עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Inzagi,

שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  2. אני צריך מסך שיריץ משחקים טוב , 19 אינץ'

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  3. - חשוב שיהיה מחיר נמוך ביותר שאפשר. - איכותי כמה שאפשר להשיג בתקציב. - רצוי מהאתר: http://www.iqpc.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

בבקשה לעזור לי אני לא יודע מה כדאי לקנות... את המפרט אפשר לראות הכרטיס הוא 7600GT...

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by The_SurfeR,

אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by yigael_o,

היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by DarkLloth,

קראתי באחד התרדים ששני אלו ממולצים למשחקים , איזה מהם יותר טוב ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. בוקר טוב לכולם!!! אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש נועם

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by sopwith,

עברתי קצת על ההודעות ולפי מה שראיתי המסך (19) המומלץ ביותר לעבודה ממושכת עם טקסט ומשחקים הוא: Viewsonic VP930 בסביבות ה- 1850 ש"ח יש לי תקציב של כ- 2300 ש"ח יש מסך יותר טוב ממנו בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שלום ! אני מחפש מסך 19" , שישמש לצרכים כלליים - אינטרנט ותוכנות למיניהן. אני לא גיימר, ולא רואה סרטים במחשב , כך שאין צורך להתעקש על זמן תגובה של 2 MS , וגם אין צורך במסך רחב . התקציב - עד 1800 ש"ח . מועמדים : LG 1932 BENQ 93gx Hyundai Q90 / L90 יש המלצות נוספות ? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסכים של יונדאי באיזור חיפה ?

13. Started by liron58,

למשחקים כמו ac וסרטים

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by beni123,

מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ORrrr,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש, מכיוון ש19 רגיל גדול לי מידי(מרחק ביני למחשב קטן) ומסכי 17 כבר לא באופנה, רציתי לרכוש 19 אינטצ' רחב שאני חושב שיהיה כמו 17 רק רחב יותר. איזה מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה? ראיתי שכמה ממליצים על 943BW של סמסונג. הוא לא ישן כבר?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idan007,

אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by beni125,

האם יש לאחד מן המסכים הבאים רמקולים בו כי אני הולך להשקיע באוזניות אבל שיהיו רמקולים חלשים אני רוצה אז האם יש ברחד מאלו 1)931c smsung 2)971p samsung 3)1970hr lg ואם אפשר לשאול איזה יותר טוב ולדרג!! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by motorishta,

לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם ‏L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lader,

אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by Unavoidable Encounter,

מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il

23. אני לא רוצה 22 אינ'ץ משום שאני יושב מטר מהמסך וגם הגודל יותר מדי בשבילי.. חשבתי על 2253 של סמסונג 20 אינץ' האם זו בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by מנטה ריי,

מצאתי את DELL 2007WFP האם קיימים נוספים ?

25. Started by lirancoh85,

אהלן. שימושיי במסך יהיו צפיית סרטים לרוב, אינטרנט וממש קצת משחקים אני לא סגור על הקטע של המסך רחב כי ראיתי אצל חבר ופשוט כל הכתב ניהיה שמן ולא חד השאלה אם הןלכים על מסך יקר וטוב הדברים האלה יכולים להיעלם ? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.