מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, בלינק הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=2&t=19&c=220 יש מסך התומך בפורמט. עד כמה אמיתי הדבר ? לא מדובר בעיקר בגימיק שיווקי ומסך בעל תמיכה כזו אמור לעלות קצת יותר ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קודם כל, ברור לי שאלו 2 מסכים לא באותה ליגה ואין מה להתייחס אליהם כשווים. בכל זאת יש לי התלבטות בין שניהם, מהסיבה הבאה - ה-VS עולה כ-400 ש"ח יותר, סכום שאני יכול להוציא אם צריך, אבל אני לא בטוח שצריך. אני רואה שבפורום מהללים את פאנל ה-VA וממליצים שלא להתקרב למסכים בעלי פאנל TN. מצד שני באופיס דיפו המוכר אמר לי שאצלם רק גרפיקאים קונים את ה-971 שהוא בערך שקול ל-VS 930. כמובן שאני לא משווה את היידע של חברי הפורום לידע(?) של מוכר באופיס דיפו, השאלה היא אם אין בפורום נטייה להמליץ למשתמשים ביתיים על מסכים יקרים שמעבר לצרכיהם? איזה הבדל אני ארגיש בין 2 המסכים האלו חוץ מזווית הצפייה? (שלא משנה לי יותר מדי) הבעיה היא שאין שום מקום שאני יכול להסתכל בו בעצמי על המסכים - אין כמעט חנו…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל עולה כ 1200 שקל בשוק, אני יכול להביא אותו במחיר של כ900 ש"ח... האם הוא שווה את הכסף? ראיתי שיש לו פאנל מבריק והוא ממש איכותי והצבעים בו חדים... אבל קודם רציתי לפנות לכאן לפני שאני יקנה, כי המחיר הזה הוא רק ל 3 ימים קרובים. להלן הלינק: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582353 תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מסך זול לעבודה משרדית איזה הכי טוב במחירים האלו? תודה. יש מצב לפאנל טוב במחירים האלה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות אחד מהמסכים הנ"ל. אני בעיקר גולש באינטרנט,רואה סרטים ולפעמים גם מתכנת בסי, סי ++ ושפות נוספות. משחקים אני לא משחק בכלל. השאלה שלי איזה מביניהם כדאי לי לקנות. ראיתי מסכים רחבים בעלי פנ"ל TN והכול שם נראה כאילו נמתח לצדדים עם פיליפס זה גם ככה? הכי זול מביניהם זה פיליפס לאחר מכן ויוסוניק ולאחר מכן סמסונג. תודה רבה למי שיענה.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
האם אני יכול לראות במסך הזה סרטי HD באיכות של HD מהמחשב? ושמעתי שאפשר לחבר את הממיר של יס\הוט ישר למסך ולראות איתו טלויזיה תוך כדי עבודה על המחשב בעזרת אפשרות הPIP זה באמת אפשרי לחבר את הממיר והמחשב ביחד ולראות את שניהם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
בגדלים 22 ו-24 אינץ' הנה קישור- http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd למישהו יש מושג איזה סוג פאנל יש להם?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים עדיף 19" על מה אתם ממליצים? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שאני לוחץ במסך על לחצן שיש בו חץ וריבוע אני מקבל את המצבים של המסך שזה 4 מצבים אחד זה DVI השני S-VIDEO שלישי COMPOSITE והרביעי VGA הDVI והVGA אני יודע . מה זה השנים האחרים? וגם יש לי לחצן שעושה מצב PIP וכן עושה מצב PBP מה זה אומר המצבים האלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום במחשב החדש שלי התקנתי גם ויסטה וגם xp. בויסטה יש לי את כל אפשרויות הרזולוציה המרובות. בxp יש לי רק 3 מצבים. 600X800,1024X768,1024X1280 מעולם לא ניתקלתי בשטות כזו. למה זה קורה? המסך שלי הוא '19 3:4 lcd lg. מחובר בחיבור דיגיטלי. קראתי על זה קצת, ובד"כ מאשימים את המסך. אבל אם המסך לא היה תומך בכך הוא גם לא היה נותן את האפשרויות בויסטה!? קראתי שגם אפשר בהגדרות nvidia לבחור הגדרה מותאמת אישית אבל שם ברגע שמכניסים את הרזלוציה הרצויה זה אומר שהבדיקה נכשלה. הסרתי את הדרייברים והתקנתי את הכי חדשים ועדיין יש לי רק 3 מצבים לבחור ברזולוציה בxp. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מסכים SAMSUNG 206BW לבין -LG206WTQ אזה מהם איכותי(תמונה) יותר לדעתכם אני בעיקר צריך אותו למשחקים וסרטים תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לי יש LG 1732TQ עם 1:1400. האם זה הסטטי או הדינאמי שלו? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור במסך הנכון לצרכיי רוב העבודה במחשב תהיה גרפיקה דו ממדית (עבודה על תמונות בפוטושופ) גודל המסך מינימום 19 אינץ התקציב פלוס מינוס עומד על 2,500 ש"ח תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני עובד המון עם אפטר אפקטס (פוסט פרודקשן\אנימציה) ופוטושופ. כמו כן אני משחק במשחקים די כבדים עם כרטיס GEFORCE 8800GTS ,ורוצה לראות סרטים\סדרות ב-HD. חשבתי להשקיע במסך DELL 2407 שעולה כרגע 3600שח. הבעיה שכל מיני REVIEWS מדברים על GHOSTING ועוד כל מיני מונחים שאני לא מכיר כי עד היום עבדתי עם CRT 17 אינץ. אשמח אם מישהו יתן לי המצלמה לגבי המסך. כמובן ש EIZO הוא הפתרון האידיאלי בשבילי אבל זה ממש מעבר לתקציב. (אני סגור על 24 אינץ). תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני די מתלבט, מסכי 24 נראים לי מאוד איכותים בכך שמאפשרים HD ורזולציה גבוהה וכו' השאלה היא מבחינת נוחות של אנשים שיש את זה בבעלותם, האם זה נוח לצפיה? האם לא גדול מידי? האם יושב טוב בחדר מחשב? פשוט כרגע יש לי מסך 19 דק, ולעבור ל24 נראה קפיצה גדולה, השאלה האם זה שווה את זה לא מבחינת העלות, אלא מבחינת האיכות והנאה מן התצוגה (האם זה לא גדול מידי) תודה.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עוקב הרבה זמן אחרי הפורום הזה ולציין שהוא מקצועי ביותר. מישהו יודע האם ומתי יעלם פאנל הTN מהעולם ויהפוך להיסטוריה? מתי הפאנלים המובחרים שנמצאים היום במעט מאד מסכים יהפכו להיות הסטנדרט?? אני לדוגמא יש לי crt של מאג דגם נפוץ 786PF ועדיין לא ראיתי (לא באינטרנט, במציאות) LCD שישתווה לאיכות שלו. מה לעשות קשה לי לעשות את המעבר לLCD כי לא מצאתי מסך בסכום סביר (עד 1800) וגדול שישתווה אליו. אז מה עתיד לקרות בשוק הזה??
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא לגבי טיב השרות של היבואנים. VS - אומניטק ו Samsung - חיון . (מה שעומד על הפרק אצלי הוא VP930B ו 971P ) מי נתקל בצורך בשרות ? איזה יבואן/חנות ? ואיך היה השרות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הצבעים למשל של הכתב משתנים לי. הכוונה הכתב הוא חלק אפור כזה בהיר וחלק שחור כמו שצריך להיות. כשאני סתם לדוגמא גולש באתרים ומשחיר נגיד את המילה. אז המילה מחליפה צבעים נגיד וורוד ירוק שחור... האם אפשר לפתור את זה? וגם הדף אנטרנט למשל הוא לבן חלק. הרקע שלו נראה יותר כמו וורוד אדום כזה. אשמח לעצות ותגובות...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-