(נוחות,יופי). התקציב שלי הוא באיזור ה-1500+- מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם למסך שימוש משרדי(מיילים אינטרנט WORD) תקציב של 200$. אני פשוט קונה כמות של כ 15 מסכים והמליצו לי על ה viewsonic 702m מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בעזרת כבל VGA מהכרטיס מסך של RADEON 9800 PRO+ לטלוויזיה שלי TOSHIBA WL66. הבעיה היא שמסך טלויזיה חותך את קצוות התמונה. רק אם אני מגדיר את רזולוצית המסך בפורמט של 3:4 אז נפתחת לי האפשרות בטלוויזיה אפשרות למתוח ולהזיז את התמונה קצת. כאשר זה מוגדר על 1360:768 זה פשוט חותך את התמונה בקצוות המסך. האם יש לי דרך לסדר את זה? המון תודה, ניב..
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מסך 19" ברזולוצייה טבעית של 1440X900, רק הבעייה היא שמאפייני התצוגה לא מאפשרים אותה. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, סטודנטית, עם לפטופ HP (דגם DW1003nj). רוצה לחבר מסך חיצוני 24 אינצ'. התלבטות אם לקחת 4K או HD 'רגיל' (או 2K) ראיתי שמסך DELL עולה כ: HD - (דגם Dell P2425H) - 820 ש"ח https://ksp.co.il/web/item/309322 QHD - (דגם P2425DE) - 1,000 ש"ח https://ksp.co.il/web/item/390250 לא ראיתי מסכי DELL 4K בגודל 24 אינצ': האם לא קיימים כאלו, במידה הזו? האם כדאי להשקיע במסך 4K? אם כן - איזו חברה מומלצת? אשמח למספר אלטרנטיבות... לא רואים סרטים (בטח לא 4K) בשיגרה או משחקים גיימינג, אבל אולי בכל זאת כדאי 4K... תקציב - עד 1,000 ש"ח, ממתגים ידועים (כמו DELL / סמסונג וכו')
-
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
- 2 followers
-
-
-
איך אני מחברת אתהHDMI מהמסך למחשב כי יש חיבור VGA ואני לא רוצה להשתמש בו כי רואים בו הרבה פחות טוב לעומת ה HDMI\DVI ואין בו בכלל חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תגידו אני לא רוצה מסך גדול אבל אין לי כסף תגידו כדי לקנות את המסך הזה http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3958
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחשב חדש , ואני רוצה להתחדש כבר במסך ולהעיף את ה CRT שלי . איזה מסך אתם ממליצים לי עד 1K ככה ? או שווה כבר להשקיע יותר , (SAMSUNG T220 / Chimei 222H שעולים 1200~1300)?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן כל עוד יש איכות צפייה טובה. מאמין שיש מסכים טובים במחיר האלה ואפילו נמוכים יותר בימים אלה) יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המסך: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=141&products_id=1244 יש לי אפשרות לרכוש אותו ב1300 ש"ח (חדש)! כדאי? מישהו מכיר את המסך ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לאחר מחקר בנושא, הגעתי למסקנה שברצוני לרכוש את מסך 2243 של סמסונג. הביקורות הטובות ופונקציית הפיבוט שכנעו אותי. השימוש הוא בעיקר ביתי ופה ושם קצת גרפיקה (אין תקציב לאיזו :-(). ניגשתי למכרז של YNET וזכיתי במסך ב-900 ש"ח. נראה לי אחלה עד שהתקשרו מחיון ואמרו שהוא חסר במלאי ושהם "משדרגים על חשבונם לדגם 2233 שנותן ניגודיות טובה יותר ובכל שאר הבחינות הוא זהה". אני החלטתי לבדוק ומה שהצלחתי לדלות (ואני לא בטוחה בכך) זה שדווקא ל-2233 אין פיבוט ויש לו רק 2 USB לעומת 4 USB ב-2243. מה אתם אומרים? מהי האמת? האם הם מסכים זהים וה-2233 באמת טוב יותר או שהמידע לא נכון? תודה על הידע שאתם חולקים...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב לקצת גגימינג, קצת סרטים אבל גם אופיס ואינטרנט עם כרטיס מסך 5770 האם ללכת על ההמלצה הגורפת לדל 2209 - למרות שהבנתי שהכיול שלו הוא כאב ראש לא קטן או להסתפק במסך פשוט יותר? והאם עדיף לעלות למסך 24 ואם כן איזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שני המסכים הם FHD 1080P , האם לכרטיס מסך אכפת באיזה גודל מסך הוא רץ או שרק הרזולוציה משנה? הרי בשניהם הוא צריך לעבד אותה כמות פיקסלים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי! אני בתהליכי הרכבת מפרט ואני מעוניין גם במסך חדש. כרגע יש לי samsung 2243bw מדהים ואחלה. אבל לא תומך בFULL HD (עד כמה שידוע לי) והמערכת החדשה תתמוך בתכני HD. לכן, אני מחפש מסך חדש בגודל דומה (22 אינץ או 23), WIDE כמובן, תמיכה מלאה בFULL HD, חיבור DVI וHDMI-רצוי. מעדיף מאוד מאוד מאוד - סמסונג. האם יש מסכי LED (ולא LCD) שהם FULL HD שעונים על הדרישות האלה? תודה רבה! רן.
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה שמתי לב שב T190P יש רזולוציה גבוהה יותר מ T190, מה זה אומר שהטקסט יהיה חד יותר כמו כן התמונה? או שאין ממש הבדלים בין 2 המסכים?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבור דירה, שם אני אקנה מחשב חדש עם מסך U2412M , האם ארגיש הבדל מה שיש לי כרגע בבית - U2410 ? כי אני מאוד מרוצה ממנו, וכמובן שאני לא רוצה לרדת באיכות המסך. השימוש זה בעיקר משחקים, קצת סרטים וגלישה באינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2366 פשוט ישנם כתמים על המסך שקצת מעצבנים אותי וברצוני להוריד אותם בדרך הכי יעילה בלי לפגוע במסך. תודה לכל המגיבים זה מאוד חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי (המעולה, ASUS mw221c) התקלקל לאחר 7 שנים בהן הפגין אמינות מופתית, התצוגה פשוט הפכה למשובשת - כמו כאן: אין אחריות ולא בטוח ששווה לתקנו והגיע הזמן להתקדם. עיקר השימוש שלי הוא: - עבודה עם Cubase - גיימינג - צפייה בסרטים (HD) המפרט שלי: מעבד - I7 2600K (OC@4.0Ghz) לוח אם - Sapphire PureBlack P67 זיכרון - 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך - Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming אני קצת חושש מהמעבר ל-27", שלא יפגע בגיימינג - האם אני טועה? בינתיים, ראיתי את המסך - ASUS VG248QE (סביב ה-2000 ש"ח), האם מומלץ? בכ"א, אשמח להמלצה למסך 24/27" איכותי העונה על הדרישות, לא כ"כ בקיא בסוגי הפאנלים אז מה שטוב התקציב, כמו בכותרת הוא בין 2000-2500, אפשרי לחרוג מעט אם נ…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-