עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם בעיקרון הבנתי שלמשחקים עדיף יחס ניגודיות 1:3000 וזמן תגובה של 2ms. ראיתי בסקאיי פיסי מסך של LG דגם 226WTQ WIDE. ראיתי הרבה המלצות בפורום על מסכים של סמסונג ואסוס, איך המסך הנ"ל לעומתם? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by nush,

המסך מיועד למשחקים ועבודה כללית. הוצע לי מסך של PROVIEW 20 סביבות ה-1200 שקל. אחריות בבית הלקוח. שווה או שכדאי משהו אחר? אם יש דברים אחרים שעדיפים עד 1500 ש"ח, אני אשמח לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by XqGEX,

אני מחפש מסך שישמש אותי 90% מהזמן למשחקים אני מעדיף שיהיה רחב וגדול כמה שאפשר אבל לפי מה שקראתי פה למסכים הגדולים ( 22+ ) יש פאנל בעיתי והאיכות חשובה לי מאוד אשמח לקבל המלצות.. יוגב

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Biyakuga,

שלום, אני חייב מסך חדש אני בעיקר משחק במחשב או צופה בסדרות וסרטים שאני מוריד בטורנט וכו' חשוב לי שהמסך יהיה טוב למשחקים אבל פאנל TN לא בא בחשבון כי חשוב לי בוא זמנית הצבעים אם יש חיה כזאת שמשלב מסך עם זמן תגובה נמוך + צבעים חדים עד כמה שאפשר אשמח להמלצות מחפש מסך בגודל 23׳ או 24׳. אני עם כרטיס מסך 1070 כרגע המליצו לי חברים על המסך הבא: Samsung C24FG70 הבהנתי שהוא אמור להיות מעולה למשחקים כמו כן לא מפריע לי להזמין מחו'ל כמובן שמאתר אמין תודה וחג שמח שיהיה

6. Started by ject,

תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. שלום מחפש מסך למשחקים עד סך של 1,000 ש"ח - בעדיפות לפחות עד 22' - אין מקום בשולחן ליותר מזה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  8. Started by tamir950,

שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך מסך חדש שיחליף לי את הcrt הישן שלי בעיקר משחקים סרטים ואיכות גבוהה.עשיתי חיפוש באתרים של חנויות של מחשבים ומצאתי את הדגם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3787 איך הוא ?ומה עם הdell fp?באיזה חנויות הוא בא עם s-ips?, תודה לעוזרים ובבקשה מהר!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by DuDsAn,

אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  12. כרגע אני בכיוון של המסך הזה http://chimei.com.sg/prod_mon_CMV938D.aspx# קראתי עליו ביקורות, ראיתי אותו במציאות המסך בהחלט אחד הטובים שראיתי ( יותר מספינות הדגם של סמסונג ו LG , לפחות מההשוואה שעשיתי ) אבל האם יש משהו עדיף?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  13. מחפש מסך שישמש למשחקי FPS מהירים, סרטים מדי פעם, וסתם גלישה.. לדעתי בעיקר משחקים אבל שזה לא יפגע באיכות הצבעים ובזוויות הצפייה. תקציב כ 2000 ש"ח.. עד עכשיו הייתי נעול על ה dell 2007FP אבל אין אותו בשום חנות. מה אתם ממליצים? לדעתי לא יותר מ 22".. גדול מדי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  15. Started by rr_id,

שלום, אני כרגע מתלבט בין 2 מסכים: dell 2209WA או viewsonic vx2260WM (ראיתי את ההמלצות החמות על ה-דל, אבל הviewsonic עולה 320 שח פחות...) אשמח לשמוע הצעות נוספות. (כ. מסך - SAPPHIRE ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI) תודה.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  16. המסך אמור להחליף טלוויזיה 21" שיושבת בחדר די קטן וסתם תופסת יותר מידי מקום. אני מעוניין שהוא יתחבר גם לממיר וגם למחשב, ולכן חשוב לי שבנוסף לכניסת DVI, תהיה כניסת Composite. האמת, התרשמתי מה dell 2007wfp, אבל אני חושש ש-20" אולי יהיה קטן מידי, לכן אני נוטה לכיוון מסך 22" (וקראתי את המדריך/ביקורת על מסכי 22" וכמה שהם לא משהו). יש לכם הצעות מעניינות? תודה עמרי

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by Wideblade,

היי, אני מחפש המלצה למסך איכותי שיהיה טוב למשחקים וסרטים בHIGH DEFINITION מלא, ושאפשר יהיה לראות בו טוב גם ממרחק של 1-2 מטר בערך... אני כבר יותר מחצי שנה מחכה שהרוויזיה החדשה של ה2408WFP תגיע, ואני לא יכול לחכות יותר... אני יודע שזה הגיע לחנות אחת, אבל 3350 שקל זאת לא אופצייה בשבילי.. רצוי שהמסך יהיה לפחות 24 אינץ', אבל אם אפשר משהו איכותי במחיר טוב- אז אפילו יותר... וחשוב לי שיהיה לו HDMI אני לא ממש מבין במסכים, אז אני לא יודע כל מיני מונחים כמו GLOSS ואיך הם משפיעים על הצפייה... התקציב הוא בסביבות ה2500 שקל אגב, עם אופצייה לשים יותר אם יש משהו ממש טוב במחיר קצת יותר גבוה... תודה מראש! עריכה: אה, ויש העדפה למסכים רחבים, לא מרובעים...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by KF,

שלום אני מחפש המלצה למסך לעבודה במשרד. אין דרישות מיוחדות = שימושים כלליים. חשוב שיהיה זול - בכל זאת זה מסך לעבודה במשרד (עד 600 ש"ח ואם אפשר אז פחות). פאנל IPS יתקבל בברכה , גודל לפחות 23.8. אם אפשר שיהיה נעים לעיניים ולא יאמץ אותן. (ישיבה ממושכת) חובה חיבור VGA . מה אומרים על זה ? Acer UltraThin HA240Y 23.8 Inch LED IPS המסך שיש כרגע במשרד : HP LA1951G

19. Started by g2505,

דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Samsung LCD 21.5" 5ms VGA HDMI S22F350FH 469 ש"ח https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=5632 Lenovo LI2264D 21.5 475 ש"ח http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=35435&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=za Dell P2017H 19.5" 599 ש"ח https://www.pc365.co.il/product-9711-Dell_P2017H_195_LED_monitor_יבואן_רשמי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap המחיר של הדל יותר יקר וקטן יותר באינש

21. Started by g2505,

דרוש מסך למתכנת דרישות: 1. גודל 19-20 אינטש 2. יחס 3X4 מסך רגיל לא רחב 3. תצוגת טקסט מעולה 4. לא מעיף את העיניים (אני יודע שזה אישי) 5. אפשרות חיבור לKVN מפצל כך שיוכל להתחבר לשני מחשבים או יותר. 6. תקציב עד 2000 ש"ח (ניתן לחרוג עבור מוצר טוב במיוחד) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by gb1981,

אשמח לקבל המלצה למסך עם הפרמטרים הבאים: 1. 27 אינץ 2. רזולציה 2560x1440 3.לא מזיק לעיניים 4. מחיר טוב. אני משתמש במסך רק לצורכיי קידוד ולא משחק איתו. יש כל כך הרבה מבחר שהלכתי לאיבוד. תודה רבה מראש

23. Started by Nadav42,

שלום לכל אנשי הפורום אני מחפש מסך שטוח 19 אינץ אם רזולוציה טובה לעיניה של אישה בת 70 (סבתא שתחיה) עד מחיר 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך ממומלץ במחיר הנל ואיפה אפשר לרכוש . בתודה וחג שמח הנכד

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ymac,

אז סוף סוף מת לו הCRT המזדקן של סבתא והיא צריכה מסך חדש. תקציב לא הצלחתי לחלץ ממנה. ״מסך טוב״ היא אמרה. אז האם יש מסכים טובים? לא להתפרע במחיר, לעבודה משרדית. הכי משתלם שיש. גודל מ20 עד 23״ בגלל שהיא עובדת על המחשב כבר מחר הולכים לקנות, לכן עדיפות ל-ksp או אייבורי תודה

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by yambtz,

המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים