מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD תקציב 1000-1300 שקל. חריגות אפשריות רק אם זה באמת שווה וזה לא שיפור קטן. הוא יהיה בעיקר למשחקים , וגם לצפייה בסרטים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
צריך שיהיה בו את אלו : 1.DVI 2.מסך רחב!!! 3.כמה שפחות MS 4.חברה מוכרת מקווה שיש משהו טוב ותודה לכם
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 1960 חדש. הבעיה היא שיש הבדל קטן בבהירות בין החלק העליון של המסך לתחתון. בחלק העליון של המסך הבהירות נמוכה יחסית,וככל שמסתכלים יותר לתחתית- התצוגה בהירה יותר. השינוי בבהירות הוא לא גדול,אבל מורגש. אני מחובר ע"י כבל DVI לכרטיס מסך Geforce 6600 gt. תופעה טבעית למסך LCD? או שנראה כמו בעיה ספציפית במסך? אשמח לקבל עזרה,תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
עובדים עם המסך בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות, לכן חייב שיהייה דיוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם 19 אינצ' 8MS. אז מה ההבדל ביניהם? שימוש - משחקים. תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שכאן יהיה מי שידע את התשובה - מה המשמעות של מסך דק שפועל בתאורת LED? אני מדבר על מסכי MACBOOK PRO. ואגב, שאלה נוספת היא אם לכל מסך יש רזולוציה טבעית אחת, כיצד אפל טוענים שבמסכי ה-17'' של הניידים אפשר בתוספת מחיר לקבל מסך HIRES עם רזולוציה 1920*1200 שהיא כמו מסר 24''? מה ה-CATCH? חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה
-
לא מצאתי כמעט ביקורות רציניות על המסך הזה. נראה בכללי שהוא יותר נפוץ באירופה, מאשר בארה"ב, גם גם באמאזון או NEWEGG לא ראיתי שהוא נמכר. הבנתי כבר שלא ניתן לשחק עם הגובה שלו. לא חושב שזו תהיה לי בעיה. אני גם יושב די קרוב למסך. כרגע עם 23 אינץ של דל (מאוד מרוצה) ורוצה לשדרג ל 27 ויש לי כמה שאלות 1. מבחינת תקציב, המסך במחיר מעולה ל 27 אינץ 1440P. אם למישהו יש את המסך ויוכל לתת את דעתו בעיניין שהמחיר פה לא חשוד מדי לנתונים שלו. 2. אני עובד הרבה בדסקטופ (גלישה, מיילים, אופיס). האם רזולוציה של 1440P, לא תהפוך את האייקונים לממש קטנים ובכך יגרום לעיניים להתאמץ? אני כבר בגיל שהעיניים לא כמו פעם, אבל שוב, אני יושב די קרוב ואני לא יודע עד כמה…
-
- 29 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי LG L1919S, ופתאום היום הדלקתי את המחשב, והשוליים למעלה ולמטה "מקוצצים", כלומר, הWIN מוצג באופן רחב (ממש כאילו המסך רחב) ויש שוליים של בערך 2 ס"מ מלמעלה ולמטה. פתאום זה קרה, לא שיניתי שום הגדרות. שיחקתי עם הגדרות הרזולוציה, וזה לא עוזר, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את אחד מהמסכים הבאים http://skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1213~9~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~L1953S~9~0.htm אשמח לקבל הצעות נוספות בטווח מחירים הזה 1200~ שקל למסך 19 אינץ , תודה.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
במסכי LCD רבים קיימת תופעה של גרסאות פנל שונות, הנבדלות גם באיכות ובביצועים, הנמכרות תחת אותו שם מוצר ומופיעות תחת אותו מק"ט אצל היבואן. האם זה המצב גם לגבי המסך שבכותרת? אם כן, מה יש לבדוק בעת הרכישה על מנת לוודא שמדובר בגרסת פנל האחרונה, ושהיא מתאימה לספסיפיקציות היצרן? בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
קניתי מסך מחשב של LG W2042T ביום שישי ולמרבה הפתעתי לא רואים טוב (אין פוקוס, במצב WIDE הכל נמעך, הרגשה שהכל מרוח וחד מימדי, מרצד נורא). שיחקתי עם הרזולוציה והגעתי לתמונה סבירה ולא מדהימה עם רזולוציה 1280 * 1024. לצערי לא הצלחתי להגיע לרזולוציה המקסימלית בה תומך המסך 1200 * 1600 במחשב אחד המסך הפך שחור ל 15 שניות נסיון וחזר לרזולוציה הקודמת ובמחשב אחר קיבלתי הודעת איבוד סינכרון אנלוגי - מעבר לתווך אותו המסך מכיר (כיוונתי במחשב ל 60Hz כמומלץ בספר ההפעלה). יש לי כמה שאלות: 1. האם היכולת לעבור בין רזולוציות הינה יכולת של כרטיס המסך או של לוח האם/ביוס? יש לי כרטיס מסך ישן של ATI Rage IIC 3D AGP ולא ממש מצאתי לו עדכון תוכנה. 2. מדוע המסך יוצא מסנכרון - ושוב, זו בעיה של כרטיס המ…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני די מבולבל מכל האינפורמציה . הבנתי שזה TN והבנתי שזה הפנל הכי פשוט אבל לי זה מספיק יחסית למחיר שהוא עולה . השאלה שאני רוצה לדעת היא האים יש לו מחבר HDMI ?? באתר היבואן בארץ רשום שיש 2 כניסות ( ובסוגריים רשום ל -PC , לא הנתי למה ) . ברוב אתרי המכירות בארץ הפונקציונליות הזאת לא מופיעה . בבדיקה שעשיתי באמזון מסתבר שיש שני דגמים שונים של המסך האחד בלי: http://www.amazon.co.uk/LG-W2486L-24-inch-Monitor-Gloss/dp/B002CJMTHY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266049037&sr=8-1 השני עם : http://www.amazon.co.uk/LG-W2486L-PF-Screen-inches-monitor/dp/B002UD8T94/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266049037&sr=8-2 האים עובדים עלינו ??
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-