מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שולחני חדש. אני רוצה לקנות מסך דק (כמובן) מחברה מוכרת. גודל 19''-22'' בתלות במחיר. מבקש את התייחסותכם לגבי הפרמטרים שרצוי שיהיו במסך (יציאה דיגיטלית, ניגודיות, זמן רענון, רחב או רגיל, האם כדאי שיהיה מתאים לשידורי TV) - מה כדאי ובאלו ערכים. לסיום אם תוכלו בבקשה לרשום דגמים ספציפיים של חברות (SONY' LG' SAMSUNG וכדומה). תודה רבה, רועי
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כותרת השימושים שלי הם הרבה דפי אינטרנט, איסיקיו ושטויות כאלה, משחקים , סרטים. רחב או רגיל ? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
012 מציעה את המסך הזה PHILIPS 190WV7CS במחיר מבצע של 1000 שקל האם זה מסך טוב בכלל? זה קודם כל והאם הוא משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי... מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים וגלישה באינטרנט. סרטים וסדרות אני רואה ב LCD 32 שיש לי. הבעיה היא שאני לא יכול לדעת מה סוג האנל שאני מקבל. המוכר שם לא יודע על מה אני מדבר בכלל. שווה לקחת אותו ? הוא נמצא במבצע בטרקלין חשמל עכשיו. ועוד שאלה האם במסכי 20 אינץ' גם יש פאנלים TN גרועים,או פאנלים טובים יותר(רק במסכים רחבים) ? וגם שם בסמסונג יש את ה"לוטו" של המסכים או שזה רק בגודל 22' ?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
השימוש שלי במחשב כרגע זה לרוב סרטים, לכן, החלטתי לקנות מסך גדול 24-26 אינץ'. עכשיו השאלה הגדולה האם כדאי לקנות מסך 24 אינץ' שעולה בסביבות 4 אלף ש"ח http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=468918 או טלויזיה 26 אינץ שעולה בסביבות 3 אלף ש"ח ועם נתונים כמעט זהים. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521342 . נראה שכך יוצא גם מחיר זול יותר וגם מסך כגדול יותר. אבל השאלה הגדולה האם האיכות לא תהיה הרבה יותר גרוע במשחקים למשל? מה אתם ממליצים? מסך או טלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
השאלה עלתה לאחר שבדקתי את הגירסא של המסך שלי לפני כמה ימים( המסך המדובר הוא: דל 2007wfp) ראיתי שכתוב גם כמה שעות המסך היה בשימוש. וכתוב לי שהמסך בשימוש כבר 3828 שעות שנראה לי קצת מוזר. עריכה: המסך ברשותי כ 3-4 חודשים גג.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מסך מהחנות TMS , התקציב הוא 1200שקל +- שימושים : קצת סרטים אבל הרב משחקים... מה עדיף? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3551 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3247 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=4479 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3361 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3420 תודה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הטקסט הקטן ברזולוציה המקסימלית של המסך למרות הגדלת ה DPI ב WINDOWS. האם כדאי לי להוריד רזולוציה בדרגה אחת כי הבעיה היותר רצינית זה דווקא פה באתר שמותאם לרזולוציה נמוכה יותר. כשאני מנסה להגדיל בתוך ה IE זה לא נראה טוב. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי מסך לפני שבוע של דל. הערב הדלקתי את המחשב המסך נדלק. אבל אני ברוב טיפשותי חיברתי אליו מאחורה שנאי של הרמקולים שלי CREATIVE כדי לשמוע סאונד מהמסך. המסך המשיך לעבוד אך בוודאי לא השמיע שום סאונד. כעבור כמה דקות המסך פשוט נכבה. ולא נדלק יותר... לא הרחתי שום ריח של שרוף לא מהשנאי ולא מהמסך עצמו... עכשיו האם אני יוכל לממש אחריות על המסך ולהחליף אותו? האם יש דרך לבדוק אותו שהוא אכן נשרף בגלל שחיברתי אליו את השנאי? או שפשוט הלך הכסף?? תודה למגיבים...
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לקנות (בדחיפות, כי המסך הקודם שלי מת, לצערי הרב) מסך LCD בפורמט לא רחב. המסך ישמש בעיקר לעבודה ממושכת (Office, אינטרנט), ומדי פעם לסרטים. לכן, אוכל לדעתי להסתפק במסך עם זמן תגובה 8ms (האם לדעתכם צפויות בעיות עם סרטים?). אני מעדיף מסך שהוא לא בפורמט WIDE, כי נראה לי שלצרכי עבודה זה יותר נוח. (עבודה = קריאת \ כתיבת מאמרים, ותכנות) המטרה היא מסך שלא יכאבו\התעייפו העיניים משימוש ממושך בו. ברצוני להשקיע כמה שפחות כסף במסך, ולכן מחיר בסביבות ה 1100 נראה לי סביר. ראיתי מספר מסכים כאלו, של LG, Proview ו MAG, אך הייתי שמח לקבל המלצה קונקרטית. מחיר זול הוא די חשוב לי, מנסיון כואב עם המסך הנוכחי שלי, שהיה מעולה, אך נהרס תוך 3 שנים (LG F700P), מה שאומר שאני מצפה להח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-