עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by D-Bang,

אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם ממיר HD של הוט למסך מחשב הבנתי שמסך בעל כניסת HDMI יוצא יקר יותר בגלל המכס. כרגע אני עובד עם מסך סמסונג 2243BW בעל כניסת DVI+VGA כאשר לVGA חיברתי קופסת טלוויזיה חיצונית ואת המחשב לDVI. קיימים מסכים עם 2 כניסות DVI? רצוי בגודל 23-24" FULL HD

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. אני מעוניין במסך למחשב שיאפשר גם חיבור לפלייסטשיין 2 חשבתי על טלוויזה LCD 23 של סמסונג אן MAG אך האם הרזולוציה למחשב לא תיפגע אם הטלוויזיה היא FULL HD ? האם יש פיתרון אחר ( כבל מתאם וכו' )

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קראתי וביררתי והבנתי שלא חשובה הרזולוציה, (אולי טעיתי?) לא חשוב המותג... זמן תגובה (לא הכי חשוב נראה לי) רמקולים (לא חשוב) מה העניין עם הניגודיות? פאנל? זוויות צפייה? בהירות? hdmi2.0? מה שחשוב לי ביותר זה איכות הצפייה שתהיה מושלמת! בסביבות 1500 ש"ח אשמח להוסיף עוד לדרישות אם שכחתי משהו... בברכה יוסי נע כ

8. Started by JHONLEV,

מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. הSamsung T220 בן ה5 שנים שלי שבק חיים הבוקר. התאורה נכבית שניות ספורות לאחר ההדלקה, ככל הנראה בגלל קבלים שהתנפחו. ראיתי שרובכם פה ממליצים על DELL בגלל הפאנלים האיכותיים שלהם. עם זאת, לחבר שרכש מסך דל 23'' לפני כשנה התחילו לפתע בעיות - חצי מהמסך השמאלי נעשה עכור ועמום. אולי מדובר סתם בחוסר מזל במקרה שלי ושלו אבל בכל מקרה, קריטריון חשוב הוא אמינות לאורך שנים. אני מצפה ממסך מחשב להחזיק יותר מ5 שנים, אלא אם זו תקופת החיים הנורמלית עבורם. אני מכוון לסביבות ה24 אינץ'. המסך ישמש ללימודים [סולידוורקס, מטלב, המון מולטיטסקינג וריבוי חלונות], צפיה בסרטים, גלישה ומשחקי מחשב. רזולוציה של FHD לפחות אני מאמין. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל אני מוכן להוסיף במידה וזה באמת יצדיק זאת. המסך יחובר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Sooki,

היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב ב1000-1200 שקל גג. קראתי פה בפורומים וראיתי כמה המלצות אבל האמת שדיי התבלבלתי. ראיתי גם מסכים 22'' וגם 24'' השאלה אם אני צריך בכלל 24'', אם זה לא גדול מדיי? תכלס השימושים שלי זה יותר עבודה משרדית ומשחקים ומדיי פעם. שבא לי לראות סרטים יש לי את הטלויזיה מחוברת למחשב וזה אחלה. אז מה אתם אומרים? אודה לכל אחד שיוכל לעזור לי קצת בעניין

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. אני מחפש מסך עד ה800 ש"ח המטרות שלי זה משחקים, סרטים וגלישה. ראיתי כמה, אני רוצה לדעת מה אתם חושבים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753522 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726752 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747443 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=717388 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=696616 אגב ממה שחיפשתי בפורום יש דיונים מלפני שנתיים שלר כל כך רלוונטים להיום ולכן פתחתי חדש. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש מסך מחשב/טלוויזיה בגודל 27 אינץ' (אפשר 26/28 אינץ'). הייעוד המרכזי זה טלוויזיה,סרטים ושימוש משרדי (גלישה באינטרנט וכ"ו). אם המסך יתאים גם למשחקים-בונוס אבל לא קריטי. מאוד חשוב שיהיה נוח גם לראות טלוויזיה וגם לעבוד כמחשב. מבחינת חיבורים צריך DVI,RGB וHDMI. פאנל חובה IPS ודומיו, TN לא בא בחשבון (מניסיון העבר). התקציב הוא בין 1600-1700 אבל אני מוכן לחרוג עד סביבות ה1900 בשביל מסך ממש טוב. רזולוציה 1080P יספיק (אין צורך ביותר). הזמנת מסך קוריאני מEbay לא בא בחשבון, אני צריך חנויות בארץ. תודה לעוזרים

13. Started by roylu,

מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by טלילי,

היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש יום יומי ממושך . בשביל מדיה, אינטרנט , אומנות, ומעט עיצוב גרפי. ללא גיימינג. מסך מעל 32' (אפשר מחו"ל) .77-88 PPI עומק צבע: לפחות 8 ביט אמיתי - חובה ללא Frame Rate Control = FRC חובה flicker-free (ללא PWM) תקציב - עד 499$ ,עם חריגה קלה לדמי שחרור וכל התהליכים הבירוקרטיים שאח"כ. ראיתי את הדגם הבא: LG 34UM59-P 34" 21:9, השאלה האם זה באמת ללא Frame Rate Control = FRC וללא PWM תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני מחפש מסך "24 לעריכה גראפית עבודה עם אוטוקד ופוטושופ, אבקש מידע מקצועי בעניין כדי שאבצע רכישה נכונה תודה מראש לעוזרים

17. שלום לכולם אני מחפש המלצות על מסך איכותי שהשימוש העיקרי שלו זה עיבודי תמונה (אני צלם) וחשוב לי מאוד האיכות + זוית הצפיה .המליצו לי על המסך של apple 23 כמו כן עלו גם שמות החברות eizo ,וגם nec הפרמטרים הם מסך רחב 20 ומעלה כמובן שיש את נושא המחיר אז אני מקציב כ- 3000 עד 5500 , תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  20. אני מחליף את המחשב השולחני בנייד ורוצה שיהיה לי מסך גדול לעבוד עליו בבית. חשבתי על המסך של דל Dell U2311H. הנייד שאני קונה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2410m.htm יש לו כניסת VGA לחיבור מסך חיצוני. נראה לכם יהיה הבדל באיכות לבין הDVI? או האם כרטיס המסך מסוגל לתמוך ברזולוציה המקסימלית של המסך (בעקרון כתוב באתר של אינטל שזה תומך עד 2048x1536)? http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/index.htm

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by motogt,

הגיעה הזמן להחליף את הLCD 17' עם פאנל TN למשהו איכותי יותר. אני מחפש מסך רחב 22', עם פאנל איכותי (ולא סתם TN). חשוב שהמסך יהיה מתקדם וחדש עם כל הפיצ'רים והאפשרויות. עדיף שהמסך יוכל להתכוונן לגובה. המסך מיועד לסרטים,משחקים וגם אינטרנט. תקציב:עד 1500 חשוב שהמסך יהיה מבית טוב עם אחריות לשנתיים לפחות. אם זה משנה איזה כרטיס מסך יש לי , אז יש לי 8800GT תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  23. יוצא לי לעבוד המון שעות מול המחשב בתוכנות עם טקסטים קטנים וגרפיקה שקצת מוציאה את העיניים. נכון להיום המסך שלי הוא DELL 2007FP הוותיק. הוא עושה את העבודה, המעמד שלו עם אפשרות כיוונון הגובה ממש נוח אבל המסך קטן לי מידיי ומאוד מעייף לי את העיניים!. ביומיים האחרונים אני עם DELL 2209WAF. יש שיפור. נוח לי יותר לעבוד איתו, אבל חוסר האפשרות לכוונן את הגובה שלו מפריעה לי. אני מחפש מסך חדש שיהיה בגודל שבין 24 ל27 אינץ'. חיבור HDMI אחד לפחות בנוסף לDVI. (או שני HDMI וזהו, גם בסדר) פאנל IPS - יתרון משמעותי. המסך צריך להיות מסך שנוח לעבוד איתו מספר שעות בלי להוציא את העיניים, אני לא יודע בדיוק מה גורם לזה, אבל עם ה2007FP שלי אני מתאמץ יותר מאשר עם ה2209WAF. -אפשרות כוונון גובה - יתרו…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. ^^ מחפש מסך סביבות ה900 שקל אבל לא יותר מ-1000 סביבות ה 21-22 אינצ' השימוש במסך הוא למשחקי מחשב בעיקר וצפייה בסרטים ואם במחיר הזה יש אפשרות לצפייה בטלויזיה זה יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.