עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שבוע טוב קהילה תמיכה אין לי אפשרות לבחור קצב רענון מעל 60HZ במסך שלי יש לי מסך SAMSUNG 760BF 4MS הינה תמונה להמחשת הבעיה : האם מישהו יודע מה הבעיה? תדה רבה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. ראיתי שדיברו פה בפורום שלא בטוח איזה פאנל מקבלים כאשר קונים את המסך? כאילו לא בטוח שאני מקבל S-IPS? איך אני יכול לוודא שאני קונה את המסך הנ"ל עם פאנל S-IPS? זה קשור לחנות?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. היי, מחפש המלצה לטלוויזיה בסביבות 40" במחיר של עד 2500 שקל (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת שווה את זה). אין לי דרישות מיוחדות פרט לכך שתהיה FHD (מן הסתם) יכולה להיות smart tv אם זה באמת שימושי (אין לי מושג, מעולם לא היתה לי סמארט טיוי וראיתי שרובן עם אנדרואיד ישן, 4) אחת מאלו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=921942 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887743 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932971 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906660 משהו אחר? (שאלתי גם בפורום אודיו וקולנוע ביתי וחוויתי התעלמות טוטאלית) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה לדעתכם צריך לבדוק כאשר קונים טלוויזיה LCD מה המשמעותי, ומה פחות משמעותי, ועל מה לשים דגש. אני מעונין לקנות טלוויזיה LCD בגדלים 32 או 37 אינטש מודה לכם על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by lader,

מה כדאי יותר?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. המסך Dell 2407WFP אני צופה בסדרה ב4:3. לא משנה באיזה תוכנה. המסך חותך לי את השוליים. הבנתי שיש אפשרות במסך שזה לא יקרה, איך עושים את האפשרויות האלה של 16:9 ו4:3 במסך הזה? ומה הכוונה יחס של 1:1 במסך הזה? עכשיו אני רוצה לכייל את המסך, רוב התכנים הם HDTV וכדומה. איזה הגדרות מומלצות לשים כאשר כרגע הם על ברירת מחדל? תודה ד''א. מסך מומלץ ביותר.

7. שנתיים המסך עובד פיקס ואין לי מושג אם הבעיה היא במסך או בכרטיס אז פירסמתי פה.. המסך לא יכול להתחבר בתור מסך ראשי(VIEW SONIC 922) אם אני מחבר מסך CRT LG בתור ראשי ואותו בתור משני הכל עובד. חשדתי בכרטיס מסך אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא לא מראה תמונה, איזה בעיה זאת בחיים לא נתקלתי בכזה דבר? (אם זה עוזר המסך מהבהב באור ירוק ולא משאיר את הכתום) אם מישהו יודע אני ישמח לתשובה ! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by gunai,

שלום, אני מתעתד לרכוש מסך+מחשב חדשים בחצי שנה-שנה הקרובה. כיום אני משתמש בDell U2311H שהבעיה העיקרית שלי איתו היא קצב הרענון. כאחד שהעביר את ילדותו ואת נעוריו עם מסכי CRT המריחות והאיטיות שאני חווה עם מסך LCD במשחקים עדיין מפריעות לי, למרות שיש לי את המסך כבר שבע שנים. בו-זמנית, אני משתמש במסך גם לעבודה מהבית, כולל עבודה מול מלל, תמונות ווידאו וצג TN יהיה בעייתי למדי כי אני גם נוהג לצפות במסך מזוויות ומרחקים שונים. בדיקה קצרה ברשת מראה שצגי הIPS הקיימים בשוק עם קצב רענון של 100hz ומעלה הם בגודל ''27 ומעלה וברזולוציות גבוהות בהתאם. שתי תהיות: 1. האם יש צפי כלשהו למסכי IPS לגיימינג שהם 1080p ובגודל ''23/24? 2. האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by קובידון,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך, שיתחבר למחשב הנייד שלי - לו יש יציאת dvi. יחד עם זאת, אני מעוניין גם שהמסך הזה ישמש אותי כטלוויזיה. אציין כי הייעוד הוא קודם כל כמסך מחשב לצורך עבודות סטודנטיאליות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו' ורק אחרי כן כטלוויזיה (צופה בה לעיתים רחוקות אבל רוצה שתהיה לי את האופציה). מה אתם ממליצים לקנות ? מה אני צריך לחפש שיהיה במסך כשאני מחפש מסך כזה כדי שיהיה לו את שתי האופציות ? אמרו לי שלעבוד עם טלוויזיה כמסך מחשב זה קשה ומוציא את העיניים. בנוסף, אשמח להמלצות על מסך מסויים שעונה על הדרישות שלי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DuDsAn,

אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. 1) http://ksp.co.il/?uin=13765 2) http://ksp.co.il/?uin=15424 3) http://ksp.co.il/?uin=18601 תודה לכל העוזרים :-)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב, עדיין לא הגדרתי תקציב מכיוון שעוד לא החלטתי על איזה סוג מסך אני רוצה לקנות. העניין הוא כזה: הבנתי ש-TN הוא סוג המסך הנפוץ והפשוט ושמסכים מסוג VA ו-IPS וכו' מקצועיים יותר ונותנים הרבה יותר מבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה. והנה השאלה שלי: השימושים שלי היא גלישה באינטרנט, אופיס משרדי, וצפייה בסרטים. (זהו! אפילו לא משחקים). האם באמת מסך מפאנל מקצועי ייתן לי הבדלים משמעותיים לשימושים שלי ? או שמסך TN טוב יספק אותי? אתם מוזמנים לענות לי כמה שיותר דעות אשמח לשמוע גם מבעלי ניסיון... תודה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם

14. Started by kicker,

17" LCD L1718S 8m 1:700 1177 ----LG 17" LCD L1719S 8m 1:1400 1152 ----LG 19" LCD W912A 8ms MM 1:600 1217 ---NU איזה מבין 3 המסכים יותר טוב? מה זאת החברה NU האם היא אמינה? ומה אומר המספר 1:700 או 1:1400 ?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by TeaTime,

קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by YairZ,

שלום לכולם, הייתי היום בביג-בוקס ב"ש והיה שם מבצע על מסך 22" של אסוס דגם VW222U רק 999 ש"ח, האם מבחינת איכות הוא גרוע בצורה משמעותית מ MW221C שעולה 500 ש"ח יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ovid,

רוצה לחבר את שני מסכים למקבוק פרו. שימוש עיקרי תכנות, ולא מעט קריאה. חשבתי בהתחלה ללכת על U2719 בודד, בסוף לדעתי עדיף ללכת על זוג של 24. מה ההבדל בין שני הדגמים (U2419hc, P2419hc) בפועל, חוץ מכמה פורטים נוספים? האם שווה את ההפרש של 500 ש"ח (לזוג מסכים) שניהם הרי אותו פאנל, עם אותו רוחב של ה bezel, חיבור ישיר של USB-C למקבוק, ויכולת לחיבור מסכים (daisy chaining). ההבדל היחידי הוא בקליברציה מהמפעל? האם זה משהו שניתן באמת להבחנה , והאם זה משהו שניתן לשינוי בעזרת תוכנת קליברציה כלשהי? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by Omga4000,

היי חברים, מישהו יודע מתי ה-Samsung CRG9 יתחיל להימכר בארץ? יש תאריך השקה צפוי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BENNY-L,

המסך התחרבש גם צבעים וגם תמונה לפעמים זה רק הצבעים בדקתי את המחשב על מסך טלויזיה ועובד רגיל תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד. אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips. אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H אני ממש לא מבין למה. לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS) הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000). למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג? הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא? מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http:…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nanoam,

חושב להחליף את המסך הנוכחי שלי, לא שהוא לא טוב הוא פשוט ישן וקטן.. (22 אינץ') חשבתי לקחת משהו זול באיזור ה 700 שקל אבל אני חושב שאם כבר אני אחליף אני אקח משהו טוב כי לא מחליפים מסך כל שנה קראתי קצת על מפרטים פאנל, רצב רענון וכו' אבל לא יודע מה לבחור.. אני בעיקר משחק במחשב ורואה סרטים אז אני משער שאני רוצה זמן תגובה נמוך ויחד עם זאת צבעים חדים חבר המליץ על 4K אבל כרטיס המסך שלי לא תומך ב4K אלא 2K אם אני לא טועה.. (geforce 1070) מחפש משהו בלפחות 27 אינץ' אודה להמלצה עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל... (נראה אחלה מסך) אבל אני מצליח לחבר אותו למחשב שלי רק דרך חיבור D-sub ואני לא מצליח עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא R9550 של HIS וכשאני מנסה לחבר עם הDVI הוא רושם לי שהוא נכנס למצב שמירת חשמל..?? מישהו יודע אולי מה הבעיה תודה...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by avi8774,

מחפש המלצה למסך בגודל 32 אינץ שימושים עיקריים סרטים משחקים וגם אינטרנט. תקציב עד 3000 תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.