עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by EAD,

אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  2. בעזרתכם החלטתי לקנות את המסך - VP930 , האים יש כמה דגמים בזאפ מופיע VP930B זה הדגם המומלץ או שיש דגם אחר? מה אני צריך לבדוק בקניה? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  3. ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by BH20062,

לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. החברה האמריקאית ניצלה את CES 2018 על מנת להוסיף עוד זוג מסכים למבחר המכובד שלה לכתבה

6. Started by Doron404,

אלהן חברים, מישהו יכול להמליץ לי על מסך PVA (או אחד מהווריאציות שלו) בגודל 20 או יותר, (רצוי לא רחב אם אפשר) עד 1800 שקל ? = שנמכר בישראל כמובן = אהבתי את ה2007fp - אבל הוא קצת מחוץ לתקציב שלי בגדול, אני צריך אותו לגלישה, וקריאה מרובה מהמסך, סרטים ומידי פעם גם משחקים .... בגדול הכי חשוב לי: שימוש רציף במסך עם אימוץ מינימלי של העיניים. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. ניסיתי לחפש באתר אבל לא מצאתי הרבה חוץ מכמה מאמרים ותגובות בפורום. רציתי לשאול לגבי הגדרות חדשות למסך חדש כגון בהירות וכדומה, הגדרות מומלצות, אם יש צורך לבצע כיול וכו'... זה מאוד יעזור אם מישהו יוכל לתת הדרכה ואפילו לקבוע את זה כ Sticky. כמו כן הייתי מעוניין בתוכנה לבדיקת פיקסלים מתים על מנת שאוכל להיות בטוח שאין לי כאלו. תודה רבה לכל העוזרים, זה מאוד מוערך.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by h2o,

מישהו קנה בזמן האחרון ViewSonic Q241wb ובאמת קיבל אותו ? קניתי לפני יותר מ3 שבועות את המסך דרך אול-סייל ופתאום אין אותו ליבואן במלאי. הם אומרים שיש להם רק מסך בלי DVI. יש מסך 24 אינטש' של ויאוסוניק בלי יציאת DVI בכלל ? לא נראה לי הגיוני כל הקטע הזה. מה שעוד יותר מצחיק זה שהם פתאום החליטו לבטל את העסקה ושמתקשרים ושואלים מי ביטל את העיסקה יבואן אומר שאולסייל ואולסייל אומרים שהיבואן. המסך יגיע אלי זה רק שאלה של זמן היום הם יקבלו הרבה צעקות בטלפון זה בטוח. אני רק רוצה לדעת אם יש בכלל דבר כזה מסך 24 בלי יציאת DVI ?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. בדקות אלו סיימתי לתקן את ה VP930 השני שלי. הסמפטומים הינם קושי להתעורר ממצב המתנה ואף אי יכולת להציג תמונה כלל כאשר נורית בקדמת המסף מהבהבת בירוק. הפיתרון, להחליף שני קבלים ביציאה של הספק כוח להלן מדריך מצולם. ציוד נדרש: 1. מלחם שמתאים לאלקטרוניקה בסיסית 2. בדיל 3. VP930 מקולקל 4. שני קבלים בעלי מתח של 16V וקיבול של לפחות 1000 מיקרופארד 1. לאחר בדיקה שהמסך אכן לא מציג יותר תמונה נפתח אותו (כמובן שיש לנתק מהחשמל), ישנם ארבעה ברגים בפינות ולאחר מכן יש להישתמש בעצם כמו סכין בכדי לפתוח את הקצוות, המסך לא מודבק ולכן הפעולה קלה למדי. 2. המסך פתוח, משמאל לימין: מעגל מתח גבוה (Inverter) לקתודות של המסך, בקר תמונה, ספק כוח. 3. כעת ניתן לשים לב למקור הבעיה, שני …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .זT כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דןלר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם ב RAW (1500-2000(תמונות בשנה ) והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER . בפוטושופ אני עובד בפורמט RGB ADOBE . לכן שאלתי איזה מסך מומלץ עבורי.…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  11. Started by MODI,

קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by balvan64,

Smasung 940BW http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HAWKBQXAA.asp?page=Specifications תנו בבקשה מבט ותגידו מה אתם חושבים או אם אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר דומה. איך Samsung במסכים בכלל? הם טובים? רזולוציה 1440x900 זה טוב? תגידו לי מה אתם חושבים, תודה! מוכרים אותו בסקאיPC ב 1,494 ש"ח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1834

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. טוב אני יודע שזה הפוך אבל , אתמול הזמנתי את ה dell 2711 (כיום אני עובד עם 3 מסכי 19 אינץ lg1970hr אשר מחוברים יחד) מכיוון שקניתי מק בוק פרו ואני רוצה להינות ממנו על מסך גדול עם רזולוציה גבוהה מאוד. בעבודתי אני מפתח אפליקציות מה שאומר שאני יושב המון מול המחשב וזקוק לשטח עבודה גדול מאוד. לגבי הPC שלי , כרטיס המסך הוא nvidia 285gtx. בכל מקרה מחר אני אמור לאסוף את המסך ועכשיו אני מפחד שעשיתי טעות כי יש מלא ביקורות על המסך וחצי אומרים שהוא מעולה וחצי אומרים לא להתקרב בגלל ה wide משהו וה 10bit color ועוד סיבות. לכן אני ממש מחפש מישהו בנרות שאפשר לראות את המסך אצלו לפני שאני לוקח מכיון שבחנות לא מסכימים לקבל חזרה לאחר הפתיחה. אני גר באיזור נתניה ונמצא במהלך היום בהרצליה ומוכן לה…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by slowdive,

שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by Rhx,

ה931BF יוצא לי קצת יותר יקר מהLG, מה בכל זאת עדיף?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by xetroking,

צריך תוכנה למציאת פיקסלים שרופים.. שם או הורדה תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. Started by sahargt,

אני צריך לקנות מסך חדש עד 2500 ש"ח מהחנות הבא http://www.skypc.co.il/scripts/ חשבתי על הדגם שלמעלה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by rafi k,

מטרה בשביל משחקים וסרטים בפורמט HD 720P שאני מוריד מהאינטרנט. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Jonathan Bar,

שלום, אני מחפש מסך לבת-זוגי. אני צריך מסך 27" לעבודה מהבית. העבודה שלה כוללת גם תוכנות גרפיות מידי פעם, אז איכות חשובה כאן. מאידך - אין גיימינג או רענון מהיר הנדרש. מעבר לכך צריכה להיות כניסת HDMI (שזה די סטנדרטי אבל בכל זאת), שיהיה מתכוונן לגובה (בלי לשים בלוק דפי מדפסת כדי לכוונן אותו..), עדיף עם מראה מינימליסטי ומעוצב ולא קעור. תקציב - עד 900 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף כמובן (מצד שני, אם התקציב מונפץ ואין מסכים כאלו במחיר הזה, אשמח לדעת גם כן). העדיפות היא לחנות במרכז עם שירות טוב (יש לי נסיון אישי מצוין עם Plonter, כמובן שזה לא חובה). תודה לכולם! ** עריכה - אם יש המלצה למסך 24" באיכות משמעותית יותר טובה, אך באותו המחיר, אשמח גם לשמוע. ת…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by yaniv_scr,

היי, אני רוצה להחליף את 2 מסכי הדל שלי (u2312hm) המטרה, 2 מסכי IPS 27 inch ברזולוציה 2560x1440. שימוש, תכנות ועבודה ממושכת מול המסך ומשחקים בערבים ובסופ"ש 3 דגמים נוספים שלגביהם התלבטתי היו, והסיבות שמנעו ממני לרכוש gigabyte m27q מסך מרשים כמעט רכשתי אבל שללתי בגלל מבנה הפיקסלים (BGR), הבנתי שהטקסט יוצא מטושטש (בדקתי את הנושא בכך שהפכתי את המסך שלי וזה אכן מורגש ומפריע) DELL s2721dgf LG 27gl850-b בשני המסכים הללו יחס הניגודיות נמוך MSI mag274qrf-qd אין לי היכרות עם המסכים של MSI (גם קצת מצועצע) האם יחס ניגודיות נמוך הוא אכן פקטור ומה לגבי BGR, יש פתרון …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני יכולה להבין איך זה מציג את שולחן העבודה, ועדיין שומר על הפרופורציה של הסמלים ותיקיות, אבל איך נגיד אני שמה סרט 4:3, וזה לא מורח אותו? זה לא משגע תשכל מסך כזה? ואם התשובה שלכם היא לא, אז איך המסך הזה: MAG AI937W

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  23. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מסך לסרטים ומשחקים. אני גם יעבוד איתו קצת עם סולידוורקס(שירטוט) אבל לא נראה לי שזה חשוב כל כך וגם לקריאת טקסט. חשבתי על L1970HR של LG, אבל בחרתי אותו רק על פי הנתונים הטובים לכאורה, אך לא יצא לי לראות בו וגם כנראה לא ייצא לי לראות במסך לפני הקניה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  24. אשמח אם אחד יכול להסביר לי מה יותר מומלץ לעבודה לעיצוב ולעבודה עם אופיס וכו' מסך קעור או מסך רגיל ברצוני לקנות מסך 32 K4

25. Started by ding,

מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.