עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות מסך LCD חדש למחשב ואם כבר אני קונה ומחליף את ה-CRT 17" בן ה-5 שלי אני רוצה משהו טוב וגדול (20"-22") עם איכות תמונה טובה במחיר של בסביבות 1000~ שקל (אפשר 200-250 יותר לא יקרה כלום) אני לא מחפש מסך למשחקים אלא יותר לסרטים וכאלה מצאתי בזאפ את: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 שאומרים שהוא טוב אבל נראה שהעיצוב (לפי ביקורת ב-nana) בא על חשבון יעילות לפי מה שכתוב שם זה לא שחשוב לי העיצוב ואני גם לא עד כדי כך בררן בקשר לאיכות התמונה (אני לא מומחה ככה שאני לא מחפש הבדלים דקים) אבל אני רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר שגם ככה לא זול לפי הביקורות בזאפ גם המסך הזה לא רע: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 אין לי מושג במה לבחור (אין לי בע…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  2. לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני עכשיו בדיוק קונה מחשב חדש, ככה שרציתי בבקשה עזרה במסך איכותי וטוב. הדרישה שלי תיהיה, שהמסך יעבוד ברמה גבוהה על משחקים וגם על סרטים. אני יותר רוצה כנראה 22-23 אינצ'. באשכול שעזרו לי לבנות את המחשב, המליצו לי בחום על המסך 2333T מבית סמסונג. בבדיקה שראיתי, המסך מגיע עם זמן תגובה מאוד נמוך (8MS), האם משהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית בנושא של המסך הזה? האם הוא יתאים למשחקים ברמה גבוהה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה. חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר. בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.

5. חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפש מסך חדש לשימוש משרדי ומעט משחקים. הבנתי שהDell 2209WA נחשב להמלצה כמעט אוטומטית פה... האם ללכת עליו או שיש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לא מזמן קניתי מחשב חדש ושמתי לב שהמסך שלי נראה זוואה, נגמרה לו האחריות והוא גם ממוגנט והפונקציה של DEGAUS לא עובדת אלא רק מחמירה. אז החלטתי לקנות מסך מחשב חדש. השימושים שלי הם ממש הכל למה אני גרפיקאי במקצוע, אוהב לשחק משחקי מחשב, לקרוא כתבות על מה שזה לא יהיה וכמובן סרטים. המחיר לא משנה לי למה אוני פורס על כרטיס אשראי. אז בבקשה תציעו לי משהוא איכותי וגם מאוד רצוי 24" תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. אני מחפש מסך מחשב של 23"-24" שישמש בעיקר לגלישה ולעבודה עם תוכנות אופיס וכתיבת קוד. משחקים אני מעדיף בקונסולה על גבי הטלויזיה. ממה שקראתי עד עכשיו יש המלצה גורפת על מסכים של DELL, השאלה הראשונה היא למה בעיקר כאשר את הפנלים ממה שאני מבין מספקת דווקא LG? בינתיים שמתי עין על Dell E2414H שעולה 825 שקל. המינוס העיקרי הפאנל TF אופציה נוספת היא Dell P2414H שיעלה כבר 970 אבל עם פאנל IPS והשאלה היא עד כמה הפאנל קריטי לשימושים שלי? במקביל, בסביבת המחיר הזו יש מסכים של LG, Samsung, Philips....שמגיעים כבר עם HDMI. למשל Philips 234E5QHAW אשמח לחוות דעת. תודה.

9. יש לי כרגע מסך lcd בין 6 שנים viewsonic vp930 למי שמכיר, ואני מחפש כבר לא מעט זמן מחליף ראוי ואני פשוט לא מוצא. המסך הזה מפיק צבעים כל כך חדים ונעימים לעין שלא מצאתי מסך שמשתווה לו. בדקתי את ה dell U2311H, LG-IPS23V ועוד איזה מסך של סמסונג שאני לא זוכר את הדגם. אני מחליף את המסך מפני שהוא קטן כבר לדרישות שלי ( רואה הרבה סדרות, גיימיניג ועובד עם כמה חלונות פתוחים בו זמנית) יש ל viewsonic דגמים חדשים שראויים לבדיקה? לא ראיתי שאף אחד ממליץ פה עליהם. התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים במידה וזה יהיה שווה את הכסף :-) אני מחפש מסך בגודל 23-24. תודה רבה, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני מחפש מסך מחשב שיהיה גדול וטוב למשחקים וסרטים ושיתמוך בHD עד 2800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by ed@15,

שלום! אני מחפש מסך טוב שיתאים לי למשחקים וסרטים ברמה גבוהה , חשבתי על המסך הרחב 20 אינצ' של דל, אבל השאלה היא עד כמה הוא טוב ואם הוא מספיק איכותי ומומלץ?. חוץ ממנו יש מסכים טובים יותר ?. הכרטיס מסך שלי הוא MSI 8800 GTS התקציב: עד 2500 שקל

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לעזרה ממכם. אני מתכנת עם המחשב, ואשמח מאוד לקבל מסך איכותי עם איכות צבעים חדש ונקייה, וגם כמובן שיהיה בריא לעיניים. מה אפשר למצוא בתקציב הזה?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אני עובד המון עם קבצי טקסט, אינטרנט וקידוד. קריטריונים חשובים: 1. טקסט חד. 2. לא בוהק בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. לא משנה לי: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה (אני לא משחק) אשמח לקבל המלצות, תודה[br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 12:42:08 נתון נוסף מחפש מסך ריבועי ולא רחב,תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by soundf,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD מינימום 19 אינץ (עדיף יותר אם אפשרי) ולא איכפט לי הMS חשוב שיהיה DVI , ויידסקריין וזהו כמובן חברה טובה אני צריך מסך ידידותי לעניים שאפשר לשבת שעות ושהעיניים כמה שפחות היתאמצו אני עוסק במוזיקה והמרחב של הווידסקריין חשוב לי וכמובן שהעניים שלי לא יתאמצו מידי כי אני צריך לשבת שעות על גבי שעות ככה שהפיצרים של המסך לא מעניינים אותי ממש אשמח להמלצה בתקציב שלי תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לאינטרנט וצפיה בסרטים (מדי פעם) עד 700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by most,

שלום ראיתי שיש כל מיני סוגי פאנלים יש איזה סקירה עליהם? מדריך למתחילים? איך המסך DELL LCD 17" E177FP ? איך אני יודע איזה פאנל יש לו?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  19. אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by NIVs,

משהוא גדול עם זמן תגובה טוב, בהירות ונגדיות. חשבתי על LG אוו פיליפס. תנו הצעות. וד"א, ראיתי טלוויזיות עם תמיכה בחיבור HDMI, זה יכול לעבוד טוב עם הדיוידי APEX 811 שלי?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. כפי שהכותרת מציינת. אני לא ממש משתמש במחשב שלי לגיימינג. רק לגלישה וסרטים בעיקר. ורציתי לדעת איזה מסך אני יכול לקנות שגם יתאים לי גם למחשב שאני פשוט יעבור להשתמש בו וזהו אם זה אפשרי בכלל. לא חשוב לי האיכות הכי טובה אבל שכן יהיה אפשר לקרוא טקסט ברור. אני גם צריך כרטיס מסך למחשב הניח שיהיה אפשר להתחבר בHDMI אבל אני מניח שאת זה אכתוב בפורום כרטיסי מסך. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש מסך בגודל 50 אינצ' 1080P לתצוגה חיצונית. המסך יעמוד בשמש ויציג וידאו כשחלק מהזמן הוא יהיה תחת שמש ישירה (בתוך מסגרת ברזל ופרספקס) ולכן אני מחפש מסך עם בהירות גבוהה. ראיתי מסכים במחירים של 2000 ש"ח, אך אני לא מכיר כל כך את האיכויות. האם לקחת את המסך הכי זול או שיהיה הבדל רציני בבהירות בין מסך ב2000 למסך ב4000 של טלוויזיות סמארט וכו'? השימוש יהיה לוידאו, רזולוציה בפועל של הוידאו היא 480P, כנראה בחיבור VGA. תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר כדי לראות טלויזיה רגיל אבל גם שיהיה אפשר לחבר אליו מחשב... העניין הוא שאני רוצה מסך שיציג תמונה חדה כאשר מחובר אליו מחשב... יש לי בבית טלויזיה HD READY 42" של פיליפס והמחשב הזה מחובר אליה אבל לא רואים ממש טוב. וראיתי אצל חבר טלויזיה 37" שיש לה טכנולוגיה מיוחדת בשביל חיבור למחשב ורואים בה ממש מדהים ואפשר לקרוא טקסט קטן מקילומטרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אני מחפש מסך טלויזיה שיהיה מחובר למחשב שיהיה מסך HD FULL ויתמוך לי במשחקים כבדים שאוכל לנצל את הכרטיסי מסך שלי כד להגיע לרזולוציות הגבוהות ביותר שיהיה מסך 32 אינץ ושזמן התגובה יהיה נמוך כמה שיותר אם ואצטרך לחרוג מהתקציב בשביל מסך אחר מתקדם אשמח לשמוע עליו תודה על כל עזרה שתתקבל..

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.