עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כותרת,המלצות? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לא מזמן שעברתי על מספר חנויות ועקבתי אחר מחירי המסכים הרחבים בעלי פאנל איכותי (IPS, MVA, PVA, הכל מלבד TN). מצאתי את המסך הזה - ASUS PW201 , זהו מסך 20 אינץ' רחב בעל פאנל P-MVA במחיר של 1785 ש"ח בלבד! אחת העסקאות הטובות ביותר בתחום המסכים עכשיו, אתם לא חושבים ? לינק - http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/41_78/products_id/5549?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 מה דעתכם ?

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ofer40,

היי מה דעתכם על המסך הזה של ASUS? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502283 תודה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by Muadib,

אחותי האנימטורית סיימה פרויקט והולכת לעבוד הרבה מהבית, אז חשבנו לצ'פר אותה במסך חדש. נראה לי ש 20 יספיק אם היא תשמור גם את המסך הישן אבל תקנו אותי אם אני טועה. לי יש 2007WFP ואני מת עליו, אבל אני לא יודע אם זה מספיק טוב לאנשי מקצוע. אולי בכלל עדיף CRT? תגידו לי אתם. תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by gesha_s,

אני מתלבט בין כמה מסכים: SAMSUNG 940w (שזכה לתשבוחות בtomshardware) LG l194wt שנראה לי טוב אבל לפי מה שהבנתי יצא יותר יקר כי צריך לחפש חנות של משווק מורשה. BENQ FP92W שגם נראה לי טוב 20" dell e207wfp lg l204wt עדכמה שווה להוסיף עוד בערך 400 שח למסכים של 20 וגם האם בטוח לקנות באייבורי את מסכי הLG כי הם עובדים עם המשווק לפי מה שאני יודע כולם TN אך זה בערך התקציב שלי ואני צריך את המסך לסרטים ועבודות ולא משחקים במסך 203B אמרו לי שיש מצב שהיה לי GHOSTING בסרטים (סתם מידע) וזה בעיה כי רוב האפליקציות מחוץ לסביבת windows זה סרטים. תודה ואם יש המלצות למסך אחר דומה גם טוב

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. תגידו, נניח שהבנאדם רוצה לקנות מסך LCD לשימושי טקסט ועיבוד תמונה (פוטושופ) וכבר שנה וחצי חולם על ה-Dell 2007FP - האם עדיין כדאי לקנות אותו, או שיש לו איזה יורש מוצלח יותר? פעם התעדכנתי כל הזמן בפוסטים כאן לגביו, אבל איבדתי קצת סבלנות כי לא היה לי כסף להשקיע בו. ועכשיו הגיע הזמן. התקציב הוא מחיר מסך כזה (2300 ש"ח, נניח).

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by scylla,

יצא לי להתייעץ עם חבר בקשר לקניית מסך. דרישות שלי מהמסך: 1. כמובן שיראו טוב - מן הסתם. לא מבין יותר מדי בנתונים מה מספיק טוב ומה לא מספיק טוב. 2. דרישה חשובה מאוד - יש לי גם מסך מחשב CRT כרגע וגם טלויזיה בחדר - אני רוצה לצמצם את זה למסך אחד. השאלה אם באיזה מסכים יש אופציה חיבור לYES כמו בדל... 3. המסך מיועד להכל - גלישה, מסמכים, סרטים משחקים. 4. שאלה - אם אני רוצה לראות YES, והרמקולים שלי מחוברים למחשב, איך מסדרים את זה? או שצריך להחליף כל פעם? עכשיו לגבי המסך השני - חבר שני קנה אחרי סקר מקיף והוא מבסוט ממנו עד הגג. הוא אומר שהנתונים של המסך שלו עדיפים משמעותית על הדל, וגם המחיר עדיף ממש ממש משמעותית. עכשיו אני יודע שיש כאן "הייפ" סביב הדל, ואשמח לשמוע למה כמה ואיך. ובמה …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eiman,

שלום לכם, אני זקוק בדחיפות למסך בגודל 20-22 שאוכל לקרוא בו מסמכים רבים שעות רבות ביום כך שהכתב יהיה חד וברור. ראייתי קצת נחלשה. שמתי לב שהמסכים המבריקים ANTIGLARE עדיפים לי. האם תוכלי להמליץ לי על מודלים שקיימים בארץ , על רזולוציה מתאימה ועל פרמטרים שעלי לבדוק. באילו רשתות (אני גר בחיפה). כמו כן אני צריך שהמסך יהיה בר תליה. מאוד אודה על תשובה מהירה, איתן (מרצה)

10. Started by falxori,

שלום. אני מחפש מסך 20-22. השימוש העיקרי יהיה בעיקר משרדי ואינטרנט (כרטיס מסך onboard). התקציב הוא בערך$300 שזה כמו בערך 2000 שח בארץ (אני קונה אותו בארה"ב) חפשתי 20" עם פאנל נורמלי אבל חוץ מהדל 2007 שלא בנמצא כל השאר כבר עוברים את ה 400$. - יש עוד 20" לא TN שאני מפספס? - אם כבר תקועים עם TN, אז כבר אפשר לעלות ל 22" בהנחה שהכרטיס מסך לא יהווה בעיה אז מי מאלה עדיף (הדגמים שבדר"כ מומלצים כאן שונים טיפה במבפר הדגם): [sAMSUNG 2253BW http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001268 ASUS VW222U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236028 SAMSUNG 2243BWX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001254 אם יש המלצה אחרת, סבבה תוד…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. שלום, נשרף המסך במחשב שהשימוש בו הוא בעיקר אינטרנט. התקציב הוא 700 שקל, וראיתי ב 650 את המסך הזה Samsung EX2020X LED 20 Inch 5ms DVI WideScreen Black איך הוא ביחס לתקציב? האיכות באמת לא חשובה, שלא יהיה טישטוש באותיות זה די חשוב. אני יודע שסאמסונג לא עושים זבל בתחום המסכים גם לא בדגמים הזולים... אשמח לעצות. המחשב ישמש אותי בעיקר עבור עבודות עיצוב אירועים ועיצוב בכללי, מה שאני עוסק בו בתור תחביב יומי ובצורה מקצועית עם הרבה מעצבי אירועים פופולריים תודה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by lmlm,

אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22" רזולוציה 1600*1200 או דומה לה, שהיה מצוין למשחקים ובלי מריחות. יש לי תקציב של 1500-2000 אבל אם ב200 -100 שקל יש מסך יותר טוב אז תציעו גם. תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by fire1ce,

צריך המלצה למסך לסרטים וגלישה. האם יש מסכים בתקציב זה שהם לא פאנל TN המומלצים לסרטים? 22 כולם TN וזה בעדיפות שניה. בעדיפות ראשונה 20" לא wide לא בעל פאנל TN. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  14. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by j,

LCD, רזולוציה של 1200*1920, זמן תגובה מהיר, לסרטים ותוכנות גרפיקה. והאם מישהו שמע חוות דעת על VX2245wm של viewsonic (למרות שהוא לא 1200*1920)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by edeNF,

שימושים: בעיקר סרטים, אבל גם בשביל משחקים. תקציב: בערך 1,000 שקל חשוב שיהיה רחב. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  18. Started by flsh2,

יש מצב למצא מסך מחשב רחב איכותי, עם פאנל שאינו TN במחיר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. Started by mapisto,

היי, בדיוק עכשיו יש מבצע בדיוטיפרי על המסך הנ"ל ואני מתלבטת אם לקנות אותו.. (רק 200$!) הוא נראה לי טוב, אבל לצערי אני לא מבינה יותר מדי בתחום :-[ יש פה מישהו שיכול לומר לי משהו על המסך הזה? הוא טוב? שווה לקנות אותו? :s05: תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך את דעתכם המקצועית. חבר הציע לי לקנות את המסך הבא: L206WTQ-BF בסביבות 1600 ש"ח קראתי כאן בפורום ואני מבין שיש לו פאנל TN ( תקנו אותי אם אני טועה ) ושזה לא הכי טוב. המסך הוא בעיקר למשחקים.... מה דעתכם ? והאם בתקציב הזה אתם ממליצים על מסך אחר ? תודה מראש מנו

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. הי אני צריך מסך בעיקר לעבודה גרפית עם פוטושופ ואילוסטיטור רצוי 20'' רגיל (האם רחב מעוות את התמונה??) תקציב 2000 גג (יותר בכיוון של 1500) קרתי וחיפשתי בפורום וראיתי את ההמלצות לגבי ה DELL - קצת יקר מה לגבי ה LG L2000CN והאם פאנל TF הוא קצה גרוע?? (אצלי החשיבות היא בהדפסות...) איתי

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by qt1h00,

אני מחפש מסך 20" ויש לי בעיה כי אני יודע שכולכם ממליצים על DELL אבל חשוב לי שהפאנל לא יהיה IPS כי אני צריך אותו גם למשחקים. ואני לא יכול לשחק עם החזרות כל פעם ולחכות שאולי יגיע פאנל רגיל. אני מוכן להשקיע 2300 ש"J במסך 204B של סמסונג או אולי ב LG L204WT ב 2000 ש"ח. מחר אני הולך להזמין ואני חייב תשובה, אם צריך לבחור מבין הסמסונג ל LG מישהו יכול להמליץ על אחד מהם? שאלה נוספת, מה המידות של מסך 19" (אורך ורוחב) ומסך 20" WIDE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eraneran4,

מחפש מסך מחשב 22" - 20" להרבה משחקים, אינטרנט וממש קצת סרטים כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce 9400GT

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  24. אולסייל שלחו לי מייל וראיתי שהם מוכרים מסך של פיליפס דגם-200W6CS במחיר של 1490 ש"ח(אפילו ב 36 תשלומים). מבירור קצר ראיתי שהפאנל כנראה דגם IPS-S-(דגם LM201W01 ) מה הקטץ'? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727781&type=2&product=1&=

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by taamir,

אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.