עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Lumber Jack,

לאינטרנט וסרטים. עד 1,500 שקל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by manshush,

המליצו לי על ASUS MW221C והמליצו לי על SAMSUNG SyncMaster 226BW מה יותר טוב? וזה משנה איזה כרטיס מסך יש לי? אם כן אז יש לי RADEON x1950PRO 256MB תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by arlef,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קניתי מחשב חדש , עם הכרטיס Radeon 4870 ויש לי בחדר גם מערכת קולנוע ביתית שאני מחבר אותה למחשב, ככה שאני מחפש להחליף את המסך שיש לי עכשיו (LG L1970HR) במסך 22 אינץ' שיתן לי חוויית משחק וצפייה בסרטים מספקת יותר מאשר עם המסך הנוכחי .. התקציב הוא עד 1500 שקלים וכפי שאמרתי השימוש הוא למשחקים וצפיה בסרטים (HD) תודה לעוזרים. נ.ב. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המסך הבא: LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. יצא דגם חדש של SAMSUNG-226BW והוא נראה ממש טוב! במיוחד ה-2MS שקורצים לעין... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17228 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS22MEWSFVXAA.asp איזה סוג פאנל הוא... והאם הוא יותר טוב משאר מסכי ה-22 אינץ'? (בפורום יש הסכמה כוללת שכל מסכי ה-22 אינץ' בעלי פאנל ה-TN הם זבל...) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Golden Fish,

אשמח לפרטים...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם! אני לקראת קניה של מערכת מחשב לשימושים כלליים ועריכת תמונות בפוטושופ. אין שימוש במשחקים או צפיה רצינית בסרטים. המחשב מבוסס על מעבד e8400 וכרטיס מסך gigabyte radeon 3450 256mb ddr2. אני מחפש מסך איכותי שלא יהרוס את העיניים אחרי עבודה ממושכת. קיבלתי המלצות על המסך הבא dell e228wfp. הוא עומד בתקציב שלי 1300שח. האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  10. בדפדפן . היי במסך רחב דפי האינטרנט מופיעים צרים ,האם יש אפשרות להגדיל את מסך הדפדפן באופן קבוע , או שיש דרך טובה לגלוש במסך רחב שהתצוגה תתפרס על כל המסך. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by Bengo5,

אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by KusHniR,

הכותרת אומרת הכול.. (זה מה שצריך לרשום בחוקים לא?) בקיצור אני מעוניין במסך בסביבות ה1000 ש"ח ממה שהצצתי אלו המסכים הממולצים, אבל מה הכי מתאים לי? או שמה יש משו אחר שכדאי? Chimei CMV-222H או Asus VW222U או Asus MW221C

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש,והוא רוצה לקנות מסך שיתאים בעיקר למשחקים (crysis,bioshock,CAD4...) בגודל 19" או 22" , מבלי להתפשר יותר מדי על דיוק הצבעים ורמת הבהירות. האם קיים מסך כזה שהוא לא TN? ואם לא - מהו המסך מסוג TN המומלץ ביותר למשחקים? תודה!

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  14. מסך מתאים לעבודה ממושכת ומדוייקת על פוטושופ וכו' קניתי ASUS MW221C מסך מדהים חד ונוח לעבודה אבל... אחרי חודש המסך פשוט נהיה שחור..הוא עובד אבל אין תמונה הביאו לי אחד חילופי ואחרי שבועיים...אותו הדבר החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.. אשמח להמלצות על מסכים אחרים ואולי גם לדעת מעוד מישהו שרכש את המסך הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  15. היי, אני רוצה מסך 22 לקריאת מסמכים. לא חשוב לי זמן תגובה אבל כן משנה לי יכולת סיבוב ב 90 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by gillman,

שלום אני מעוניין לשדך מסך 22" רחב שיתאים לדרישות הבאות: התאמה לכרטיס מסך 4850 ATI FHD בכוונתי להשתמש בו למשחקים כבדים ולסרטים בHD. עכשיו, האם יש חשיבות לרזולוציה בשביל השימושים הנ"ל? האם יש חשיבות לחיבור HDMI בכדי להנות מFHD ולהפעיל משחקים כבדים כמו שצריך? כמו כן אשמח להלצה למסך שיתאים לדרישות הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by tsahiii,

איזה מסך 22 הכי טוב לתקציב של עד 1200 למטרות סרטים משחקים וכו' (לא לעבודה אם תוכנות של גרפיקה) ?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  18. בדומה ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340791.0 גם לי כבר אין מושג מה לעשות . הייתי אמור לקנות 24 אבל בסוף שיניתי קצת סדרי עדיפויות ועכשיו אני מחפש 22 אינץ'. מה שהולך בשוק פשוט לא נורמלי - לכל חברה גדולה יש 7-8 מסכי 22, אי אפשר לדעת מה קשור למה בכלל. כל אשכול כאן מקבל המלצות אחרות, בורסת הימורים שלמה סביב ה-26BW, תמיד יהיה מישהו שיזכיר איזה דל שכבר אי אפשר להשיג אבל אם בכל זאת אז ללכת עליו... אני רוצה מסך טוב, בעיקר למשחקים, קצת סרטים. זה הכל. שום דבר מעבר - אבל שיהיה איכותי, אחריות נורמלית,ויעשה את המעט שאני צריך.... קראתי כבר מיליון השוואות - כל דבר מחולק ל2-3 כתבות והם אף פעם לא מסכמים בין החלקים השונים של אותה כתבה מה יותר כדאי :s05:. בבקשה לה…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחת הסיבות שאני קונה מסך רחב גדול (22 זה ענק מבחינתי, יחסית ל17 CRT שאני יושב מולו כרגע) היא שאני רוצה לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלויזיה (כנראה ה- Hauppauge 150MCE) ולצפות בטלויזיה וסרטים דרכו. הבנתי שהרזולוציה המקסימלית של הכרטיס טלויזיה היא 720x576, ואילו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680x1050. איך תהיה איכות הצפייה בערוצים בהוט בקונפיגורציה הזו? ואם זה לא כדאי, אז על איזה מסך במקום כדאי לי ללכת? או אפשרות לקונפיגורציה אחרת?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by izhark,

נועד לשימוש כ;ללי, כולל משחקים אני מבין שהאפשרויות המומךצות כרגע הן : SAMSUNG 2333T 23" LCD או DELL UltraSharp U2311H 23" LCD האם יש ביניהם הבדל? הדל יקר יותר ב 90 שקל, האם יש הבדל מורגש? ואולי יש מסך אחר באיכות דומה (גם 22 מספיק) יותר זול?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  21. Started by online,

שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך מסך 22-24" LCD למחשב, אני משחק גם המון במולטיפלייר אם זה עוזר בהחלטה על המסך. אין לי תקציב מסויים כי אני רוצה לדעת קודם כל מה המינימום שאני יסתדר איתו.. המערכת שלי היא E6300, 41M-ES2L, 4GB RAM, 550W, NVIDIA 9500GT הכרטיס מסך יוחלף בשבוע-שבועיים הקרובים לPOWERCOLOR 4870 512MB DDR5. שמתי לב למסך 23" של SAMSUNG אבל קראתי באינטרנט שהזמן תגובה שלו ארוך ויכול להשפיע על משחקים באינטרנט =\ מקווה שתעזרו לי להחליט, תודה לכל העוזרים שבוע טוב, גיל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Mr-Snow,

שלום רב... רציתי בבקשה המלצה למסך 22 אינצ' המיועד לצפייה בסרטים ולעבודה ממשוכת באפליקציות תיכנות בתקציב הנ"ל (200-+). הבנתי מהודעות קודמות שיש הבדלים משמעותיים בין סוגי הפאנלים ולכן אם תוכלו לומר לי בנוסף באיזה תוספת מחיר אוכל להשיג משהו יותר איכותי כדי שאוכל להחליט אם השקעה נוספת תשתלם לי בהתחשב במטרות. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by eranisra,

היי, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות. אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי??? כרגע יש לי 19 של LG(1970HR) אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN או DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 DVI WIDE SCREEN השימוש הוא מסמכים אינטרנט ומשחקים אנילא אראה סרטים בכלל במחשב יש לי LCD 32' של סוני מחוברת למחשב עכשיו יש לי כרטיס מסך GTS 8800 512 MB איך אתם אומרים הוא יגיב כשאני ישחק?.. אני יודע שזה לא הפורום לכן השאלה הזאת פחות רלוונטית כרגע מה שיותר חשוב הוא מה יותר כדאי תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.