מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המסך נועד בעיקר לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. דברים שאני אשמח שיהיו אבל לא חובה: PIVOT וחיבורי טלויזיה (COMPONENT ו COMPOSITE). רשמתי שהם לא חובה כי עבור מסך יותר איכותי אני מוכן להתפשר בסוגיות הללו. תודה רבה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך דק 20 אינץ הבנתי ש22 האיכות לא משהו והכי טוב זה 20 אש אני רוצה 20 .. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לסרטים וטיפה משחקים.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם זה נכון מה ששמעתי שאם אני משתמש בעיקר במחשב לגלישה באינטרנט אז עדיף לי לרכוש מסך שהוא לא דק? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
היי כולם. אני לא מבינה כלום בעיניני מחשב כמעט, היתי שמחה עם תוכלו להמליץ לי על מסך, עד 1000 שקל, 17 א'ינץ, הלוואי והתקציב היה מתאים ל19 (לא מתאים נכון?) באיכות הכי טובה למחיר הזה בעיקר לעבודה כללית ברשת, אך גם לסרטים ומלשחקי גרפיקה.\, ראיתי שיש מסכים רגילים ומסכים רחבים, מה ההבדל בינהם ומה השימושים לכל אחד, ומה בכלל מומלץ אם היתי רוצה לקבל איכות סרטים טובה כמה שאפשר ממסך. ושאלה טיפה לא קשורה, מסך, טלווזיה במקור, שטוח ודק, LCD, מעל 21 א'ינץ, יכול לשמש גם כמסך מחשב? הבנתי שיש כבלים שיכולים לגרום למסך,להשתקף גם בתור מסך מחשב, וגם בתור טלווזיה ולהחליף מתי שרוצים?אשמח להסבר קצר של חסרונות ויתרונות למצב הדו שימושי ואם הוא בכלל אפשרי ומומלץ. תודה מראש, מורן
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב ואני משחק קצת. אם זה משנה שיהיה ברמה טובה בבקשה אם אפשרי לא לעבור את ה3000ש"ח וגם שיהיה 22
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות מסך LCD ACER 19 איך הוא ? מסך מחשב Acer דגם X193WBD עולה 620 ש"ח חשבתי לקחת כבל DVI לשפר את התצוגה . הציעו לי עוד מסך שהוא נראה חבל על הזמן BENQ E2200HD ב 1140 ש"ח 22 אינץ .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך דק לא משנה 17" או"15 לשימוש משרדי .שיהיה זול וטוב התקציב :עד 900ש"ח ,לצערי אין לי שום מושג בתחום : אשמח לקבל קישורים לדגמים וחנויות זולות
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי מהו לדעתכם מסך ה LCD הטוב ביותר שאפשר להשיג עד גודל של 24 אינץ'? בלי להתחשב במחיר כמובן. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך מחשב ביתי בגודל 32 אינץ׳ עם רזולוציה אדירה ותמיכה ב-HDR - בחנויות החל מתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הוא גדול, מעוצב, מתקדם - ויעלה לכם הרבה כסף לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי את המסך הזה: AOC g2460pqu http://us.aoc.com/monitor_displays/g2460pqu מסך מעולה,אך אני חווה בעיה איתו. מדי פעם המסך הופך לשחור לאיזה 5 שניות וחוזר. עכשיו אני לא יודע ממה זה קורה. כמה פעמים שמתי לב שהמזגן עושה רעש הוא הופך לשחור. אבל בעודי כותב המזגן עשה שוב רעש והמסך לא כבה.. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. הציעו לי את המסך הזה ואין לי בעיה כספית עבורו. אני שוקל להעדיף אותו על פני מסך DELL 2407W כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה. הבעיה היחידה שלי היא שוב שאני חושש שהגודל יגרום לי אי נוחות בעבודה איתו. המרחק המקסימלי ביני לבין המסך הוא בערך חצי מטר. אבל גם בלי קשר מה דעתכם על המסך 26LD9000TA של היטאצ'י, הוא יותר טוב מהדל ? והאם הוא מתאים לחיבור למחשב? קישורים למסך: http://www.easternhifi.co.nz/assets/resized/img/sm/264/8/SchaubLorenzVMD3700P_S_L-0-700-0-450.jpg http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573724
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך הכי טוב 22 אינץ' ב1500 עם חריגה (לא גדולה) לסרטים, משחקים וגלישה בינתיים מהסיקור שלכם זה MW221C אבל אני לא יודע אם זה כבר ישן מידי וכבר יש משהו אחר שעדיף אני די לחוץ ואני רוצה לקנות כבר ביום ראשון שבוע הבא אז בבקשה עזרה בבחירה בינתיים ממה שהבנתי הכי שווה ה ASUS MW221C ASUS VW222U זה ממה שאני הבנתי אבל אני לא מבין הרבה אז מקווה שתביאו לי דברים טובים תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אניי עובד בעיצוב גראפי דו ממימד וצילום. יש לי לפטופ שזה כרטיס המסך שלו: _Nvidia-Geforce_GT-740M Intel-HD-Graphics-4600 אני רוצה לקנות מסך נוסף והשאלות : האם אני יוכל לחבר שתי מסכים ללפטופ וזה יעבוד טוב? והמלצה למסך עם תצוגת צבעים 10bit ועדיף עם כיסוי יותר גדול של אדובי RGB, בתקציב מינימלי כמה שאפשר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם תמיכה בטכנולוגיית FreeSync, קימור נדיב וגודל אלכסוני אימתני של 37.5 אינץ', ה-XR382CQK עשוי להיות התחליף המתבקש והמוצלח ביותר למערכי ה-Eyefinity מרובי המסכים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-