עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ABL,

שלום. חשבתי לקנות את המסך LG 34UC89G-B מאמזון. העלות היא $649.99 על המסך + $395.29 הובלה ומיסים. אני יודע שהנקודת תורפה של המסך היא הרזולוציה אבל מצד שני גם יהיה קל יותר להריץ משחקים על FPS גבוה יותר ועל הגדרות גבוהות יותר. האם שווה לקנות אותו מאמזון? אני מחפש רק מסך 30 אינץ ומעלה עם G-SYNC וקצב רענון גבוה.

2. Started by davidgs1,

שלום רציתי לשפר את חווית המשתמש של הבן שלי עם מסך UW, לכבוד היום הולדת, יש לו הרבה שעות משחק בשבוע , אבל גם שימושים רגילים ללימודים כרטיס המסך שלו 1050TI, אני יודע שזה מסך UW בסיסי והרזולציה 2560*1080 , אולם הוא זול מאד 240$ ועוד כ 150$ שילוח ומיסים האם כרטיס המסך מספיק חזק? באיזה רזולוציה הוא יוכל לשחק משחקים כמו PUBG איך יהיה השימוש היום יומי עם מסך UW , מבחינת חדות טקסט וצפיה באופיס וגלישה באינטרנט , עם DPI נמוך יחסית האם יותר כדאי בתנאים אלו מסך 29 דוגמת , 29UM59A או שפשוט לקנות מסך 27 טוב... תודה לעונים דוד

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אחר ואני לא יודע אם להאמין לו. שלום, זה די דחוף (נשרף לי המסך הקודם ואני חייב חדש ומהר), הלכתי לחנות (KSP) אבל הם מתנהלים באיזו מן סודיות או משהו- אסור לי לראות את המוצר לפני שאני קונה אותו. ע"פ הפרמטרים שאני רואה (והעובדה שכל המסכים פחות או יותר אותו דבר) הוא נראה לי כמסך מתאים, הבעיה היחידה היא שאני לא בטוח אם הוא מבריק או מט(כמובן שאני צריך מט). המוכר בחנות אומר שזה מסך מבריק. מצד שני, בדיוק אותו המוכר אמר לי דקה לפני שלא כדאי לי הLG שעדיף לי לקחת DELL U2312HM בגלל שלמסך הזה יש HD ול LG אין- זה כמובן לא נכון. אני יודע שהDELL כנראה יותר איכותי בגלל שיש לו פאנל IPS, אבל ממה שקראתי על הפאנל- אין לי שום צורך בזה. אני לא גרפיקאי וממש לא אכפת לי מזוויות צפיה רחבות. יש לי (…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by שאול1,

בהדלקת מחשב, נורית ה- POWER נדלקת בכחול, לאחר מספר שניות נדלקת בצהוב, על המסך מופיע הכיתוב: "ANALOG POWER SAVING MODE" ולא מוצגת תמונה. אין תגובה גם לכל כפתורי כיוון המסך. למסך שתי כניסות: VGA ו- DVI, לחיבור המסך לכרטיס המסך אני משתמש בכבל VGA מסך אחר שאני מחבר, עובד תקין לחלוטין ב-2 סוגי החיבורים, כלומר הבעיה במסך. המסך בן כ-5 שנים השימוש במסך לצרכים ביתיים כלליים ולא למשחקים כבדים. עצה לתיקון? היכן?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Moti11,

יש לי את המסך 4-5 שנים פתאום הוא התחיל לרצד ומדי פעם הוא רק מראה פסים אפורים זה לא בעיה במחשב/הגדרות כי גם כשהוא מחובר לבד הוא מרצד ניסיתי לחבר במקום אחר (חשבתי שיש משהו שמפריע לו) וגם לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזו במסכים כאלה? חבל לי לקנות עכשיו מסך חדש תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DARK-SPIRIT,

רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by morangal555,

אני מוכר את המסך ורציתי לדעת אם זה סכום סביר למכירה או שאני יוצא פרייר (הערה המסך עם נקודה מתה אחת) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by timont,

ח.י. מפיצים את מסכי LG האם מישהו יודע האם הדגם של L1770HQ מגיע גם בשחור? האם הלבן יפה? בח.י. אמרו לי שהם מיבאים רק את הלבן בדגם הזה.... זה נכון? למה?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  9. Started by alfus73,

שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by Inzagi,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056# מסך טוב למשחקים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למסך נגודיות 1:3000 וזמן תגובה 2MS תודות לכל המתיחסים

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המסכים הבאים : http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=577971 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576857 לצערי אין לי תקציב להוציא על מסכים בעלי פאנל VA ובטח ובטח שלא IPS. לכן אילו ניראים מסכים סבירים מאוד. המטרה של המסך היא לצפיית סרטים ומשחקים (הרוב משחקים). בנוסף מה מומלץ יותר בימינו מסך רחב או מסך רגיל. אני אשמח לקבל את חוות דעתכם. תודה והמשך יום נעים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ofir2808,

רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל, רציתי לדעת מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו ביחס למסכים דומים של חברות אחרות, כמו כן רציתי לדעת האם הקנייה הייתה כדאית (רכשתי את המסך במחיר של 1250 ש"ח). תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Ro3eK,

הנה פרטים: LG L226WTQ wide screen , 2ms , contrust 1:5000, 1680 x 1050 באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml האם הוא טוב? תודה...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. Started by aristo100,

שלום, רכשתי אתמול מסך ''24 ואני מנסה להתאים את הצבעים הניגודיות , בהירות וכו'. עד כה לא הצלחתי להגיע למראה הטוב ביותר. האם למישהו יש ניסיון עם מסך זה ויכול להמליץ על המספרים הטובים ביותר שכדאי לכוון לפיהם? תודה מראש , עירית

16. Started by Fexor,

שלום לחברי הפורום, לפני כשבוע רכשתי מסך LG W2486L (כפי שנאמר כבר בכותרת) ולאחר שהתחלתי לראות סרטים ולשחק משחקים על המסך שמתי לב לתופעה מוזרה מאוד: המסך מרצד בעת תנועות מהירות. מוזר, כי חשבתי שמסכי LCD מציגים תמונה בצורה שונה מ-CRT (כלומר, לא מציגים תמונה על גבי תמונה) אבל אני לא יכול להתכחש למה שאני רואה. המסך מוגדר על 60Hertz ב-Windows 7 x64 (יש גם אופציה ל-59Hertz, שנראה לי היא בשביל תאימות ל-NTSC או משו), מחובר ל-Sapphire Radeon HD5850. עדכנתי דרייבר כרטיס מסך, התקנתי דרייבר למסך עצמו (בתצורת W2486 digital), החלפתי חיבור מ-DVI ל-HDMI... כלום לא עוזר! בשימוש שוטף הכל נראה בסדר, אבל ברגע שיש תזוזה מהירה על המסך אני מתחיל לראות ריצוד ושבירת תמונה בתנועה, כאילו המסך על 10H…

17. שלום רב רציתי לשאול האם קיים הבדל מוחשי בין חיבור DVI לחיבור VGA ? כי אם כן אני אקנה מסך LG 24 אינ'ץ בטכנולגיית LED יש מישהו מומחה שיגיד שיש הבדל גדול ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by RealTime,

חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  19. פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  20. שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  21. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19 אינץ' בתקציב של 1500-1700 שקל. השימוש שלי במסך הוא בערך 50% משחקים ו 50% תיכנות, אינטרנט וכ"ו. ראיתי פה ובעוד הרבה מקומות ביקורות טובות על LG1970HR. האם המסך הזה יתאים לי ? ברור לי שהוא טוב למשחקים אבל האם זה לא בא על חשבון ביצועים בקריאת טקסט ? האם בתקציב הזה יש המלצות אחרות (אני מוכן למתוח את התקציב עד 1800 אם צריך) ? אשמח אם יגיב גם מי שיש לו את המסך ולא רק מי שקרא עליו בפורום. תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. Started by MaC_MaN,

כך קניתי מסך LCD חדש LG1750T עכשיו פתחתי חיברתי העיה היחידה היא שאני לא מוצא את הכבל ליציאה של הDVI? אני אמור לרכוש אותו בנפרד? או מה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofirstorm,

מה אתם אומרים עליו? , מיועד לגיימינג ולסרטים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=862321

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לקחנו לסיבוב מסך QD-OLED חדש מבית MSI בעל תדר ריענון גבוה במיוחד של 360Hz על מנת לראות כיצד סט התכונות שהוא מציע עומד בסטנדרטים המחמירים בשוקלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.