עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכם התקציב שלי למסך הינו כ1000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה של עד 50-150 ש"ח לכל היותר. לאחר חיפושים רבים מצאתי את 2 המסכים הבאים: Samsung 931BW - 990 ש"ח מסך 19 LG L1900J 1100 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסכים נוספים או לבחירה בין שני המסכים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אז ככה, עקב נפילה נפער במסך ה LCD שלי חור פיצפון שממנו יוצאים סדקים קטנים. יש אפשרות לתקן דבר כזה בכלל ? זה משנה משהו אם יש לי עוד אחריות על המסך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by Dror D.,

ברשותי מסך Samsung 793DF ורציתי לדעת אם ישנה תוכנה שיכולה לעשות מיקום אוטמטי של תצוגת המסך. כרגע ישנם שולים שחורים בצדדים והתמונה קצת מעוותת בגלל שההגדרות של המסך התאפסו, בשביל לסדר את זה אני צריך לשקיע דיי הרבה זמן בישור התמונה דרך כפתורי המסך שאינם נוחים במיוחד. בתוכנה winfox שבאה עם הכרטיס מסך הישן שלי שהיה של חברת leadtek הייתה אפשורת לעשות תיקון אוטומטי של מיקום המסך ורציתי לדעת אם יש תוכנה יעדות לעשיית הפעולה הזו. (הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ASUS EN8800GTS 320MB )

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  5. שלום לכולם, בעיקר לעבודה באינטרנט, טקסטים וצפיה בסרטים מדי פעם. ראיתי בזאפ מבחר גדול של מסכים אך איני יודע מה מומלץ, או מתאים יותר לצרכים שלי. אז אשמח לחוות דעתכם.. כ. מסך שלי: Leadtek winfast PX8800GT 512mb PCle זה הסינון בזאפ לפי הדרישות שלי : http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB346073=346075&DB4147=4919,4920,4151,145179,4922,663024,4153,4923,4152&DB346076=346077

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by johnwoo,

כיוון שהדל 2007WFP, לא זמין כרגע מה דעתכם על המקביל לו מחברת פיליפס: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_52_601_1878&products_id=20944 למה הוא יקר ממנו ב-430 ש"ח? איך ניתן לוודא שאני מקבל פאנל IPS?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by Samnet,

אני גמיש במחיר אבל יותר חשוב לי לראות תמונה איכותית וברורה עם טקסט נקי מאשר גודל המסך. השימוש שלי הוא טקסטים ואנטרנט בעיקר. אני צריך המלצות למסך כזה שיהיה "רחב" התלבטות בין 20 ל22 תנו המלצה לאחד המסכים שאתם מכירים .

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  8. היי... אני בקרוב הולך לקנות PS3, ואני מחפש מסך מחשב (דגש על מחשב... אני רוצה להעמיד אותו על השולחן, ולפעמים לראות בו סרטים דרך המחשב עצמו, או אפילו לשחק) שיתמוך ברזולוצייה FULL HD של הPS3... אני מחפש משהו בסביבות ה24 אינץ', והתקציב הוא 3000 שקל, או אפילו קצת יותר אם זה בשביל שיפור גדול... אני לא ממש מבין במסכים, ולפי מה שהבנתי לא כל המסכים מתחברים טוב לPS3 בצורה האיכותית ביותר- אז אני בא לכאן לעזרה... תודה מראש [[;

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ggioragg,

שלום לכולם!!!!!!!!! אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל למשחקים כבדים -סרטים- וחיבור לפליסטיישן 2 האיים הוא מספיק טוב? יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6800 GS series אבקש את חוות דעתכם תודה רבהההההההההה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום ולילה טוב ברצוני לקנות את המסך הנ''ל ולפני הרכישה רציתי לדעת אם משהוא יודע היכן אפשר לראות אותו בתצוגה באיזור הדרום אני מתגורר בדימונה אין לי העיה להגיע לאיזור ב''ש ובכלל איזור דרום תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. יש לי מסך מחשב "MAG 17 עם שפורפרת של מיצובישי ויציאת VGA, וממיר THOMSON של HOT. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את המסך הזה לממיר באמצעות איזשהו מתאם (בלי מחשב), ואם כן אז איך. לצורך העניין, אני מעוניין לדעת גם האם ניתן לחבר לממיר הזה של HOT גם מסך LCD עם חיבורי VGA ו-DVI. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  12. מאיזה גודל מתחילים מסכי מחשב להצגת FULL HD ואיזה נחשבים לטובים?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. קניתי את ה-ASUS ב-Ivory. ב-1340 ש"ח. רציתי לבדוק אותו במעבדה במקום, אבל היה שם תור ארוך. הם הבטיחו שתוך שבועיים אני יכול להחזיר אם משהו לא בסדר. לא היה לי כח לחכות, אז ישר לקחתי אותו הביתה. חבר'ה, המסך הזה מדהים!!!!!! דבר ראשון- 0 פיקסלים מתים/תקועים! המסך, עם החיבור בפעם הראשונה למחשב עשה Auto Adjust, ורואים מדהים!!! יש אמנם קצת מה לשחק עם הבהירות והניגודיות, אבל זה כבר בקטנה, זה עושים עם כל מסך. מאוד פחדתי לעבור ל-22 רחב אחרי שכל הזמן הייתי עם CRT 17, אבל זה כלום! ז"א, רואים נהדר, גם ממרחק קצר, והמרחק אצלי קצר. העיניים לא צריכות לטייל על המסך, קולטים את הכל במבט אחד. לכן כל אלה שמפחדים מ-22 רחב- אין מה לפחד. אני לא משתמש ב-Native Resoltion של המסך, כי מבחינתי היא קטנה מ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום. אני מחפש מסך שישמש גם בתור מסך מחשב, וגם יהיה בעל חיבורים מתאימים לממיר. גודל המסך שחשבתי עליו הוא 22", אבל זה יכול לנוע לפה ולשם במסגרת התקציב (1500-2000 ש"ח). כרגע האופצייה המרכזית שחשבתי עליה היא ה Chimei 222H, שמתאים לכל הדרישות, אבל כאמור אני רוצה לראות אם יש דגמים נוספים שיכולים להתאים לי, ולבחור מביניהם, ולא מתוך דגם אחד. תודה רבה על העזרה. עדכון: שתי אפשרויות נוספות שמצאתי - Dell 2007WFP: יותר איכותי מבחינת טכנולוגיית הפאנל, ביקורות טובות, אך קטן יותר (20") ועולה 300 ש"ח יותר. LG M228WA: פאנל בטכנולוגיה זהה ל Chimei, אותו גודל, אך עולה 800 ש"ח יותר. מה הפשר להבדל במחיר? האם איכות התמונה טובה יותר מה chimei?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. אהלן, אם אני אקנה מסך 22 אינץ' רחב - 1680x1050 - הקבצים שאני צריך להוריד עם 720p / x264 ? זה בעצם קובץ HD ? תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. מה נשמע חברים? שוב אני בא להתייעץ איתכם קצת. אני מחפש מסך רחב (16:9) שמספק תמורה טובה למחיר יחסית נמוך. כמובן רזולוציה נתמכת שתתאים למסך רחב, תקנו אותי אם אני טועה 1680x1050 רמקולים ממש לא מעניין אם יש או אין, יש לי רמקולים כבר. ראית כמה מסכים במחירים שנראים אחלה השאלה אם מה אתם אומרים עליהם. אחד, של ASUS - שאין לי מושג איך הם במסכים, אבל בחומרה אחרת אני יודע שהם מותג אחלה : http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=864447 שהמחיר שלו נראה מדהים ממש ביחס למסך הזה! אחד של MAG, שעד כמה שאני יודע, בעבר נחשבה לאחת היצרניות הטובות בתחום המסכים, השאלה אם גם היום : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2508&category_id…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני עומד לקנות את הASUS VW222U. החנות היחידה שאני מכיר בירושלים היא אייבורי, אבל הבנתי שלא כדי לקנות בה בגלל שאחריות היא דרך היבואן ולא דרכם. מישהו מכיר חנות אחרת באזור שאפשר לסמוך עליה? אם לא אז מאיפה מומלץ לקנות במרכז? אני אדאג שמישהו יאסוף את זה בשבילי

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתלבט בין מסכים של החברות הללו, ורציתי לדעת על ניסיון של אנשים במימוש אחריות עם היבואנים שלהן. מה השם של כל יבואן והיכן המעבדה שלו נמצאת בארץ ? אשמח אם תוכלו לספר על מקרים טובים/רעים לגבי היבואנים האלו. כמו כן - אם חנות מסוימת מספקת את האחריות בעצמה - כדאי להסס לקנות, ולנסות לרכוש רק מחנות שהאחריות ממומשת דרך היבואן בלבד ? תודה!

• 8 תגובות
    • 16.2k צפיות
  20. שלום וחג שמח לכל באי הפורום! אני מחפש מסך למחשב, הוא מיועד למשחקים, אפשר לומר רק למשחקים. אין לי הרבה מושג במסכים, לא הבנתי את העיניין עם זמני התגובה הניגודיות וכו'.... הכרטיס מסך שלי הוא הGTS, הבנתי שזה גורם שצריך להתחשב בו, לניצול מקסימלי או משהוא כזה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. שלום, אכן קראתי כאן על מסכי ה"22 אינץ אבל אף מילה מפורשת לגבי עיבוד תמונה.( אני צלם מקצועי) שמעתי/קראתי איפהשהוא כי 6BIT צבע רחוק מלהספיק לעיבוד תמונה סביר. האם יצרנים מציינים נתון זה או מחביאים אותו? לאחרונה קניתי "בשלוף" סמסונג samsung226bw ובמילים עדינות :אכלתי אותה" אפילו עם מערכת הEYE ONE איני מצליח לבנות פרופיל צבע לשביעות רצוני! אין רצוני לקנות את הליין היקר של מסכים המסתובב סביב 5K ש"ח ..... תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by Green Apes 02,

שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734 התקציב שלי הוא 1.5…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  25. שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.