מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, לפני הכל, בחרתי במסך 19 אינצ' בעיקר בגלל ששמעתי שבגודל הזה נוח יותר לקרוא (ואני קורא הרבה בזמן הגלישה) , עד כמה זה נכון? אין לי עצבים לקמבן כל מיני פתרונות שיגדילו טקסט באם אקנה מסך גדול יותר. חיפשתי בארכיון והבנתי שהאיזו s1931 הוא המסך המומלץ בטווח המחירים שציינתי. שלוש שאלות, איזו רגלית כדאי לי לקנות אם רוצה את הרגלית שמאפשרת גמישות הכי גדולה, בעיקר בכל מה שקשור לשינויי גובה? נדמה לי שזו הרגלית בשם ezup, אני צודק? מישהו יודע אם ניתן להשיג אותה בארץ (מוכרים בארץ את המסך עם שלוש הרגליות)? שאלה שניה, ישנו ה- s1932 כבר שאלו פה לגביי ההבדלים וקראתי גם את התשובה ועדיין אני מתלבט בין השניים. מה שקורץ לי ב- 1932 זה תוספת הכיוונונים אבל אני לא בטוח שבשאר הפרמטרים הוא זהה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך מסך שיריץ משחקים טוב , 19 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
- חשוב שיהיה מחיר נמוך ביותר שאפשר. - איכותי כמה שאפשר להשיג בתקציב. - רצוי מהאתר: http://www.iqpc.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בבקשה לעזור לי אני לא יודע מה כדאי לקנות... את המפרט אפשר לראות הכרטיס הוא 7600GT...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קראתי באחד התרדים ששני אלו ממולצים למשחקים , איזה מהם יותר טוב ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!!! אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש נועם
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עברתי קצת על ההודעות ולפי מה שראיתי המסך (19) המומלץ ביותר לעבודה ממושכת עם טקסט ומשחקים הוא: Viewsonic VP930 בסביבות ה- 1850 ש"ח יש לי תקציב של כ- 2300 ש"ח יש מסך יותר טוב ממנו בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך 19" , שישמש לצרכים כלליים - אינטרנט ותוכנות למיניהן. אני לא גיימר, ולא רואה סרטים במחשב , כך שאין צורך להתעקש על זמן תגובה של 2 MS , וגם אין צורך במסך רחב . התקציב - עד 1800 ש"ח . מועמדים : LG 1932 BENQ 93gx Hyundai Q90 / L90 יש המלצות נוספות ? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסכים של יונדאי באיזור חיפה ?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש, מכיוון ש19 רגיל גדול לי מידי(מרחק ביני למחשב קטן) ומסכי 17 כבר לא באופנה, רציתי לרכוש 19 אינטצ' רחב שאני חושב שיהיה כמו 17 רק רחב יותר. איזה מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה? ראיתי שכמה ממליצים על 943BW של סמסונג. הוא לא ישן כבר?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם יש לאחד מן המסכים הבאים רמקולים בו כי אני הולך להשקיע באוזניות אבל שיהיו רמקולים חלשים אני רוצה אז האם יש ברחד מאלו 1)931c smsung 2)971p samsung 3)1970hr lg ואם אפשר לשאול איזה יותר טוב ולדרג!! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-