עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gnagar,

זה מה שיש בפנדה ועולה 2500 ש"ח: סוג הפאנל: S-IPS גירסא: A04 רזולוציית המסך: 1680*1050 ומה שממליצים בפורום זה: IPS A03 RT803 1. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? האם כדאי לרכוש את זו שמוכרים בפנדה? 2. יש המון דגמים של 22 אינץ' שעולים הרבה פחות מ 2007WFP (גודל:20 אינץ') כמו ASUS ACER PROVIEW MAG BENQ האם הדגם הנ"ל עדיף על כולם (אפילו על דגם מאותה חברה שהוא גדול יותר וזול יותר DELL E228WFP )?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by nahum8,

בצד ימין של המסך למטה ישנן איזה ארבע נקודות עגולות (לפי דעתי זה לא הפיקסלים שרופים) . אין לי מושג איך לתאר את העיגולים האלו אבל זה מה זה. מה ניתן לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by ShayKing,

קניתי כבל HDMI לDVI חיברתי ורואים מין פיקסלים כאלה שלג כזה לא יודע איך להסביר את זה וברזולוציה גבוהה זה חד מידי ורועד איך מגדירים את זה בהגדרות אני לא מבין תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by balagan777,

האם ה DELL W2209 (אם אני לא טועה בשם) הוא באמת המסך הטוב ביותר שאפשר להשיג במחירים כאלה ? אם יש למישהו המלצה נוספת אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 3700 - 4300 שקל. אני קונה כנראה במחסני חשמל... במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג: 27S71 ממש אהבתי איך שהוא נראה.. ראיתי עוד דגמים בחנות תגידו לי מה דעתכם: טושיבה 26WL66 , Haier 32v6 , Haier 32a9a עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מרא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by guy_shalev,

שלום יש לי מסך מחשב מדגם horizon 1904s שיש לו רמקולים מובנים, ואני לא יודע איך להפעיל אותם. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המסך ישמש לקריאה בלבד, יישומים כמו word excel ואינטרנט.. המסך בהחלט לא ישמש למשחקים. המסך יעבוד בכל מקרה ברזולוציה נמוכה לא יותר מ 1024 על 768, ככה שרזולוציה גבוהה לא הכרחית. התקציב הוא עד 1400 שקלים, עם זאת אני מוכן להוסיף עוד קצת (200 שקלים~) כדי לקבל משהו יותר טוב ששווה את ההפרש. המסך לבן אדם מבוגר, ועדיף שיהיה בגודל 22". תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tigerin,

מה עניינים? יש לי את הlp917 של mag. מסך חמוד. אני קונה בקרוב מחשב חדש ותהיתי איזה כרטיס מסך ישרת אותו במחיר המשתלם ביותר. כמו כן, תהיתי האם כדאי למכור אותו בכ-1200 ש"ח ולקנות Dell2007WFP. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על הdownsampling? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. היי יש לי שני מסכים, אחד סמסונג 931BW ואחד חדש LG M228WA. חיברתי את שניהם ב-DVI למחשב, והפעלתי אותם יחד הסמסונג עובד בלי בעיות, אבל LG לא מוכן לפעול על הרזולוציה הטבעית שלו (1050X1680) ואם אני מנסה להפעיל על רזולוציה גבוהה יותר מ-1024X768 הוא פשוט מציג מסך שחור. בדקתי את ה-LG על מחשב אחר, עבד שם ברזולוציה הטבעית. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות קצב רענון ולא עזר... כרטיס מסך 7800GT. הבעיה היחידה שלי היא שכשאני מנסה להציג עליו סרט 16:9 זה מותח אותו כאילו אני מנסה להפעיל סרט 3:4 (שני המסכים 16:9). יש למישהו הצעות? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.03.2008 בשעה 16:11:31 UP

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by kishta,

אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום. לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם. בקיצור - מבאס ! הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. התקציב שלי זה 1200 בערך והשימוש יהיה בעיקר למשחקים ולסרטים אני מחפש בלי סוף ולא מוצא אם מישהו פה ימצא לי מסך כזה או יעזור לי אז הוא מלך!! ושכחתי.......הוא צריך להיות 19 אינצ' ולא רחב תודה נשמות!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. יש לי מסך "שמן" מקצועי ששם בכיס הקטן את כל מסכי ה-LCD שיצא לי לראות עד היום. כן ,כן גם הדקים הטובים ביותר מבוססי LCD ,LED ו- LE-ZOBI לא מתקרבים לקרסוליו ואני פשוט לא יכול לסבול אותם בגלל צבעים לא אמינים ,קונטרסט מחורבן ושחור שהוא בעצם אפור . אני לא מאמין לפרסומות מגמתיות ואינטרסנטיות . רק עיניים לא מסוגלות לשקר..... העניין הוא שלאחרונה יצאו לשוק משקפי 3D סטריאוסקופי במחיר מתקבל על הדעת ועושה רושם שהטכנולוגיה הזאת הגיעה לבשלות מסוימת שמצדיקה אולי את קנייתה. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=NVIDIA3D&Cat2Cat1ID=1887&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הדרישה הבסיסית של NVIDIA מבחינת המסך הוא קצב רענון מינימאלי של hz 120 והמסך אצלי מאפשר קצב רענון גבוהה בה…

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by KingAlpaca,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 17 אינץ', במחיר של עד 1750 ש"ח, השימוש הוא בעיקר משרדי,אבל גם למשחקים ולמולטימדיה, ואמינות מאוד חשובה לי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jungle-man,

שלום אני מחפש מסכי 24" עם סטנד שולחני שניתן לכוון אותם לגובה (למעלה ולמטה). אתם מכירים דגם מסויים וכמה יכול להתכוונן לגובה?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by r m,

קניתי היום את lg ips236v, במטרה לעבוד איתו כמסך שני המחובר ללפטוב שלי במצב של 'אקסטנד'. המסך כל רגע עובר למצב של חיסכון בחשמל ומנתק את עצמו. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני מנסה לעבוד בצורה רציפה וזה פשוט מפסיק לי את העבודה באמצע-משום שהמסך הופך שחור.... HELP!!!!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  17. לי יש דגם אחר של DELL שעליו מורכב הרמקול שלהם, מדגם RX511 ולצערי בדגם P2314H של אישתי יש רק חיבורי USB וראיתי שיש גם רמקול שלהם לדגם הזה עם חיבור USB, קצת חבל לי לקנות שוב - מישהו מכיר מתאם? ולשאלה הנוספת, האם אפשרי לחבר רמקול BT למסך? הכוונה היא לקנות מתאם BT קטן, לחבר אותו ב-USB למסך

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Kriz,

אני בעל מסך כזה מזה 3 חודשים ואף פעם לא ישבתי ו"כיוונתי" את הצבעים ושאר הבלאגאן שיש לו שם בSETTINGS. אני יודע שזה עניין דיי סובייקטיבי אבל הייתי רוצה לשמוע מבעלי המסך מה הם חושבים בעיניין ומה ההגדרות בהם הם משתמשים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 2130TOMER,

איך המסך הזא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3241&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& שמעתי שהוא המחליף של ה226BW זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  20. היי . היום אני הולך לקנות מסך חדש במקום הענתיקה שלי hp2011x והתקציב שלי הוא 1200 מצאתי באייבורי שתי דגמים זה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 וזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17807 השאלה היא האם שווה את ההפרש ? מרגיש לי שfull hd זו כבר טכנולוגיה גוססת ... ( אולי אני טועה ) :-) אני משתמש במסך לcad 3d וגיימינג בינוני עצות ? נ.ב קונה בירושלים ופתוח גם לעוד חנויות בנוגע למחיר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Eugeny,

שלום! יש בבעלותי Asus ROG PG279Q. המסך ניקנה מ קי אס פי ו יש לו כ 4 שנים אחריות. אני חוזר לסימולטורי טיסה, ומחפש מסך 21:9 34 אינץ 3440x1440. בגדול אני מוכן לוותר על רפרש רייט, זמן תגובה, ו gsync, על מנת לקבל מבט פנורמי יותר. במידה והתעכזבתם מתמיכה ברזולוציה זו במשחקים רגילים, זה הזמן והמקום. ;D

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. Started by אה אה אה,

זקוקה מלצה של מסך מחשב טוב, 22 אינץ' לצורכי גרפיקה. חשוב מאוד שלא יעוות את הצבעים יותר מידי, אני מעצבת לפרינט. תקציב- עד 1500 ש"ח תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי מסך טוב 19 אינץ LCD למשחקים בעיקר חשבתי על הSAMSUNG 931C אבל ראיתי שהביקורת עליו פה לא משהו יש המלצות??? משהו טוב של VIEWSONIC ???

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by omerico22,

שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lalamosaka,

אהלן, יש לי כרגע התלבטות בין מסך 22" רחב (עם פאנל לא איכותי), לבין מסך רגיל 20". העניין זה שהבנתי שכל מסכי ה - 22" שנמכרים היום בארץ באים עם פאנל לא איכותי, ואז התחלתי לחשוב על אולי ללכת על 20" עם פאנל יחסית טוב באותו טווח מחיר. הבעיה היא שכל מסכי ה - 20" עם פאנל טוב מאוד יקרים (אני רוצה להוציא בסביבות ה - 2000). ואז התחלתי לחשוב, שאם לא יהיה הבדל בין שני המסכים מבחינת הפאנל אז כדאי ללכת על ה - 22", הבעיה היא שאני לא בטוח שאני רוצה מסך רחב....... (כי סרטים מהמחשב אני רואה על הטלוויזיה, אני לא רואה שום יתרון מעבר לזה... אולי מישהו יאיר את עיניי בעניין זה....). בקיצור............ האם יש לכם איזו המלצה למסך 20" שעולה בכמה רמות על ה - 22" הקיימים היום אבל עדיין בטווח מח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.