עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by metison,

60% אינטרנט 15%תכנות 10% סרטים 15% אופיס אשמח לעזרה בנושא. תודה. (מה עדיף רחב או רגיל?)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by lior46,

אתם יכולים להמליץ לי על מסך בקטגוריה הזאת ואם מישהו יודע מה יותר חשוב כשבאים לרכוש מסך LCD הניגודיות או הזמן תגובה (Contrast Ratio,Response Time) ואיזה מהמסכים האלה יותר טוב ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? של סמסונג ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by ExploiT,

שלום אני צריך המלצה למסך lcd 17 אינץ, עד 1200 שקל, בלי חריגות, ישמש בעיקר, לקריאה, צפייה בסרטים, תכנות, לא משחקים.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

מהו הLCD הכי טוב שאפשר לרכוש עד 1300ש"ח גג 1400 אם זה למשחקים,סרטים ושאר דברים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by yonik,

צריך המלצה למסך נורמלי עד 1500,לא משחק יותר מדי,משו עמיד ואם אפשר מעוצב נחמד

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  6. שלום, קראתי את כל ההודעות הרלוונטיות בפורום מהחודש האחרון, עשיתי סקר שוק לגבי דגמים שעלו בהודעות השונות, ואני לא מצליח למצוא קשר בין המחירים להמלצות (אולי אין כזה?). הדגמים מסודרים לפי מחירים. המחירים הם על סמך מה שניתן להשיג באתרים ישראלים (השוואה בעזרת זאפ). chimei 228D 1680X1050 760 NIS LG W2243T 1920X1080 800 NIS samsung 2243BWX 1680X1050 915 NIS samsung 2233SW 1920X1080 930 NIS samsung T220P 1920X1220 1180 NIS Dell 2209WA 1680X1050 1190 NIS samsung 2243BWT 1680X1050 1320 NIS אני מקווה שלא נפלו טעויות בנתונים. על פניו למסכים יש פאנלים מסוג דומה (TN ?) חוץ מהמסך של dell עם פאנל אחר (e-IPS ?) שנחשב טוב יותר. מה אני לא מבין כאן? …

7. Started by ZXY1,

מחפש מסך מחשב שהוא טוב למשחקים בעיקר + סרטים + איטרנט וכ"ו (בקיצור להכול) שמעתי על מסכים של "19 מומלצים ViewSonic LCD 19 VP930 / SAMSUNG 971P או מסך "20 Philips Brilliance 200P7ES או מסך "22 ASUS 22 LCD MW221U 2Ms / ASUS MW201U 20.1'' LCD 2MS איזה מהם יותר טוב / משתלם ביחס למחיר? ועם איזה פאנל מגיע כול אחד? ואיזה פאנל יותר טוב? איפה זה כתוב על המסך כשאני בא לחנות? תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. Started by ilaysk,

אני רוצה להחליף את ה MAG 99GPFS המעפן שלי למשהוא טוב יותר המסך הוא למטרת משחקים עדיף שיעלה פחות מ 1700 אבל אם זה קריטי אני יכול לחרוג עד 2000

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Chymes,

איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by intigo,

שלום רב הכותרת ממצה ת מה שאני צריך הציעו לי 20.1" DELL 2007WFP בפרום "מפרטי מחשב" אך לאחר שראיתי שוב 20" בא לי על 22". חשובה לי מאוד איכות הצבע מכיוון שאני עוסק בגפיקה. עם חסרים פרטים אשמח לענות. תודה מראש עמרי

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ozzur,

לפני שבוע המצלתם לי על הסוני בתקציב של עד 1600 ש"ח.... אלא שהישגתי תקציב נוסף לקניית מסך. מהן המלצותיכם למסך LCD 19 עד 2000 ש"ח ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by KINGMAX,

שלום לכולם אני מחפש מסך LCD בעיקר לנושא תוכנות גרפיקה , סרטים , מעט מאוד משחקים. התקציב שלי זה עד 5500 ש"ח יש לי התלבטות חזקה עם המסכים Nec 2090UXi או DELL 2407WFP למרות שידוע לי שהם לא ממש דומים. איזה מהם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אחים שלי ואני רוצים לקנות מתנה לאבא אבל אנחנו לא מבינים הרבה במסכים, ראיתי שיש נטייה לקטול את המסכים בגודל 20 אינטש כי הרזולציה שלהם היא 1600X900 ולא 1680X1050 כמה זה משנה? המסך הכי טוב שמצאתי שתואם לדרישות הוא http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726985 אם תיהיה סיבה מספיק טובה אפשר לחרוג מתקציב וגם לא חובה שזה יהיה LG אם יש משהו יותר טוב פשוט אצלנו בבית יש הרבה LG

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. Started by KoM,

כן אני יודע שזה נשמע ממש ממש מוזר כי ריפרשרייט לא אמור לשנות במסכי LCD, אני יודע את כל זה, ובכל זאת אני עובד על פרויקט כלשהו יחד עם תוכנה שמחייבת מסך עם ריפרש רייט של לפחות 90 הרץ, כרגע זה מאפשר רק עבודה על CRT, אשמח מאד לדעת איך ניתן לעבוד על המחשב כאילו יש לו מסך שעובד ב-9הרץ או האם יש LCD שמאפשר עבודה על קצבים גבוהים, כן למרות שזה לא באמת משנה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי טלויזיה crt ישנה ושמתי אותה דיי קרוב למסך שלי(lcd) כי אין ממש ברירה...עכשיו אני יודע שכשמים שתי מסכי crt אחד ליד השני זה דופק אותם מתחילים לראות קווים כאלה ולאט לאט הם נשארים קבוע על המסך...עכשיו השאלה אם זה נכון גם לגבי lcd..הם לא עובדים אותו דבר אז יכול להיות שהטלוזיה לא תשפיע? כי ממש לא בא לי שיהרס לי המסך..אה וגם המודם שלי והסאב קרובים לטלויזיה...משנה משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ccc,

יש לי בעייה קטנה... יש לי פה מסך LCD שעובד רגיל והכל... אבל זה נראה כאילו הזכוכית שלו מנופצת כזה.. יש שברים על המסך. אני לא יודע איך זה קרה. יש קטע קטן כזה שנראה כאילו הוא מנופץ כמו חלון של אוטו שזרקו עליו אבן. אפשר לתקן את זה ? והאם זה יקר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by vasyhov,

אני לא יודע אם זה בעייתי או לא ???, לכן החלטתי לשאול פה. האם ישנה בעייה למיקום מסך LCD ליד שקעי חשמל. יש לי בסביבת המסך 7 שקעי חשמל, האם זה יכול להשפיע על איכות עבודה וחיי המסך?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by godis,

אני צריך לקנות מסך למחשב. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים וסרטים לכן אני חושב שעדיף מסך רחב.. אני צריך שתרשמו לי המלצות למסכים טובים.. תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. ערב טוב, אני מחפש מסך חדש למחשב,למשחקים ולסרטים,אני ממש רוצה מסך גדול. המסך LCD העכשווי שלי ששירת אותי בנאמנות שנתיים וחצי עובר לאמא. יש לי 3500 שקל תקציב,שיהיה DVI,חברה טובה,איכות טובה וכל מה שחשוב במסך כי זה לא התחום שלי תודה

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by hq4ever,

שלום חבר'ה שמעתי (שמועות) שקיימים מסכי מחשב LCD, 17 אינץ שיודעים לקבל גם כניסה של טלויזיה (S-Video?) האם מישהו יכול להמליץ על משהו דומה ? תודה, מקסים.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by davidz,

שלום. אני לא כל כך מתמצא בנושא. האם יש מסך lcd סביר למחשב שיכול לתפקד גם כטלויזיה ? מישהו אמר לי שיש כאלה מסכים בגודל 22 אינץ. האם יש מסך כזה עם כניסות כמו של טלויזיה רגילה s-video , scart ו rgb ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by vl2,

שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by cold fire,

יש מסך lcd של lg שמצאתי בnewegg אך יש לי מספר שאלות 1) מה זמן הרענון שצריך להיות לlcd (מסכי מחשב lcd זה 8-4ms)? 2) האם אפשר לחבר אותה ישירות לקיר - לשקע (ללא צורך במחשב)? 3) עדיף לשקיע בHD הי דיפנישין טי וי או שזה מיותר??? פרטים של הטלוויזיה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E1685000035 חפשתי את הפורום אבל נראה לי שזה הפורום הכי רלוונטי לנושא זה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום האם יש מסך של LG בגודל 19 שמגיע בצבע שחור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eliba2,

חבר'ה אנא עיזרו לי ברשותי מסך LCD של VAIO אשר קיבלתי מיפן לפני כמה שנים. אני צריך עזרה בלחבר אותו למחשב בארץ. יש לו כבל יחיד עם חיבור מלבני במרכזו בעל מס' חורים ( אני לא מצליח להעלות התמונה ) אנא אימרו לי מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.