מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני לא מקצוען, אני לא עובד בשום דבר שקשור לזה, אבל לאחרונה התחלתי לצלם בתור תחביב והמסך של הלפטופ שכרגע אני משתמש בו מכוייל על הפנים. אני רוצה שהתמונות יראו טוב על המסך שלי, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מכייל. מה ההבדל בין מכייל ב1500$ למכייל ב100$? האם כדאי לי בכלל לקנות מכייל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המסך הנ"ל מהכותרת. כאשר התקנתי אותו התמונה נראית נהדר, אך הטקסט נראה מעט מטושטש ולא לגמרי ברור. ניסיתי למצוא דרייברים באתר היצרן, ופשוט לא מצאתי! אולי הבעיה לא ברזולוציה, אך בכל זאת הייתי רוצה לנצל את הרזולוציה של המסך עד תום - כעת, הוא מאפשר לי עד 1024x768 כשניתן לסחוט ממנו יותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דברתי עם מוכר בחנות (לא זוכר את שמה) ובקשתי ממנו להמליץ לי על מסך מחשב שטוב למשחקים וסרטים על ה DELL 2408 הוא לא המליץ בגלל הלאג שלו הוא המליץ על סאמסונג T220P או משהו כזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המסך הוא Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS http://ksp.co.il/?uin=22772 לוח האם הוא Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=23030 במחשב יש כניסת HDMI, במסך יש יציאת HDMI וגם הגיע איתו כבל HDMI, חיברתי את הכבל למסך, אבל הוא לא מתאים לחיבור ה HDMI שיש במחשב, נראה שהמחבר של החבר עבה יותר. מצ"ב תמורה של הצד שלא מתאים לכניסה בלוח האם. צריך כבל אחר? מתאם לכבל? [ATTACH=CONFIG]6214[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון אני עובד עם מקבוק פרו אבל רציתי לדעת איזה מסך עדיף עניין התקציב לא מהווה בעיה תודה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, כבר כמה שנים אני עובד על מסך NEC 20WGX2, זהו מסך IPS שלטעמי הוא פשוט מסך פנומנלי. עכשיו הגיע הזמן מבחינתי להשתדרג למסך 24". ברור לי לגמריי שזה יהיה מסך IPS, חיפשתי כאן וגם באתרים אחרים אך לצערי ללא מראה עיניים אני לא מצליח לגבש דיעה על מחליף ראוי. מבחינת שימוש הדגש הוא על קריאה וצפיה בסרטים ותמונות. אז לכל בעלי הניסיון וגם - ואולי במיוחד - לאלה שמכירים את ה 20WGX2 ויכולים להשוות - מה המלצתכם למסך החלומות? אני לא נוקב כרגע במחיר יעד בכוונה, שיקול התמורה בעד הכסף ייכנס מאוחר יותר. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על הסמסונג T240? למי שיש את המסך אשמח לחוות דעת. אני שואל כי אני יכול להשיג אותו בסביבות 1450 ש"ח. והאם כרטיס מסך GTX260 יסתדר טוב עם רזולוציות של 24 אינץ? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מסך למחשב ומתלבט בין שני מודלים. Dell 2007WFP Samsung 971P מטרת המסך היא אך ורק לצפייה ועיבוד תמונות, משחקים לא יהיו כלל וכלל. קראתי את המדריכים באתר וכמו כן המון ביקורות על שני המסכים באתרים שונים. האם פאנל הIPS של DELL מצדיק את כמה מאות השקלים הפרש בין שני המסכים? כמו כן, לא מצאתי חנויות שהיה להן את מסך הDELL בתצוגה, היכן ניתן לקנות מסכי DELL ולא במחירים מופרזים? ראיתי באופיס דיפו אך לא היה את המודל הספציפי הזה. אשמח לתשובות מאנשים שהתנסו עם המסכים הללו, נמאס לי ממשחק הפינג פונג שרץ לי בראש בשבוע האחרון תודה רבה, לירון.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW לקחת?? אם לא יש הצעות משהו?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז קודם כל זה מסך לא רחב, 2MS מהירות תגובה, ניגודיות: 1:2000 בהירות 300CD/m*m(חחח זה m בריבוע) רזולוציה 1024X1280 חיבור אנלוגי+דיגיטלי DVI אז ככה אני מעוניין במסך בגלל איךשהוא נראה, אני צריך משהו שמתאים לי לטלויזיה וזה מתאים לי 1 על 1, התקשרתי לבקש הצעה ואמרו לי שלא מחזיקים אותם בגלל שהמפרט לא טוב, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
משום מה, דווקא בלילה שסוף סוף אני מול המחשב, המניוק מתחיל רצד מין רטיטות כאלה מעצבנות בחלק התחתון של המסך ואם זה דף אינטרנט הריטיטות מתפשטות להן על עוד איזורים..מסך חדש מלפני חודש אמור להיות מומלץ וכולי-חשבתי על זה שאולי הראוטר של בזק מפציץ עם הגלים ופוגע בו? מה יכול להפריע לתצוגה שלו?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
Comes in 22" (~$289) and 24" (~$425). Due at retailers next month. And they're sRGB! Visual Performance: • The ZR24w delivers outstanding visual performance with its S-IPS panel for enhanced color accuracy at ultra-wide viewing angles, 16.7M displayable colors, 1920 x 1200 resolution, 5 ms response time and 3000:1 dynamic contrast ratio. Responsible: • The ZR24w has an 85% efficient power supply, while the chassis is made up of least 25% recycled resin, so you can be confident the ZR24w has the responsible features your business requires. Productive: • The HP ZR24w enables maximum comfort and best visual positioning with an 8-way comfort adjust stan…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, איזה מסך מהנ"ל מתאים יותר לעבודה עם תמונות דיגיטליות (ע"ג פוטושופ) ? עיקר הדגש הוא על איכות הצבעים והתצוגה, לא רלוונטי למשחקים וסרטים. תודה מראש 8)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך SyncMaster t220. הוא כבר חודש אצלי משהו כזה... התברר לי שיש פיקסל מת באמצע, מרחוק לא רואים אותו... מה לעשות? להגיד לחנות או שזה לא כל כך חשוב...? מרחוק לא רואים את זה, רק אם מסתכלים מקרוב מאוד!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של כ~4000 ש"ח שני המסכים הנ"ל נכנסים בלי בעיה עם רזולוציה ופאנל דומה. ל-LCD-TV יש יתרון ברור של גודל, מגוון כניסות ומעבדי תמונה מובנים - השאלה האם בכלל מעשי להשתמש בה כמסך למחשב, אם נשים בצד לרגע את עניין מרחק הצפיה אותו קל לפתור. * האם בחיבור דיגיטלי תתקבל תמונה חדה כמו במסך LCD יעודי? * איכות טקסט? ה-dot pitch אמנם גדול משמעותית אבל את זה ניתן לפתור ע"י תליה על הקיר וישיבה במרחק גדול במעט. * מהירות תגובה במשחקים? * מה התועלת/נזק במעבדי התמונה? יש דברים נוספים? אולי צריך לשאול גם בפורום "קולנוע בייתי" בעניין... רב תודות מראש לכולם, גונן.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-