עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by redersh,

http://www.planar.com/products/flatpanel_monitors/stereoscopic/stereoscopic.cfm נתקלתי במסך הזה... למישהו יש מושג איך הוא עובד אם בכלל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by witherwings,

היי, אני מחפש מסך מחשב אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני מאוד אעריך את העזרה שלכם! אני מחפש משהו שיתאים למפרט שלי ויעשה צדק איתו בסביבות ה 1000 שח הייתי מעדיף שהוא לא יהיה wide screen ומשהו בסביבות 22-23 אינץ תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. אני הולך לקנות כרטיס מסך X1800XT 512 ויש לי מסך 17 אינץ' MAG 786PF (CRT

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by חרגולאיש,

אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by udi,

אני יודע שבדך כלל לא מדובר כאן על מסכים חוץ מ DELL המטורף ו VS השאלה שלי היא האם קיים מסך של HP אשר מגיע לרמתם של2007 DELL או VS VP930 פשוט יש לי זיכויי מאוד גדול מהם אולי שווה לנצלו על מסך { מחיר המסך צריך לנוע בסביבות ה DELL } תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by Tal-T,

אני צריך לאחי הקטן מסך LCD לפחות בגודל 19" הכי זול שיש לא צריך שיהיה איכותי רק כמה שיותר זול .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Pav3l,

למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 24 אינטש, אני כבר די הרבה זמן בפורום וראיתי איך רובכם ממליצים בחום על DELL 24 לגירסאותיו. השאלה שלי היא, האם באמת זה ה-מסך בגדלים האלה (יחס עלות מחיר) או שמא מדובר באפקט עדר שכזה ויש מסכים טובים לא פחות במחירים זהים? תודה

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  9. אני מתכוןן לקנות מסך נוסף (יש לי מסך אחד שמחובר למחשב) שבוע הבא, ואני די אבוד בנושא הבחירה. העבודה שלי היא עריכת וידיאו ותמונות, אז אני צריך מסך עם תמונה טובה מאוד. אני כרגע מנסה לבחור בין המסך הזה של אסוס - "23 Asus IPS LED VX239H-W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14815 והמסך הזה של דל: http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15094 ראיתי שלשניהם יש ביקורות טובות מאוד, למרות שהאסוס קיבל ביקורות טובות יותר. אני צריך שהמסך יהיה עם HDMI, ושכמובן יציג את התמונה הכי מוצלחת שאפשר ושלא יהיה יהיה באק-לייט (האור הכחול הזה שלפעמים יש במסכים כאלה). יש גם את מסך ה-4K הזה של סמסונג, אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי להשקיע במסך כזה. http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=1614…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אשמח לקבל את המלצכתם למסך בגודל 22" ומעלה, לעבודה ביתית-משרדית סטנדרטית בתקציב עד 1,000 ש"ח (אפשר פחות...). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי מסך LCD מדגם CHIMEI - CMV 743A, ואני משתמש בו קרוב לשנה וחצי. השבוע, ביום ראשון, הוא החל להיות בהיר יותר. בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי, עד שזה נהיה ממש בהיר ולבסוף המסך הפך כולו ללבן ולא הגיב עד שכיביתי והדלקתי אותו מחדש. עכשיו זה קורה לי בין 5-10 דק' וזה בלתי נסבל. למה זה קורה? אשמח לקבל את כל העצות והפתרונות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by X7-007,

הוא ממש מצויין בהשוואה למסכים אחרים חוץ

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. שלום, קניתי את המסך הזה, 19 אינץ', וכאשר אני מפעיל סרטים האיכות ממש גרועה. כשראיתי את אותם הסרטים על מסך ה CRT הקודם שלי הם נראו הרבה יותר טוב.. אני לא מבין מה הבעיה. התקנתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך (ASUS 8400GS). וניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות, אך ללא הצלחה. מישהו יודע אם ככה זה במסכי LCD, או שמשהו דפוק אצלי? אולי צריך להחליף את המסך??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז ככה מפרט.... P42SV6C1H Haier חברה: Haier דגם: P42SV6C1H גודל מסך: 42 אינטש יחס גובה לרוחב: 16x9 טכנולוגיה: פלזמה מסך שטוח: שטוח לחלוטין סטריאו: ו NICAM (לא חשוב יש מע קולנוע) רזולוציה: 1024x768 חס ניגודיות : 1:3000 זיות צפיה: 160ומעלות בהירות: 1000וcd/m2 רוחב: 109.6וס"מ עומק: 11.5 סמ גובה: 59.5וס"מ טכנולגיה:פלזמהו כניסות אחוריות: 15pin?-?vga?-?Dsubו, AVו, Component?x?2ו, DVIו, S-videoו איך היא??? טווח מחירים: 7,850-9900 מידע נוסף....: http://zap.co.il/model.asp?model_id=304974

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Necessary_Evil,

היי המסך ייקנה בחו"ל. הבנתי שאופציות טובות הם ViewSonic VP930b LG L1970HR SUMSUNG 932b הVIEWSONIC יקר מהתקציב מעט, עד כמה השינוי משמעותי? אם ההתלבטות היא בין הסמסונג לLG, מה עדיף? וכמה נורא לקנות מסך בחו"ל מבחינת אחריות? המסך ישמש לצפיה בסרטים משחקים ועבודה משרדית. אם יש עוד אופציות מומלציות אודה לכם על המידע.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  16. הרי מדובר במסך פופלארי ומבוקש,למה שהם יפסיקו לייצר אותו? הנה ההסבר שלי לעניין,לא יודע אם זה נכון או לא נכון,אבל לא מצאתי משהו הגיוני יותר: לדל יש כמות מוגבלת של משאבי יצור (מפעלים עובדים וכו' וכו') , הם מעדיפים להוריד אותו מפס היצור וליצר במקומו סדרה חדשה (מבוססת TN) שתהיה זולה יותר ותמכור יותר "חתיכות" ובכך להגדיל את הרווח שלהם. למרות האהדה בפורום ובביקורות,מדובר במסך שעולה 40%~ יותר ממסך "22 מבוסס TN וכנראה שהם לא מצליחים למכור מספיק יחידות ממנו,לפחות ביחס למה שהם חושבים שהם ימכרו בסדרה החדשה (שתהיה מבוססת TN וזולה יותר).המפסידים העקריים מכל העניין הם אותם אנשים שלא אכפת להם להשקיע עוד 500-600 שקל ולקבל איכות תמונה טובה יותר. אפשר להגביל את המצב הזה למצב הבא :פג'ו מחליט…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  18. היי, אני סטודנט ומבלה המון זמן מול המחשב, אני צריך מסך איכותי שייתן מענה טוב לעבודה שוטפת וגם יראה וידאו טוב (כמה שפחות "מריחות"). חשבתי על הדגמים הבאים: Samsung 931BF Samsung 970B/ 960 Viewsonic VP930/ VX924/ VX922 ומישהו בכלל הציע לי ללכת על LG 1970HR כשהלכתי לראות את המסכים VS נראה הכי טוב אבל זה לא ממש משקף... אשמח לקבל עזרה... מכל הבירורים יצאתי יותר מבולבל מאשר התחלתי... תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eranir,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל המסך הזה. אני לא ממש גיימר, וגם כשאני משחק אין לי בעיה להתפשר על הגדרות בינוניות (ואני אפילו לא מדבר על פילטרים...). אני כרגע מתלבט בקניית המחשב בין 8800 (640 או ש-320 יספיק?) ו-x1950xt. בנוסף, איך עדיף לי לחבר את הממיר של הכבלים למסך, דרך כניסת הקומפוזיט שלו, או דרך כרטיס טלויזיה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Bam65,

כותרת.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by chani2007,

שלום לכולם רכשתי מסך 22(LG (W2261V בשעה טובה היום התעוררה לי בעייה ואין לי מושג - גם לאחר ניסיונות מרובים איך לפתור אותה ... מה שקורה הוא - שאם המסך לא נמצא על רזולוציה מקסימלית הוא מורח לי את כל הנצפה על המסך (בצורה מאוזנת) וזה בלתי אפשרי לצפייה ! מה עושים? איך מכוונים את המסך? זקוקה נואשת לעזרתכם ! תודה חן

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by idanus22,

אני מעוניין לקנות מסך LED מצאתי שני מסכים של חברת AOC 22INCH LED הראשון הוא 16:10 ועולה 850 והשני הוא 16:9 ועולה 700 איזה מסך עדיף? ואם ה 16:10 אז גם למה? [ עיקר העיסוקים במחשב עם משחקים ] ויש חשיבות לנתון של בהירות?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by gaziter,

תודה! ואם תוכלו תפרטו למה...

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. Started by lesForce,

לפי הניתונים ל-T220P יש הרבה יותר ניגודיות והוא יותר זול. מה ההבדל בין המסכים חוץ מהגודל? ואיזה יותר כדאי?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  25. אבא שלי כרגע בדרך לקנות את המסך. תאור : פאנל : S-PVA זמן תגובה : 5MS ניגודיות: 1:800 אם מישהו מכיר את הדגם - אשמח לתגובות. לדייק: מדובר ב Dell UltraSharp 1908FP תודה ענקקקקקית מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 10:56:51 חברים זה ממש דחוף לי.אם מישהו שמע, יודע, חושב - אנא מכם, תכתבו, תגיבו !!! PLZ

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.