מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם. בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה). אשמח להמלצות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע רכשתי את המסך הנ"ל . המסך בהיר מאוד ועושה לי כאבי עיניים , שיחקתי קצת עם ה- Brightness אבל עדיין אני לא מצליח למצוא את השילוב בין הטוב ביותר בהגדרות של הbrightness וה-contrast. יש אפשרות גם לשחק עם הצבעים Red Green Blue . אשמח אם מישהו בעל המסך הנ"ל יוכל לרשום את ההגדרות האופטימליות . תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לבעלי הנסיון, איזה מבין המסכים להלן מומלץ (או שמא כדאי להתרחק): DELL 2007WFP DELL 2007FP NEC 20WGX2 תודה...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע או שמע מתי יוצא הגירסה A01 של המסך הזה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את אחד מהמסכים הבאים http://skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1213~9~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~L1953S~9~0.htm אשמח לקבל הצעות נוספות בטווח מחירים הזה 1200~ שקל למסך 19 אינץ , תודה.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מסך דק "19 של חברת MAG. בחנות הציעו לי דגם AI937W רחב. אמרו שהמסכים הריבועיים בדרך החוצה מהשוק ולכן מסך מקביל של MAG ריבועי עולה 250 ש"ח יותר. מה ההבדל בין רחב ללא רחב ?האם קיים הבדל איכותי ביניהם? מה האיכות של המסך המדובר AI937W? האם כדאי להוסיף 250 ש"ח עבור לא רחב? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך 20VL66E של טושיבה 20 אינץ' רציתי לדעת על איזה רזולוציה אני יכול לשים אותו כי עכשיו אני יכול רק על 800X600 אבל לפני שהתקנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך [8800GTX ASUS] יכולתי לשים אותו על רזולוציה יותר גבוהה יש סיכוי שאני יוכל לשנות רזולוציה באיזה דרך? תודה..
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בשעה טובה ובאושר ו(עושר) רב התחדשתי במסך LG L226WTQ לאחר שקיבלתי את המסך שמתי לב למדבקה קטנה שהיתה על הקופסא DFC 1:5000 ועליה גם היה מצויין הדגם (LG L226WTQ) לפי בדיקה שלי לפני הקניה ומהאתר של LG הדגם הספציפי צריך להיות 1:3000 על המסך עצמו מאחורה מוטבע הדגם L226WTQ אך בכל מדבקה אפשרית אם זה על גביי המסך עצמו ועל האריזה ישנו פירוט שאומר DFC 1:5000 ישנה דרך לבדוק מה ה DFC של המסך (לא על ידי פירוק פיזי ;D) או שזאת בסך הכל טעות אנוש של המדבקות ואם מוטבע לי הדגם מאחורי המסך אני יכול לישון בשקט לא שאני מאמין שאני ישים לב להבדל מכייון שאני עובר ממסך CRT בכלל אבל עדיין בשביל ההרגשה שלא עבדו עלי או משהו תודה ושיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ומהנה (לשומרים שבינינו שבת שלום)
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
LG דגם L1730S שמור ביותר כמו חדש. אני מעוניין בגודל 17לא יותר בעל פאנל איכותי עם בהירות נמוכה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לפני קצת זמן שתי הצעות לשני מסכים, ואני מתלבט על מה כדאי ללכת...רציתי לקבל מכם חוות דעת על המסכים הנ"ל: Samsung 931BW - Widescreen - 19inch - ב1300 ש"ח Samsung 206BW - Widescreen - 20inch - ב1400 ש"ח רציתי לדעת האם כדאי ללכת על אחד מהמסכים הנ"ל, האם ה206BW הוא דגם חדש יותר מה-931BW ומה בכללי עדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ובכלל... מבקש את עזרתכם בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297650.0
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התקציב 1500 ש"ח ~ אני צריך המלצה למסך LCD שיהיה מצויין הכי טוב שאפשר במחיר הזה למשחקים. ניגודיות גבוהה, צבעים נכונים וזמן תגובה נמוך. מסך 19". מה אתם אומרים על LG L1970HR? תודה. או שכדאי להישאר עם ה MAG 786PF שיש לי? CRT... כי הוא די טוב את האמת.
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, מכיוון ואני לא מבין בשיט במסכים, ובמחינתי כולם אותו הדבר, רציתי לקבל ייעוץ מכם לגבי מסך טוב לקנייה. אני מחפש מסך LCD מרובע [לא רחב], גודל נע בין 19 ל-20 אינצ', שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב שאני מוכן להשקיע - 1300 ש"ח. אודה לכל מי שיזרוק הצעות בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אבקש את דעתכם על מסך אסוס LS201 גודל 20 ,שימוש כללי וגם משחקים ראיתי אותו מאוד מרשים בעבר קניתי אסוס 17" עם זכוכית קריסטלית רואים בו מעולה הנה קישור לייצרן דרך אגב מחירו נע באיזור 1800 שח http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1615&l1=10&l2=140&l3=509&l4=0
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום איזה מסך 19 אינץ מהחנות הזאת www.skypc.co.il נחשב למסך טוב? אני לא רוצה מסך יקר מידי אבל גם לא מהזולים מידי.. משהו סביר תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1200 ש"ח . תודה.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
דרוש מסך 19" עבור מתכנת ב 1500 ש"ח בערך דרישות: 1. תצוגת טקס מעולה 2. אמין 3. נוח לעבודה ממושכת. 4. אין צורך במשחקים או סרטים מועמדים: 1. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK 2. VIEWSONIC VP930B 19'' LCD 8MS DVI+ PIVOT BLACK אשמח לשמוע חוות דעת בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1000 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום נסעתי למרכז במטרה לרכוש מסך 2007WFP באחת מהחנויות הרישמיות שעובדת עם הספקים:CMS ואומניטק(זהו המסך השני שלי,את הראשון גם רכשתי שם). מה אגיד ומה אספר....היו לחנות 5 מסכים חדשים לגמריי,אריזה סגורה ואטומה(תאמינו לי שאני יודע להבחין כשאריזה נפתחת ונאטמת בשנית). מסך אחרי מסך נפתח......בכל מסך נמצאו בין 2-4 פיקסלים שרופים,התגלו בעיקר בהרצת צבעים:לבן,אדום,ואפילו אחד שהעז לזרוח ברקע שחור! אתם מבינים את זה?????5 מסכים,אחד אחרי השני!!!כולם עם פאקים!! וזה לא מסך מייבוא פושטי,אלא ייבואן רישמי!!וזה לא איזה מסך מחברה קיקיונית!!!ויותר מזה-זה הדגם המיקצועי של DELL!! כמובן שלא רכשתי מסך נגוע!!! ונשאלת השאלה: מה הולך כאן?! DELL התחילו ללכלך אותה באופן בולט!! אין ספק שפיקסל שרוף שמתגל…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-