מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לפי הקריטריונים הבאים: 22" אינץ' (אפשר גם 24") 2ms זמן תגובה חיבור DVI טכנולוגית LED השימוש הוא משרדי (כתיבה, אינטרנט), משחקים כבדים וסרטים (אני לא רואה בBlu ray וכמעט ולא בHD אבל בכל זאת) אין בעיה תקציבית, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מכרתי את המסך הנוכחי שלי ואני מחר הולך לקנות מסך חדש. רציתי לקנות את הדל 2209WA, אולם הוא עולה מעל ל1000 ש"ח, וכאמור אני לא יכול לחרוג אפילו בשקל, ולכן אני זקוק מכם להמלצה על מסך אחר. שימושים - בעיקר משחקים. אני מעדיף שהמסך יהיה מרשת מוכרת כמו אייבורי / אופיס דיפו / באג וכד'. שוב, לא ניתן לחרוג מהתקציב. אשמח אם תסייעו לי, תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. עוד כמה שעות אני נוסע לאייבורי כדי לקנות מסך..כי הCRT הקודם "מת". יש לי התלבטות בין כמה מסכים.. לפני שאני אתן את הדגמים , רצוי לציין שהמחשב שלי מצוייד ב7800GT N AMD63BIT 3200 אז ככה שאין לי מושג אם המסכים הללו יכבידו על המחשב, מחכה לתשובה.. בכל מקרה, אלו המסכים. Samsung 2553bw Samsund T220 ואם יש לכם דגם נוסף עד 1.1K אשמח לשמוע. תודה, מחכשה לתגובות ענייניות ומהירות. עריכה: לא לתת דגמים של BENQ N CHIMEI
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צורך לחיבור RCA וכדומה לממיר, אני יראה את הטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה. המועמדים הם: ativa 22" ב1900 ש"ח CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI ב1700 ש"ח או אם יש לכם עוד הצעות אני פתוח להצעות...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות מסך 20"-22" בתקציב של עד 1000 שקל בערך. הבעיה שלי היא שהמסך יתחבר למחשב ישן עם כ. מסך 9600PRO - כרטיס בן 6-7 שנים. אני ממש לא יודע אם יש מסך שיוכל לפעול עם הכרטיס הזה... לפי מה שהבנתי מסכי 20-22" דורשים כרטיס חזק יותר כי יש להם רזולוציות גבוהות יותר... חוץ מזה - יש מסכים טובים בתחום המחירים הזה? אפילו יותר נמוך אם אפשר...
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך 22" נוסף שישמש לתכנות רוב שעות היום סביב ה1500 ש"ח (רצוי פחות אבל העיניים חשובות יותר). כיום אני עובד עם LG 226WTQ, וסה"כ אני מרוצה ממנו, למרות שהבנתי שיש לו כבר מחליף. עברתי על תרדים אבל לא הצלחתי להבין מי כדאי מהחדשים... יש למישהו המלצה?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי את המסך 22" הזה של proview ב1390 ש"ח : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 לא כתוב עליו יותר מידי פרטים ולא מצאתי עליו בכלל יותר מידי ביקורות ופרטים , בחיפוש בגוגל מצאתי רק 2 אתרים בארץ שמוכרים את המסך הזה. מישהו מכיר את המסך? יש אותו למישהו? מחיר מפתה מאוד לא? :
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה קורה, חברים? אני בתהליך של קניית מערכת מחשב חדשה כולל מסך. הדרישות : תמיכה בFULL HD (רזולוציה 1080P), מסך WIDE איכות צבעים גבוהה, חדות חזקה, קונטרסטיוט גבוהה, מהירות תגובה קטנה ( רצוי קטן מ-5MS)... אני לא מבין ממש בין כל הפאנלים המוצעים. החברות העדיפות הן סמסונג / DELL. מעדיף מסך 24 אינץ' לשטח עבודה ועריכה גרפית גדול יותר, אך מוכן להתפשר על 22 אינץ אם שאר הפרמטרים (היותר קריטים, כמו FHD, חדות ואיכות צבע) גבוהיים ועדיפים יותר. עדיפות נוספת לכניסת HDMI ולסטנד מסתובב לתצוגת המסך לאורך. (עדיפות פחות קריטית, אבל ישפר את הבחירה ) אשמח להמלצות למניהם! תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למסך 22" רחב לשימושי אינטרנט וסרטים ומשחקים לפעמים צריך שיהיה ניתן לתלייה על הקיר. אם יש מסך טוב ששווה בשבילו לעבור את התקציב זה אפשרי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לקנות דגם עם רמקולים מובנים, שישמש גם כטלויזיה עם TV BOX, שיהיה די זול ואין לי ציפיות גבוהות ממש בקשר לאיכות, סה"כ מסך סביר קצת למשחקים בעיקר PRO EVOLUTION וטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי. הדגמים והמחירים הבאים הם האפשרויות בערך, ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בדגם יקר אם לא יהיה הבדל משמעותי באיכות: Chimei 228D ש"ח 995 AOC 2219P2 ש"ח 1,425 AOC 2217PWC ש"ח 1,350 Asus MW221C ש"ח 1,377 Asus VW222U ש"ח 1,090 חשבתי שהכי עדיף לי, גם כי זו חברה מוכרת יותר את אחד מדגמי ה- אסוס. מה אתם אומרים ? (ובבקשה בלי הצעות לדברים אחרים כי אין ממש משהו אחר שיתאים לדרישות ובתקציב חוץ מחברת מדבקה או רמקולים בנפרד)
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
ניסיתי כבר מאפיינים -->הגדרות -->מתקדם-->מסך-->Screen refresh rate-->ניסיתי לשנות ליותר אך אין עוד אפשרויות חוץ מ-60 Hertz. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך הזה? אני מתענין ברכישה שלו,אחרי שאני אמכור את המסך 17" LCD שיש לי עכשיו. השימושים שאני צריך : סרטים,גלישה ברשת,ועבודה בOFFICE
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חפרתי באינטרנט ולא מצאתי(אולי בגלל רימון) מאחורי המסך לא כתוב לי איזה סוג a s או c ששמעתי שה s נחשב לטוב והc גרוע. בservice function שמציג לי על המסך ע"י לחיצה של 5 שניות על source ככה monitor on time : 11462 panel ch.no. : 0 on time 11462 hr cycle 32647 auto auto : on pixelshift : off conuntry: english hdcp hotplug : off hotplug time : 9 scaler - mcu : mstar version : m-me22h0cla - 1004 checksum : 7fd5 אז איך הפאנל הזה נחשב?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל היבואן חיון - העליתי את המסך של SERVICE FUNCTION ומצאתי ש - CHECKSUM מראה על קוד 7FD5 האם המומחים יכולים לאמר לי איזהסג של זה פנל קיבלתי? תודה לעונים אדר
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת... האופציה היא 2253BW (בדיון הקודם) האם יש מסך שמערער על ה2253BW? אה ומה ההבדל בינו לבין 2253LW? נ.ב. אורלינס, ריפר ולכל מי שעזר לי בפעם האחרונה שפתחתי דיון כאן, וואלה-שופס שיקרו לי, הטעו אותי ובסוף לא קיבלתי את המוצר. אבל היי, דבר אחד טוב- הם יודעים לבטל הזמנה ולתת זיכוי תוך 2 דקות.
-
- 45 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למסך 23 או 24 לצורך עבודה של אדריכלית בתוכנות אוטוקד PHOTOSHOP ותלת מימד : טווח מחיר 900-1400ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הגיע מסך שחיכיתי לו זמן רב http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-led-IPS236V.jsp זה מסך שהוא גם LEd + IPS 23 אינטש הכוונה של LEd - ,תאורה אחורית אני מעונין לארגן קבוצת קניה לרכישה של המסך הבא במידה ומישהו מעונין אבקש להרשם ואז נוכל לדעת לפי כמות הנרשמים את המחיר של המסך כרגע המחיר 1590 שקלים אבל אוכל להשיג אותו יותר זול
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי מחפש מסך לגרפיקאית מתחילה שיהיה IPS בסביבות ה900 ש"ח 22-24 אינץ... חשבתי על Dell U2312HM איך הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-