עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך High-End לכל השימושים: משחקים, סרטים, עבודה משרדית מאומצת ואינטרנט. גודל 23-24 אינץ'. ברשותי Dell 2209 ולהגיד את האמת אני לא מתלהב ממנו יותר מידי. המסך מכאיב לעיניים בעבודה משרדית לא משנה כמה אני מוריד את בהירות ומנסה לכייל. ניגודיות לא מרשימה במיוחד. במשחקים אפלים קשה להבחין בפרטים. ציפיתי ליותר "וואו!" כשרכשתי אותו. איזה אלטרנטיבות יש? אני מוכן להשקיע כי מסך איכותי זה כלי עבודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by EliMarko,

(וואו... יותר מדי סמיילים קופצים בטופס הזה.... ) אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא מסכי IPS בארץ? בזאפ יש רק כמה מסכי NEC עם מהירות תגובה גבוהה מדי. אני מחפש: פאנל IPS 20 אינטש ומעלה מהירות תגובה 8ms ומטה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אשמח לקבל המלצה על מסך לצורך עריכה גרפית. אשתמש בתוכנות כגון פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין... לא עבור אנימציה או תלת מימד או דברים כבדים אחרים. התקציב הוא 1000 ש"ח, אם ישנן הצעות במחיר קצת יותר גבוה, אולי זה יהיה רלוונטי אם זה יהיה שווה את זה. גודל המסך הרצוי הוא סביבות 27" הבנתי שהפאנל המתאים לכך הוא IPS. ארצה כיסוי כמה שיותר גבוה של sRGB ואם אפשר גם כיסוי כמה שיותר גבוה של ADOBE RGB. ממש ממש תודה לעוזרים

4. Started by whitiger,

אני מחפש מסך lcd למשחקים ועריכת וידאו בעיקר. התקציב נע בין 1500-2200 לא יותר מ 2200 .. בעקרון אני עם המסך CRT שלי משהו כמו 6-7 שנים ואני חושב שנגיע הזמן להחילף אותו.. בכל מקרה אני מחפש מסך מחברה אמינה, לא אנונימית בארץ.. זמן תגובה טוב וניגודיות טובה, ושלא יראה מסך טוב רק על הדף בקיצור חח נ.ב לא רחב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by Meir787,

שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by e-d-a,

היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עבור מסך דק LCD עם 17 אינץ'. בשלב זה אין הגבלת תקציב , הייתי רוצה שתציעו מסכים טובים ככל שצריך. אני לא מעודכן במסכים הדקים כיום , אבל לפני שנה viewsonic ו dell לא יצרו מסכים ברמה גבוהה אך לפי מה שנראה כיום , הם הכי מומלצות בפורום... בבית יש לי Samsung 710T ואני מאוד מרוצה ממנו , למרות שהוא בעל 12ms - הביצועים שלו חדים וגם במשחקים (אם סמסונג עדיין שולטים בתחום , לא יזיק מסך מהחברה הזאת). המסך שאני רוצה לא נועד למשחקים , ויש צורך למסך נוח שכיף לעבוד איתו ... מכיוון שהולכים לעבוד איתו שעות רצופות (ורצוי שלא יעייף את העיניים כמו הרבה מסכים אחרים). תודה אבי

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by fatalico,

בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shlomi XD,

תקציב - 1K-2K (בלי לחרוג מעל 2K בבקשה) זה מסך למשחקים ועבודות משרדיות ככה שאני מעדיף שיהיה 4MS או פחות.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש מסך לאמא שלי, בעיקר לעבודה משרדית. היא צריכה 17 עם רמקולים ואם יש אפשרות שלמסך יהיה PIVOT, מה טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by zeez100,

מי יכול להמליץ לי על מקום לקנות מסך כזה בזול

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מסך שלי 17 כבר בן 8 שנים...פעמיים חושך משחקים אני רוצה לקנות מסך חדש הכי טוב... תציעו לי.. תןדה אחים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by aviel120,

אני מחפש מסך 19-22 אינ'ץ, שיהיה למשחקים וכמה שאפשר יותר זול ויותר קרוב לכיוון ה1000 שקל, אבל שהיה מסך טוב ואמיד. שיהיה טוב גם לסרטים ומישחקים בלי מריחות ובעיות. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD כמו שמצויין בכותרת ובלי חריגה... אני מודע לסוגי הפאנלים אני לא חושב שזו בעיה שאמורה להפריע לי.. יש לי רק שאלה אחת: מה כול כך גרוע במסך LCD עם פאנל TN? אני יודע שעכשיו מלא יצחקו ויחשבו שאני איזה מטורף אבל למרות כול מה שאתם אומרים פה ועם כול החסרונות הלא כול כך מוצדקות פה אני לא מוצא סיבה אחת טובה להוציא על מסך 2000 ש"ח ומעלה כשיש מסכים שונים במחירים יותר זולים שמספקים צרכים כמו: קריאת טקסטים משחקים וכו'.. כמובן שאני לא מדבר על משתמשים מקצועייים שזקוקים למסכים יקרים. אבל למשתמש הפשוט שאפילו כמוני משחק משחקים... לא צריך יותר מממסך פשוט.. אם יש לכם כסף מיותר אז תקנו גם מסך בעשרות אלפי שקלים!! אבל למה להגיד "זבל" (כמו שאמרו פה הרבה על מסכים…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) . וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה

17. Started by kuBBia,

המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. שלום חבר שלי מתכנן לקנות מסך חדש (הוא מחליף מסך פעם בשנתיים או יותר אז צריך מסך שיחזיק הרבה) בתקציב של 1500 ש"ח. המטרה של המסך : *צפיה בסרטים ממרחק של 2-3 מטר (מהמיטה) ורצוי שתהיה ניגודיות גבוה. *משחקים (רצוי זמן תגובה נמוך) אבל לא להתפשר על פאנל בשביל זמן תגובה או ניגודיות גבוה..הוא מחפש מסך איכותי שיחזיק הרבה זמן!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by sbf80,

לאחר שפירסמתי מפרט בפורוo מפרטים אני צריך עזרה בבחירה של מסך 19" LCD בתקציב של עד 1,600 ש"ח. מה דעתכם על LG 1970HR? או BenQ FP93GX ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1DEBLM9J.L2T72 שבו נתקלתי לאחרונה, לעומת הדגם הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3231 אין כל כך הבדל בין המסכים, על הBENQ לא שמעתי כלום ולא מצאתי כלום בחיפוש, על הCMV שמעתי דברים לא רעים לעומת הדגם הקודם. הCMV יקר ב100 שקלים אחרי שמחשבים ריבית על תשלומים. אני חייב לציין שהשימוש יהיה בעיקר משרדי, פה ושם אחותי משחקת עם פוטושופ, לא בצורה רצינית ובטוח לא ברמה שדרוש לה מסך של EIZO ב6000 שקל. האמת שגם נתקלתי במסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472837 שגם נראה מעניין, ולא יקר בהרבה. השאלה אם שווה להשקיע עוד 200 שקלים. מה שהכי מצא חן בעיני זה 3 שנים אחריות של ח.י - למרות שגם הBENQ מגיע עם 3. הייתי רוצה …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by somsomlo,

שיהיה פאנל טוב... והעיקר שלא יעשה סחרחורות וכאבי ראש כמו שהמסך CRT שיש לי עכשיו עושה. לא משחק משחקים אבל נראה לי שכל מסך שיש היום יתאים למשחקים.. ואם לא אז עדיף שיתאים למשחקים במידה ויצא לי להתקין איזה משחק. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD בגודל 19. המטרות העיקריות הן גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא כאמור באיזור ה-1500 ש"ח. אפשר פחות. אפשר גם קצת יותר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by Stastyle,

שלום. אני מחפש מסך LCD 19" טוב ואיכותי שלא יעשה לי בעיות עם משחקים (שיהיה לו זמן תגובה נמוך), יכול להיות שכבר אין מסכים איטיים, אני לא יודע, אני לא מעודכן חח התקציב הכללי שלי הוא 3000, אך בתקציב הזה אני גם קונה רמקולים וכרטיס קול חדש כנראה.. לכן התקציב שלי למסך הוא 2100 בערך, אפשר לחרוג במקרה והמסך באמת שווה את החריגה... תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש לחבר מסך LCD 19" למשחקים ועבודות רגילות עד 1000 ש"ח חריגה עד 100 ש"ח עדיף WIDE תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.