עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by aviz,

יש לו כניסת וידאו , בננה צהובה כזו ? ואם לא אז בשביל לחבר טלוויזיה אני צריך לחבר אותה ל DVI ואז אני יוכל לחבר את המסך רק ל VGA ?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by shay_le,

איזה מבין הסמכים הללו הוא הטוב ביותר? http://img137.imageshack.us/img137/4879/74692792xc2.jpg

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by arik100,

בכללי כן או לא? ואם כן אז באיכות טובה ? אני פשוט לא מבין כל כך ביציאות

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. הי, מסך ה 2407WFP של DELL בגירסאותיו השונות מאוד פופולארי גם כאן בפורום. חשבתי אולי להיפטר מטלווזיה 25" שיושבת ליד מסך המחשב שלי ולעבור למסך מחשב גדול שיחליף את שניהם. הקטע הוא שגם ה25 די קטנה והמסכים הטובים ממש יקרים. גודל 24 לא ייתן יתרון משמעותי בסרטים אבל אולי יכול להוות תחליף. גלשתי קצת בגוגל לחפש מידע וראיתי כל מיני מידות סותרות, - מה שאני מבקש בבקשה ממכם - לאנשים בעלי המסך, היתי שמח אם מישהו יכול לבדוק לי את הגודל המדוייק של התצוגה (רק התצוגה - בלי המיסגרת) בעזרת מטר, ואני מדבר על אורך ורוחב בסנטימטרים. אשמח גם למידות של כל המסך (כי ראיתי נתונים סותרים). דבר שני - רציתי לקבל חוות דעת למי שמשתמש עם המסך בתור טלווזיה - בעיקר ממיר של YES והוט כמובן, השאלה היא איך זה ב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אחרי שהCRT שלי התפוצץ אתמול (ממש התפוצץ) הגיע הזמן לקנות חדש... מחפש LCD רחב וגודל 19 אינץ ומעלה..

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  6. אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל). שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI. האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה. האם שווה לחכות לה? האם ידוע מה יהיו המחירים שלה? האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI? אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  7. שלום...כבר כמה ימים שאני מנסה לחפש מסך מחשב 24 אינץ' טוב עם hd ready...הבעיה שאין אחד כזה בשוק חשבתי שאולי אני יכול לקנות מסך טלויזיה ולהשתמש בו בתור מסך מחשב...מה אני צריך לעשות בשביל זה ועל מה צריך להסתכל כשקונים מסך טלויזיה שאמור לשמש גם כמסך מחשב

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. שלום. אני מעונין לרכוש מסך 22 אינטש. עיקר הצרכים זה אינטרנט, ואופיס. אני רואה גם סרטים, ומעט משחקים, אבל זה חלק פחות משמעותי בעיני התקציב: 1800-2000 ש"ח. אין לי מושג על מה ללכת. קראתי חלק ההודעות פה, ולא ממש הצלחתי להגיע להחלטה מה כדאי לי. חשוב לי בעיקר לשמור על העיניים, ושיהיה מסך אמין יחסית, שיחזיק לתקופה לא קטנה. אשמח להצעות תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם! לפי הכותרת תראו את השאלה שלי: ההפרש מחירים הוא 400 ש"ח ונגיד ששניהם הם פאנל s-vpa מי עדיין יותר טוב למשחקים!!!?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  10. כל הפרטים בכותרת , אני מזמין את זה דרך אמאזון ומביאים לי את זה מארה"ב . חשבתי על ה226BW , יש המלצות אחרות ? עד 300 דולר , העדפה ל22" אלא אם כן זה פוגע באיכות ממש , הקטע הוא האם במשחקים יש הבדל ? אני לא רואה כל כך הרבה סרטים במחשב .. www.amazon.com

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Shavoigen,

שלום לכולם אני וחברים שלי מעוניינים לקנות לחבר מסך למשחקים בעיקר ב1400-1200 LG 19" L196 WTQ 2ms מה אתם אומרים על המסך הזה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  12. הסקר אינו מיועד למחשבים ניידים. למי שיש כמה מסכים שיבחר במה שהוא משתמש יותר.

• 80 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by Asaf389,

שלום לכולם אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדחיפות .אני קונה היום מתנה מחשב ליום ההולדת של אמא שלי את המחשב כבר קניתי והיום אני צריך להביא גם מסך שימושים עיקריים - אינטרנט ,מסמכים , תמונות. אני מחפש מסך שיתאים לצרכים אך במחירים נמוכים יחסית שבין 950-1200 לא יותר וכמובן שאשמח למשהו טוב וזול כרגע התלבטתי על ה LG 1753tr או להוסיף קצת ל lg1760 TR אך אני לא פוסל חברות אחרות אם תמליצו לי.באופן עקרוני אני חושב שלא עדיף מסך רחב בגלל השימושים ונראה לי ש 17 אינץ מספיק יש המלצות ? תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  15. מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by mikitimsit,

קראתי כתבה שיש 3 סוגים של פאנלים ,IPS , TN ,VA מי שמבין קצת שיעזור ויגיד לי את סוג הפאנל שיש לי בדקתי את סוג האנל שלי הוא g2g מי שרוצה לעיין שיכנס פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת מסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. מחפש המלצה למסך LCD 22 אינץ' רחב חוץ מDELL שיענה לכל הדרישות . מחיר לא חשוב. מזה כל הדרישות? שאפשר לעשות איתו הכל מהכל והוא לא מאכזב באף שימוש שלו.. סרטים / משחקים / טקסט / מריחות (חס ולחלילה) וכו'.. תודה

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  20. בזמן האחרון המסכים של DELL ובמיוחד ה2407WFP עברו ירידת מחירים מסיבית!!! ממחיר של 3750 בZAP לפני כחודש עכשיו המחיר הוא כ 3250!!! ירידת מחיר של 500 שקל!! אני מאמין שהדבר נגרם בשל ירידת ערך הדולר ... אבל האם זה גם נגרם בשל העובדה שבקרוב עומד לצאת ל 2407WFP מחליף? דרך אגב , מהי החנות המשתלמת ביותר לקנות ממנה את המסך הזה כרגע<? משתלמת כלומר מבחינת מחיר ואמינות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oren12,

אני מזמין את המחשב עוד היום.. ואני רוצה לדעת האם כדאי, המוכר ב-TMS המליץ לי עליו יותר מה- Dell ... הוא הגירסא החדשה של 226BW.. בבקשה דחוף חוות דעת עליו הוא מחכה לתשובה..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by zedisdead,

האם מישהו מכיר או יודע משהו על המסך הזה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :> אני מחפש המלצות למסך איכותי בגודל של לפחות 22' שמיועד למשחקים (בעיקר FPS מהסוג הכבד ביותר) וסרטים (720P ישירות מהדיסק הכשיח) חושבים שאפשר למצוא חייה כזאות במחיר ריאלי ? שזה אומר לא יותר מ 3000ש"ח אבל רק אם זה באמתתת שווה כל גרוש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.