מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
עזרה בבחירה בין שני המסכים = מסך הדל בגירסת 3:4 ולא הWIDE המסך נדרש לעבודה מרובת שעות יום יומית (לאו דווקא גרפיקה),ולמשחקים
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות? המסך למשחקים בעיקר.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מעביר את המסך שלי למחשב החדש. אני זוכר שהיה לי בקופסא של המסך דיסק. אבל אני לא זוכר אם הייתי צריך להתקין משהו ממנו. המסך שלי lg flatron l1760tr אז צריך להתקין משהו או פשוט לשים כבל וזהו?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז תודה לכל מי שייעץ ועזר קניתי את המסך 206BW,ואין מה להגיד זה פשוט מדהים אחרי שאני הייתי משהו כמו 8 שנים עם CRT 17 אינץ',ההבדל ענקי,במשחקים בכלל החוויה השתנתה לחלוטין!! אז רציתי לשאול משהו קטן,המסך ממש בהיר,ושיחקתי עם האפשרויות למינהן אבל בכלליות המסך עדיין נשאר בהיר,יש דרך לשנות את זה?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך למחשב שלי. השימושים שלי בעיקר: -משחקים. -גלישה. -סרטים. אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים. ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ') התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל.. ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך לחברה שלי, היא מתעסקת בעיקר בגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') עכשיו הבנתי שלWFP יש כמה גרסאות וכמה תתי דגמים שחלקם מאכזבים. רציתי לדעת מה המשמעות של כל סדרה ובעיקר של A04 שמצאתי אותה מצויינת בדגם באחת החנויות ברשת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה תרשו לי שוב להודות לכם על כל הסיוע שאתם נותנים לי בהודעות שאני מפרסם לעיתים רחוקות בפורום (בנושא של הרכבת מפרטים למחשבים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע את הדעות שלכם לגבי מסכי LCD, כרגע יש באפשרותי לקנות מסך באילת מה שאמור להוזיל את העלויות, אבל עדיין אני מחפש מסך בין 19 ל22 אינץ', עם יציאת DVI וכמובן נתונים של קונטרסט ומיליסקנד טובים ככל האפשר. מה שמצאתי זה המסך הזה של LG, הביקורת בארץ טובות אבל ממה שראיתי באתרים זרים הביקורות דיי חצויות, LG L226WTQ אשמח לשמוע המלצות עם עדיפות למסכים בטווח מחירים נמוך מ-1400 ואחריות לשלוש שנים, אני לא יודע מה המחיר המדויק שיעלה לי באילת. בנוסף למרות שאני מעוניין במסך עם יציאת DVI לכרטיס מסך שלי אין יציאה כזאת (בעת…
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, האם על מנת לצפות בסרט HD אני צריך ציוד מיוחד פרט למסך מתאים? האם צריך כונן DVD מיוחד או כרטיס מסך ספציפי (יש לי NVIDIA 8500)? תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם מישהו יודע לגבי מסכי ACER בגדלים 19' או 20' אינץ שיהיו איכותיים בתקציב של עד 1600. השימושים הם בעיקר אינטרנט, עבודות אופיס ומשחקים קלים ופשוטים. אני צריך מסך טוב, משהו מומלץ וטוב עם פאנל טוב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
אני בעיקר משתמש במחשב לתכנות (Visual Studio), הקלטות (Cubase) ועבודה רגילה באינטרנט (גלישה באתרים, MSN ושאר שטויות). לעיתים רחוקות אני גם רואה פרקים של סדרות שמשעמם לי בזמן האוכל. אני כמעט לא משחק עליו וכמעט שלא רואה סרטים כסרטים מלאים (כמו שאמרתי, רק פרקים של סדרות). כל מסך 22" מסוגל להציג HD באיכות 720p נכון?
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקניית מסך בין ה- Viewsonic ל- samsung 22BW. ויצא לי לראות אות הסמסונג אצל חבר, ואצל חבר אחר את הסוני שהוא גם אמור להיות עם פאנל MVA כמו ה-Viewsonic, האם האיכות שלהם דומה? לצורך הבחירה בין המסכים? או שעדיף לחפש מישהו שיש לו את ה-VIEWSONIC? ובהיתרשמות ראשונית הסמסונג נראה יחסית טוב, הרבה יותר מהמסכים הפשוטים, אבל כמובן שאינו מתחרה באיכות עם ה-סוני. אבל הוא פשוט ענק!!!, ולכן ההתלבטות היא ממש קשה!!! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ה BENQ VB3232 מוכרים ב 3700 ש"ח ה VIEWSONIC N3240W מוכרים ב 3500 ש"ח זה לחיבור מחשב בלבד יש למישהו ניסיון איתם? איך רואים? יש המלצה למשהו אחר דומה?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Dell 2007 WFP ואני רוצה לכייל אותו (למרות שרואים מעולה לטעמי) . איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה מסך LCD למשחקים לא ממש יקר בבקשה תקציב עד 1000 שקל חריגה של עד 100 שקל והנה המפרט אם זה עוזר או לא אני לא יודע אבל בכל מקרה מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 497 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 431 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 167 1 ספקי כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC ¤ 185 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 401 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1431 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1 מסך LCD כמו שאמרתי לא יקר עד 1000 שקל עד 100 שקל חריגה.. ואני מזכיר שוב למשחקים וגם גלישה איסי …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-