מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחפש מסך למשחקים + עבודה (עם הרבה טקסטים) בגודל 19 או 21\22 אינץ מישהו יכול להמליץ? מהחנויות www.noacomp.co.il & www.pandas.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, קודם כל המסך הנוכחי שלי - Dell U2312HM וואלה אני ממש מרוצה ממנו. אבל רוצה להתחדש. מחפש מסך 27 אינטש בשביל עבודה רגילה, משחקים במחשב ומשחקים בסוני (מתכוון לחבר את הסוני למסך). כיוון שאני מתכוון לחבר את הסוני והוא תומך ברזולוציות של FHD ו4K אני צריך מסך של FHD - רזולוציה של 1920x1080. (4K רזולוציה גדולה מדיי ל27" וגם צריך הרבה כוח עיבוד אם אני רוצה לשחק ברזולוציה הזאת) המחשב שלי- I7 8700k GTX1060 6GB 16GB ram לא בטוח שיש הרבה משחקים שאוכל להריץ ב120FPS. אבל בכל זאת חשבתי על זה- Samsung C27FG73FQM https://ksp.co.il/?uin=43464&select=.1304..230..2241. תקציב - ±2000…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת סיכמה את הכל בצורה יפה, אבל חשוב לי שגם סרטים יראו טוב. חשוב לי שיראו מכמה שיותר זוויות, שלא יהיו מריחות במשחקים, שהתמונה תהיה באיכות טובה. קראתי על המסך הזה המון ביקורות שהחליטו נחרצות כי הוא מצויין, אבל רציתי לדעת - האם יש מסכים טובים יותר? חיפשתי בפורום וראיתי אינספור דיונים עליו, ובאף אחד מהם אין אלטרנטיבה אחרת ב-24" (וחשוב לי שיהיה לפחות 24). ואל תציעו בבקשה את ה-23" של DELL, אני לא יורד מ-24". אפשר לעלות ל-26/7 אם יש שם אלטרנטיבות טובות יותר מה-BX2450 אבל בלי לצאת מגבולות ה-1900-2000 ש"ח בבקשה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מה נשמע? אני נוסע ל5 ימים ואחרי זה אני אגיב פה שוב, אבל רציתי להשאיר פה שאלה. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש לשימושים של סרטים ומשחקים וקצת גרפיקה (ברמה חובבנית בנתיים) בתקציב של 1500 ש"ח. חשבתי על הT220 שהוא נשמע מעולה (לא הT220P אלא רק T220) אבל רציתי גם להתעניין בT240 כי הוא לא ממש יקר. וזה מה שמפריע לי. באיזה פאנלים מגיעים המסכים? אני אולי מעוניין במסך T240 בגלל הגודל ואני אוכל לראות סרטים מהמיטה שהיא במרחק של מטר מהמסך, ואני ממש לא מעוניין בפאנל TN. אני בנאדם די רגיש בעיניים, יש לי הבחנה יחסית גבוהה ולכן ברגע שאני רואה פיקסל אחד שנראה גרוע זה מפריע כל הזמן. (כמו המסך הנוכחי שלי שהגיע עם 2 פיקסלים שרופים ועד היום אני מרוכז בהם ומשתגע שיש לי נקודות שחורות על המסך!…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שיתאים בעיקר לסרטים וקצת משחקים התקציב שלי דיי בעעיתי עקב היותי חייל ורציתי לדעת מה ההבדל בתכלס בין ה : 2494LW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736917 שבמחיר ממש טוב, לבין ה : 2443BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721083 בתודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב מחפש מסך לעבודה שותפת ומשחקימ מסך 19 אינץ' רגיל כרטיס מסך 9600gt לוח אמ giga p35-ds3l תקציב 1000-1300 בלי לחרוג
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אח שלי צריך מסך מחשב למשחקים אבל הוא גם קורא הרבה באינטרנט וכאלה, שיהיה עד 22 אינטץ ורזולוציה עד 1650X1080 ועד 1000 ש"ח. רציתי גם לשאול אותכם על איזה גודל מסך אתם ממליצים מבחינת גודל הגופן ונוחות הקריאה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צריך מסך כמו שפירטתי בכותרת חשוב שיהיה לו חיבור HDMI בגלל הXBOX תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא משנה הגודל.... שיהיה LCD ותנסו לא לעבור את ה-1300 כי זה בערך כל מה שיש.... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי מסכי led עם יחס ניגודיות של 1:1000 כמו http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 , שכפי שהבנתי זו ניגודיות סטטית, וראיתי עוד מסך כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 , עם יחס של 1:2000000 , שזו כנראה ניגודיות דינאמית, השאלה שלי איזו עדיפה מבניי השניים מבחינת ניגודיות ועל איזה מסך הייתם ממליצים לי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרישות: גודל: לפחות 20", רצוי 21-22. עדיפות גדולה למסך רחב שימוש משרדי בעיקר, אולי מעט וידאו חשוב זוית צפייה רחבה. הרבה פעמים מגיעים אורחים וצריכים לראות בבירור מזויות שונות מחיר: רצוי באיזור 2200-2500, אך אם יש מסך טוב במחיר גבוה יותר(עד 3000) אשמח גם לשמוע. בתודה מראש [move] [/move]
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לסרטים ועבודה משרדית בעיקר וקצת למשחקים בגודל 19" ומעלה במחיר 1000-1100 ¤ מה שחשוב, זה שיהיו צבעים טובים ועדיף רחב. זמן תגובה לא כל כך חשוב. אני יודעה שה-Samsung SyncMaster 932B הוא טוב מאוד, אבל הייתי רוצה רחב ו-20 או 22 תודה
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה במהלך החג, והתכנון שלי הוא כזה: במקום לקנות טלוויזיה יקרה שאני כנראה לא אשתמש בה בכלל, חשבתי על לקנות מסך נחמד ואיכותי, שישמש לי גם למשחקים וגם לסרטים (720p). ה-catch הוא, שאם אני רואה סרט, אשמח להשתמש בו כמו בטלוויזיה - שמים סרט במחשב, עושים full screen, ואז הולכים לשבת על הספה (שנמצאת במרחק 3 מטר מהמחשב). יש חיה כזאת? ברור לי שכדי לקחת מסך שעומד בציפיות, אני צריך לפחות 22 אינצ', אבל האם גודל שכזה גם יספיק? איזה דגם שווה לקחת שמתאים גם לסרטים במרחק כזה, וגם למשחקים? ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך בכ-200 ש"ח. שווה לציין אם העלאת המסגרת בסכום גדול יותר תשפר ברמה ניכרת את חווית הצפיה והשימוש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדרישות: עבודה ממושכת על מסמכים בעיקר אקסלים, PDF, ותוכנות לעריכת דוחות כספיים חשוב שהמסך יהיה 20- 24 שלא ישרוף לי את העיניים טווח מחירים 1,000 + בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בתקציב 1500-2000 ש"ח וטווח הגדלים 24-27" (אם אפשר יותר מ27 זה מצוין אבל לא ראלי) לשימושי עבודה גראפית (מעצב תלת במאיה ומאד בוקס,זיברש,מנוע אנריל ויוניטי ועובד די הרבה עם פוטושופ ועורך תמונות קצת) ולמשחקים לכן חשוב לי דיוק בצבעים ומרחב צבעים גדול וחדות המסך, על פי מה שהסתכלתי המסכים של DELL נותנים מהבחינה הזאת את המענה הכי טוב אבל זמן תגובה איטי (6MS). אשמח להצאות, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בגדלים 22" עד 24" יש לי בעיות עם העיניים (יובש וכד') + אני יושב הרבה מאוד שעות מול המסך (בדרך כלל קורא דברים / מתכנת), ולפעמים אני גם רואה בה סדרות / סרטים. התקציב שלי הוא עד 1,900 ש"ח (עדיף לא לבזבז את כולו לגמריי, אבל אם זה יקל על העיניים שלי אז כן...). חוץ מזה באמת תגידו מהבחינה של של הנוחות לעין על איזה גודל מסך הייתם ממליצים לי ללכת? מה זה בכלל משנה? כעקרון עכשיו יש לי 22" וזה נראה לי מספיק.... (אבל המסך התחיל לרצד אז אני קונה חדש....). איזה יתרונות באמת יש ל-24 אינצ' על 22/23? כי גם 22 זה הרי לא מעט.... תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן לצערי הגדול, פרצו לנו לבית לא מזמן וגנבו לי את המסך LCD :-[ אז לאחר שהתגברתי על הטראומה, החלטתי שהגיע הזמן להוציא את הארנק ולקנות מסך חדש. אני עושה בעיקר עבודה משרדית, קורא הרבה חומר, מתעסק באינטרנט ובתוכנות פשוטות. אני יושב הרבה שעות מול המחשב, אז חשוב לי מסך בריא לעיניים. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, אפשר לחרוג אם צריך. ערכתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו עדכני מספיק כדי להסתמך עליו. אשמח לקבל עצות בתודה, עדן
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך מחשב לעבודה משרדית. בתקציב של עד 1600 האם גודל 22 זה בסדר? איך ה asus VW222U?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, לאחר שהזמנתי מחשב, אני עכשיו מחפש מסך 3,000 שקל +- הבנתי שעדיף IPS וחשוב לי גם G-SYNC תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד השבוע היה לי VP930 של Viewsonic, השבוע הוא הלך לעולמו ואין יותר אחריות. אני מעוניין לקנות לו מחליף ראוי, לא משנה לי כ"כ הגודל כי 19" הספיק. הצעות עד 1,500 בערך יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך איכותי, פאנל - לא TN , שיוכל לשמש לעריכת סרטי HD ועריכת תמונות. קיימת חיה כזאת? ראיתי המון המלצות על Dell 2209wa - אבל הוא לא HD ואין לו כניסת HDMI . תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-