מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות? המסך למשחקים בעיקר.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב שלי. השימושים שלי בעיקר: -משחקים. -גלישה. -סרטים. אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים. ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ') התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל.. ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך לחברה שלי, היא מתעסקת בעיקר בגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') עכשיו הבנתי שלWFP יש כמה גרסאות וכמה תתי דגמים שחלקם מאכזבים. רציתי לדעת מה המשמעות של כל סדרה ובעיקר של A04 שמצאתי אותה מצויינת בדגם באחת החנויות ברשת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ה BENQ VB3232 מוכרים ב 3700 ש"ח ה VIEWSONIC N3240W מוכרים ב 3500 ש"ח זה לחיבור מחשב בלבד יש למישהו ניסיון איתם? איך רואים? יש המלצה למשהו אחר דומה?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך רשימה של כל המסכים הטובים שיש, עם הפאנלים הטובים. זה מה שידוע לי האם יש לכם תוספת? Philips 200W6CS/00 20 אינץ' פאנל P-MVA 8MS ניגודיות 1:800 1,480 ש"ח הוא יותר טוב מ VP930 ויותר זול..מה דעתכם? ---- Viewsonic VP930-3 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 1,654 ש"ח ---------------- Dell 2007WFP 2,145 ש"ח --------------- יש עוד משהו? או שאלה המובילים וזהו? יש חדש? אין ל VP930 יתרון על הפילפס בשום דבר חוץ מזה שהוא רגיל.. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בעיקר משתמש במחשב לתכנות (Visual Studio), הקלטות (Cubase) ועבודה רגילה באינטרנט (גלישה באתרים, MSN ושאר שטויות). לעיתים רחוקות אני גם רואה פרקים של סדרות שמשעמם לי בזמן האוכל. אני כמעט לא משחק עליו וכמעט שלא רואה סרטים כסרטים מלאים (כמו שאמרתי, רק פרקים של סדרות). כל מסך 22" מסוגל להציג HD באיכות 720p נכון?
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לא, אני לא צוחק. P= בגלל מחסור חמור בטלוויזיית LCD, אני מחפש מסך מחשב LCD שיוכל לעמוד לי על השולחן בחדר, ושלידו אני אוכל להציב את הPS3... אני מתעניין בעיקר ב22", אבל אני מתלבט אם לקנות 20" ולהשתמש בו גם כמסך מחשב, או לקנות 22" אינץ' שישמש אקסקלוזיבית לPS3... יש בכלל דבר כזה? P= ויש לכם המלצות? התקציב שלי לא מוגדר... אני מעדיף כמה שיותר זול, אבל אני תמיד מוכן לשלם יותר בשביל משהו איכותי מאשר לקנות מסך גדול בזול ולהתחרט על זה.... מה אתם ממליצים? נ.ב. ככל שיש יותר מילי שנייה זה יותר טוב, נכון? P= תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום צלכולם...יש לי מסך ממש ישן משו כמו 6 שנים ניראה כמו טלויזיה אני רוצה לשדרג למסך שטוח חדש...עדיף 19 אינטש ורגיל ולא רחב יש לי תקציב עד 1700 בלחץ...מקווה שתעזו לי ץץץתודה מראש!!!ודקרך אגב המחשב שלי בן שנתיים אם זה משנה משו
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עם איזה חומר מותר לנקות מסך LCD? ראיתי ב Office Depot בקבוקון כזה עם מטלית מייקרופייבר ומיברשת וכתוב על זה שזה מתאים לניקוי מסכים עם ציפוי כרום , האם החומר הזה יתאים? אולי יש משהו טוב יותר? ועוד שאלה קצת מפגרת... , אח שלי ישב היום מול המחשב והיתעתש וטיפה קטנה של רוק פגעה במסך ונעלמה תוך שניות, איך זה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם על מנת לצפות בסרט HD אני צריך ציוד מיוחד פרט למסך מתאים? האם צריך כונן DVD מיוחד או כרטיס מסך ספציפי (יש לי NVIDIA 8500)? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם מישהו יודע לגבי מסכי ACER בגדלים 19' או 20' אינץ שיהיו איכותיים בתקציב של עד 1600. השימושים הם בעיקר אינטרנט, עבודות אופיס ומשחקים קלים ופשוטים. אני צריך מסך טוב, משהו מומלץ וטוב עם פאנל טוב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקניית מסך בין ה- Viewsonic ל- samsung 22BW. ויצא לי לראות אות הסמסונג אצל חבר, ואצל חבר אחר את הסוני שהוא גם אמור להיות עם פאנל MVA כמו ה-Viewsonic, האם האיכות שלהם דומה? לצורך הבחירה בין המסכים? או שעדיף לחפש מישהו שיש לו את ה-VIEWSONIC? ובהיתרשמות ראשונית הסמסונג נראה יחסית טוב, הרבה יותר מהמסכים הפשוטים, אבל כמובן שאינו מתחרה באיכות עם ה-סוני. אבל הוא פשוט ענק!!!, ולכן ההתלבטות היא ממש קשה!!! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום. האם יש חיה כזו? משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) . איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-