עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TOMER20,

בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Domovoi,

תגידו איך הוא? המחיר שבו אני קונה אותו הוא 1100.. אני רוצה אותו למשחקים וגלישה באינטרנט. BTW הוא לא בהיר מדי?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. אני לא מבין איך לפי התמונות בחלק מהמסכים המסך נראה מסך רחב ולפי המידות הגובה והרוחב די דומים רק כמה ס"מ? למשל פה : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=3936 אולי בהרבה מסכים המדידה היא מהבסיס ולא של המסך עצמו? מי שהיה בתערוכה אולי יצא לו לראות את המסכים של xerox אמרו לי שיש שם הרבה והציעו לי את הדגם xm7-20awf ב- 1000 ש"ח והייתי רוצה חוות צעת של כל המקצוענים פה איך הוא נראה להם פשוט כמעט ואין חומר על הדגם הזה באתרים הבנתי שזה די חדש. זה הדגם: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19547&catid=346 אשמח לתגובות תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. מעבר לעובדה שה - Dell הוא 20" וה - Samsung הוא 19". תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by ekadosh,

קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by tascam,

הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Ametrine,

יש אפשרות שאני יוכל דרך מישהו להזמין מחו"ל את Dell 2707WFP וזה יעלה אותו מחיר כמו 2407. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 האם זה מסך טוב למשחקים וסרטים? אין בו אקטיפקטים כבדים ובעיות גוסטינג כמו ב HC? לא הצלחתי למצוא עליו מידע בפורומים ישראלים. ואם כבר מדברים על הזמנה מחו"ל שניתן להשיג משם את Acer AL2416WBSD 24 אינץ'. כדאי לקנות אותו במידה ולא יצא עם ה DELL? בהשוואות ראיתי שהוא יותר טוב מהסמסונג.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. כתוב שהוא בעל טכנולוגיה חדישה, אולם ביררתי אצל יבואן פיליפס ובאתר היצרן בחו"ל ואין :-\ זכר לסוג הפאנל שיש למסך הנ"ל?!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by bentzy,

שלום! קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך! התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב. הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by seagull_42,

אני כמובן מתכוון למסך שאינו TN. התקציב מוגבל לסביבות 2000 ש"ח. רזוליוציה טבעית גבוהה וקצב ריענון מעולה אינם בראש סדר העדיפויות שלי. גם על גודל המסך אני מוכן להתפשר. יותר חשוב לי שעומק הצבע והניגודיות יהיו טובים. המסך ישמש אותי רוב הזמן לצפייה בטקסט, או לעיבוד תמונה. אני מודה מראש לכל מי יעזור בעצה.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Ametrine,

יש דרך להשיג בארץ את acer al2416wbsd 24 אינץ'? נראה כי הוא לא פחות טוב מ DELL וזול ממנו ובלי בעית הצלליות... השאלה איך אפשר להשיג את המסך?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. חיפשתי הרבה מאוד וכמעט ולא מצאתי חוות דעת על המסך הזה. הייתי שמח לתגובות מאנשים על המסך. אני משתמש בעיקר לטלויזיה (מחובר כרטיס tv עם ממיר של yes) סרטים, ולשימוש באינטרנט ואולי בעתיד קצת משחקים. זה מסך 20 אינץ והוא הוצא לי במחיר נמוך של 1000 ש"ח לאחר הנחה גדולה. האם הוא שווה את זה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by RayZ,

מישהו אמר לי שיש סרטון כלשהו שמתקן פיקסלים במסך LCD שנתקעו, יש דבר כזה? אם כן, איך אני מגיע לסרטון הזה בדיוק? תודה לעוזרים.

14. למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב בכרטיס שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , או שעדיף רק את כבל ה ה VGA מה יהיה בכי טוב ? מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by sheff2k1,

טוב חברה קניתי מסך היום.....LG L1960TR כמה שאלות: 1)יש לכם מושג למה בdisplay properties מופיעה המילה ANALOG אחרי השם של המסך שלי? 2) אלוהייייייים אדיריייייים איך המסך הזה בהיר....הורדתי ל88 אחוז בהירות ועדיין מכאיב לי בעיניים כשיש רקע לבן טהור מולי(כמו גוגל)...זה נורמלי ככה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by Burned,

אני לא יודע מה טווח המחירים אבל מסך טוב במחיר נורמלי לא צריך מסך ממש טוב ויקר

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  17. http://www.scn.co.il/model.aspx?cat=BAB&id=22600 ומי שרוצה Philips 200W6CS ולא מוצא , זה מישהו שבדק בשבילי נתן לי. שבתאי מחשבים- נוה שאנן 12 תל אביב 03-6889048 מכניק ריקום בע"מ- סעדיה גאון 22 ת.ד. 51884 תל אביב 03-5627015 אסי י. מחשבים בע"מ- רוממה 26 דירה 1 03-6486005 תל אביב מיקרוטופ-שבא -(MTS)בע"מ- לבנדה 43 03-5377755 תל אביב צ.מ.ד. שרותי מחשב- תלפיות 38 03-7526766 רמת גן אפ.1 שירותים בע"מ- ברוריה 1 פינת ידע עם רמת גן 03-6120990 לנטרוניקס (הפצה) 1991 בעמ- בצלאל 10 , ת.ד. 3573 רמת גן 03-6133344 פינת הילד- מוהליבר 4 פתח תקוה 03-9312552 שניידרמן שרותי מחשוב- חדרה 15 פתח תקוה 03-9229924

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by ekadosh,

למה לא ViewSonic?! כי אין בארץ... באמת! חיפשתי במלא חנויות בצפון, ופשוט אין את ה VP930 (אני מקווה שרשמתי את הדגם נכון). ברמת העיקרון אני יודע שהוא אמור להגיע עוד שבועיים, אבל אם אני אחכה לו זה אומר שאני אצטרך שאני תקוע עם מסך CRT חמש-עשרה אינץ' בן 7 בערך שלא מראה לי משחקים (מראה את המשחק ממש כהה). אני באמת אשמח להמלצה על מסך אחר, או לחילופין מידע על חנות בצפון שיש בה את הדגם הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. http://www.mustop.co.il/Content/StoreFrameset.asp?NavUrl=http%3A%2F%2Fwww%2Eubid%2Ecom&contentId=59&categoryId=4

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by manticore,

נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם? עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה? איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by DarkLloth,

הצעות ?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by zaroor,

למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , ואז אפשר לחבר רק את כבל ה VGA אם זה לא נותן שיפור מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב.. אחרי שאיחרתי את המועד בקנייה של הדל הרגיל, ועכשיו שלHC יש באגים, מה לקנות ?? אני יכול להגדיל את התקציב אבל לא בצורה משמעותית.. בינתיים אם אפשר הצעות למסכי 24" שיפעלו טוב בעיקר בסרטים (HD) ולגלישה באינטרנט.. לגבי משחקים- מתי שאני אקנה מחשב חדש (אולי בחופש ) אז אני אצטרך את המסך גם למשחקים, אז צריך שהמסך יפעל גם טוב למשחקים.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by manticore,

אני מחפש מסך LCD שיהיה בין 20 ל 21 אינץ' לא TN בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש משהו טוב עד מחיר של 2800? אפשר אולי לחרוג קצת... תודה.

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by TechnoSheep,

קודם כל אם יורשה לי אני רוצה להודות לאנשים שעזרו לי פה לבחור את הפיליפס שלא ידעתי על קיומו עד לפני מציאת פורום זה והצילו אותי מלקחת 226BW מחר אני אוסף מניר טק את המסך, 1500 שקל ב4 תשלומים ללא ריבית זאת אחלה עסקה. (: רציתי לבקש כמה טיפים למה אני צריך לשים לב, איך אני יכול לאתר פיקסלים שרופים? יש טיפים כיצד לכייל את המסך? [אין לי מכייל] ואיך לדעת אם הפאנל הוא S-IPS או PVA? ועוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם. תודה לעוזרים!

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.