עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שמתם לב שמאז שמדברים עליו באתר פתאום יש אותו גם בזיגזאג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6057 גם ב-TMS: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748 וגם בפומפה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286 בכל מקרה, הזמנתי מפומפה ויגיע תוך שבוע (אבל רוב הסיכויים שעד שישי). מבטיח להעלות תמונות של מה שתבקשו (למרות שמשחקים זה קצת בעיה כי אין לי כל כך) אבל מסך שחור בחדר חשוך כבר רשום אצלי.

2. המסך הראשון הוא NESO דגם TD770A והמסך השני הוא LG FLATRON F700B איזה מסך טוב יותר למשחקים ? איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון ] ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. עד לפני חודש, התשובה המובנת מאליה הייתה "Philips 200P7ES", אבל הפסיקו ליצר אותו. אני מעוניין במסך בגודל של 20", פורמט רגיל, רזולוציה טבעית של 1600X1200, וכמובן, כזה שלא מחזיר אור, אני בחדר ליד חלון. אני צריך מסך שנוח לעבוד איתו על טקסט. תודה רבה מראש לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by megahertz88,

מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן

5. Started by eadar,

שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל היבואן חיון - העליתי את המסך של SERVICE FUNCTION ומצאתי ש - CHECKSUM מראה על קוד 7FD5 האם המומחים יכולים לאמר לי איזהסג של זה פנל קיבלתי? תודה לעונים אדר

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by elirani,

בהתחלה שיגעתי אתכם לגבי 19-20 אינץ אבל כנראה שעם האוכל בא גם התאבון התקציב הוא בסביבות 3,500 + רוב העיסוק יהיה עבור פוטושופ,והשאר סרטים האם במחיר הזה דל היא האופציה הכי טובה ? והאם הוא מספיק טוב עבור פוטושופ ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. חברים עוד יומיים אני מתכוון לרכוש מסך דק סוף כול סוף... אני גיימר לרוב..אבל מעדיך פאנל יותר איכותי מאשר פאנל TN מי מבין שני המסכים הללו הכי מהיר במשחקים? אני 70% משחקים 30% אינטרנט וסרטים ועוד שאלה קטנה המסך של הסמסונג קיים בצבע שחור בארץ? קיצר מה אתה ממליצים לי בין שנייהם?האם ההבדל במהירות תגובה הוא גדול בין שני המסכים הללו? תודה לכול העוזר!

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by liav12,

שלום, המסך הנ"ל עולה כ 1200 שקל בשוק, אני יכול להביא אותו במחיר של כ900 ש"ח... האם הוא שווה את הכסף? ראיתי שיש לו פאנל מבריק והוא ממש איכותי והצבעים בו חדים... אבל קודם רציתי לפנות לכאן לפני שאני יקנה, כי המחיר הזה הוא רק ל 3 ימים קרובים. להלן הלינק: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582353 תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by somsomlo,

מסך זול לעבודה משרדית איזה הכי טוב במחירים האלו? תודה. יש מצב לפאנל טוב במחירים האלה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by online,

לאחרונה יצאה גירסה חדשה ל-971P. הסקירה של X-Bit Labs ביוני עמדה על השיפורים שלה לעומת הגירסה הישנה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7.html אני מנסה להבין אם הגירסה החדשה כבר הגיעה ארצה. אפשר לזהות אותה על ידי שם הדגם המלא, שרשום כנראה על המדבקה שבגב המסך. 971P PXHV: גירסה ישנה (שחור) 971P PXFV: גירסה ישנה (לבן) 971P XXFV: גירסה חדשה (שחור) 971P XXHV: גירסה חדשה (לבן) מקור: http://www.terralab.ru/video/335897 מה רשום אצלכם?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  13. כבר חרשתי כאן על הפורום בקשר למסך הזה, אבל עדיין יש שאלות. אני משתמש בחיבור DVI. חדר יחסית חשוך. איך אני יודע איזה פאנל זה באמת? רשום שיוצר בצ'כוסלובקיה. REV A00. אילו ערכים צריך לכוון מחדש בהגדרות? מה מומלץ? בהירות ניגודיות הגדרות מצב הצבעים וכל צבע בנפרד sharpness pixel clock phase מה זה DCC/CI? מה ההבדל בין FACTORY RESET ל-DISPLAY RESET? האם רצוי להשתמש ב-IMAGE MODES? זהו בינתיים... :

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by manticore,

האם אני יכול לראות במסך הזה סרטי HD באיכות של HD מהמחשב? ושמעתי שאפשר לחבר את הממיר של יס\הוט ישר למסך ולראות איתו טלויזיה תוך כדי עבודה על המחשב בעזרת אפשרות הPIP זה באמת אפשרי לחבר את הממיר והמחשב ביחד ולראות את שניהם?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by johnwoo,

בגדלים 22 ו-24 אינץ' הנה קישור- http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd למישהו יש מושג איזה סוג פאנל יש להם?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by kuBBia,

המסך ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים עדיף 19" על מה אתם ממליצים? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Ariel Style,

אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  19. שאני לוחץ במסך על לחצן שיש בו חץ וריבוע אני מקבל את המצבים של המסך שזה 4 מצבים אחד זה DVI השני S-VIDEO שלישי COMPOSITE והרביעי VGA הDVI והVGA אני יודע . מה זה השנים האחרים? וגם יש לי לחצן שעושה מצב PIP וכן עושה מצב PBP מה זה אומר המצבים האלו? תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  21. קראתי רוב המאמרים שיכולים לעזור וזה לא ממש עזר לבחור דגם.אני רוצה לקנות מסך 19 אינטש השימוש העיקרי הוא אינטרנט וטקסטיים סרטים פחות ומשחקים כמעט שלא אבל אני לא רוצה לפסול את האפשרות,אני רוצה מסך איכותי כי אני רוצה רוצה מסך שילווה אותי למספר שנים !! תודה מראש!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by CobraBoy,

אני מתלבט בין שתי מסכים SAMSUNG 206BW לבין -LG206WTQ אזה מהם איכותי(תמונה) יותר לדעתכם אני בעיקר צריך אותו למשחקים וסרטים תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by eqeqeq,

איזה מסך עדיף VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI או מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI או כל מסך אחר עד מחיר של 1400 לא יותר עבור המחשב הבא מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤171 ספק כוח: FSP 450W…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  24. אני מעונין לקנות אחד מהמסכים הנ"ל. אני בעיקר גולש באינטרנט,רואה סרטים ולפעמים גם מתכנת בסי, סי ++ ושפות נוספות. משחקים אני לא משחק בכלל. השאלה שלי איזה מביניהם כדאי לי לקנות. ראיתי מסכים רחבים בעלי פנ"ל TN והכול שם נראה כאילו נמתח לצדדים עם פיליפס זה גם ככה? הכי זול מביניהם זה פיליפס לאחר מכן ויוסוניק ולאחר מכן סמסונג. תודה רבה למי שיענה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by ATL321,

חיפשתי ולא מצאתי מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.