מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. התלבטות בין מסך רגיל לרחב - האם מסך רחב לא יעוות תמונה? 2. המסך שיתכוונן בגובה, PIVOT,TILT 3. פנל S-IPS או S-PVA האם ההבדל משמעותי לתמונות איכותיות? 4. מחפשת 0.258 עד 0.255 -PIXIL PITCH משמעותי? עלו לגמר: ViewSonic VX2025WM MVA EIZO 2110W 21" - PIXIL PITCH, S-PVA 0.27 ויקרה ViewSonic VP2030b 20.1"- זווית 170 בלבד MVA נראית לי טובה- NEC Spectra View 2090 נראית לי טובה, לא הצלחתי למצוא את מחירה - LG L2000C 20" black לא יודעת מה גודל פיקסל, S-PVA -DELL 2407WFP 24" NEC 2090 UXI 20.1" לא יודעת מה גודל פיקסל אשמח לקבל עצות ו/או הצעות יותר טובות תודה, אביבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם Philips 29PT8845 תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו …
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך חדש LCD למשחקים, סרטים ועבודה כללית באינטרנט וכו'. תקציב 1500 מעדיף 19 אינץ' אבל מוכן לקחת מסך גדול יותר וטוב יותר במסגרת התקציב הזה אם יש. מהו המסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? שאלה נוספת- האם איכות ההצגה של מסכים בגודל 20-22 אינץ' נפגמת במשחקים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ולא סתם, אלא בגודל 55 אינצ' ..... https://www.tgspot.co.il/alienware-new-55-inch-gaming-panel-have-oled-panel/amp/ למי שיכול להרשות לעצמו, כמובן. ויש יותר צנועים, אבל ללא ייחוד של ממש....
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מסך 17" למחשב, האם המסך הנ"ל מומלץ בעקרון ? יש לו נתונים טובים כמו ל "מפורסמים", כניסת DVI ו 3 שנים אחריות כולל החלפה לחדש
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך למפרט הבא מעבד:E6750 כרטיס מסך:X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה יחזיק מסך 22 ? ומה המסך המומלץ למפרט הזה(יש לי כרגע מסך 17).
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
-
אבי החליט לקנות מסך חדש אחרי שנים ארוכות שבהן השתמש ב- " CRT 15 מיושן. השימוש העיקרי שלו יהיה לאינטרנט , Word וכיו"ב . צריך שתהיה לו כניסה אנאלוגית כיוון שאין לכרטיס מסך שלו יציאת DVI . כמה שאלות: 1. כיוון שאבי לא רואה כ"כ טוב הוא יעבוד על רזולוציה נמוכה יחסית (800X600) , האם יבחינו בירידה חדה באיכות ופיקסול על גבי ה- Desktop ? 2. צג במחיר כזה יהיה באיכות סבירה? אשמח לקבל הצעות על מסכי "19 במחיר זה. עריכה: מסכים שהועלו כאופצייה : NEC-Mitsubishi LCD92VM Philips 190V6FB Dell E196FP Acer AL1917AS BENQ FP91G+ תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
Smasung 940BW http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HAWKBQXAA.asp?page=Specifications תנו בבקשה מבט ותגידו מה אתם חושבים או אם אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר דומה. איך Samsung במסכים בכלל? הם טובים? רזולוציה 1440x900 זה טוב? תגידו לי מה אתם חושבים, תודה! מוכרים אותו בסקאיPC ב 1,494 ש"ח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1834
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מעונין לברר האם המסך הנ"ל מתאים למשחקי מחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מחפשת מסך LCD ''19, שימושים עיקריים: קריאת טקסטים, תכנות, אינטרנט (עבודה די ממושכת מול המחשב) וקצת סרטים וטלויזיה. (אם אפשר מחנויות באיזור חיפה) תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung 2253BW או AOC 2219P2 - מסך חדש עם pivot , אגב מישהו מכיר את החברה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות. אני עומד לםני קבלת מחשב חדש שהזמנתי, והזמנתי אותו בלי מסך (עשיתי עם אבא שלי עסקה שהוא מספק ת'מחשב ואני את המסך). המחשב יהיה כמובן בחדר שלי, והמטרה היא שהמסך יתפקד כמסך המחשב, וכטלוויזיה ( + כרטיס טלוויזיה). רציתי מסך כמה שיותר גדול, כמובן, אבל המחיר מנע בעדי לחשוב מעבר ל 19", עד שראיתי מסך חדש של חברה לא מוכרת: CHI MEI, והוא בפורמט רחב. וזה הלינק אל המפרט שלו + תמונה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 רציתי לדעת האם הוא שווה משהו, (גם אם הוא לא ברמה של LG וכאלה...), והאם הוא שווה קנייה. בנוסך אני צריך לבחור כרטיס טלוויזיה, ואני לא מבין בזה יותר מדי, אבל אני מעוניין שהתצוגה תהיה ברורה שמה שיותר, כמו בשידורים של yes (אני ייחבר אל הכרטיס את הקיו …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
זהו זה. רכשתי אותו לאחר שעזרתם לי במשך השבועות האחרונים בלבטים ותמכתם כאשר היו לי חששות ועל כך תודה לכל הצוות ולכל המשתתפים בפורום. למי שסקרן: העלות כ- 1600 ש"ח במכרז ברשת.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש לקבל חוות דעת על מסך "19 של דייהו EF1901 נתונים: גודל מסך : 19" רזולוציה מקסימלית : 1280 * 1024 16.7 מיליון צבעים גודל נקודה : 0.294mm H / 0.294mm V זווית צפייה : 150 ° (H) / 135° (V) יחס ניגודיות Contrast Ratio : 1:700 בהירות Brightness : 300 cd/m² זמן תגובה מקסימאלי: 8 ms תדר אופקי : 31KHz ? 81 KHz תדר אנכי : 55Hz - 75 Hz כניסות : כניסה אנלוגית : (RGB) - חיבור D-SUB כניסה דיגיטלית : DVI
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאחר שהשכלתי מהמאמרים ומהדיונים בפורום החלטתי לקנות את המסך הנ"ל. ברוב החנויות נתקלתי במסך זה בצבע לבן בלבד. במקום אחד הוא הופיע בצבע שחור וגם היה זול יותר. שאלתי: האם הדגם השחור זהה בכל הפרמטרים ללבן או שקיימים הבדלים (מלבד המחיר) ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ' שישמש למטרת משחקים. התקציב הוא עד 1,500 שקלים. אבקש את חוות דעתכם על המסך הבא: BENQ FP93GX אשמח לשמוע המלצות נוספות! :-* **בנוסף יש לי שאלה: האם זה נכון שהסטנדרט כרגע עומד על 300cdm וניגודיות של 1:700?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב של חברה שלי, עד עכשיו היא היתה עם CRT שהלך לעולמו. אני עם ה VP930 ומרוצה, אצלה הסיפור קצת שונה, נשחקים וסרטים בטוח היא לא תראה שם, בעיקר תצוגת כתב של אינטרנט , Word ותמונות. אני מודע לענייני הפנאלים ושבטווח מחירים הזה אפשר למצוא רק מוצרי מדבקה, אני פונה לעזרת הפורום בעיקר כדי לקבל המלצות על מסך X שעושה את עבודתו נאמנה Y זמן והוא סביר לדרישות הנ"ל. הייתי מעוניין לשמוע המלצות גם על מסכי "17 בטווח מחירים קצת יותר נמוך. תודה
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-