מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
המרחק מהמקום שאני יושב למסך הוא 80 ס"מ מאיזה גודל של מסך זה כבר יתחיל להזיק לעיניים? אני מעדיף כמה שיותר גדול.. פשוט מפחד שיזיק לי לעיניים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש את המסך הזה של 4K ב KSP http://ksp.co.il/?uin=23584 . ובאתר של DELL הוא עולה בערך 3300 שקל וזה אותו מסך. הבדל של 2000 שקל הגיוני.?! או שזה לא אותו אחד.? ואיך אפשר לדעת שזה מסך מחשב לגיימינג.?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הדל 2312 בקרוב וראיתי שהוא מגיע רק עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא HIS 6950 צריך לקנות כבל בשביל HDMI? אם כן איזה?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי הלכתי היום לשטוף את העיניים במסכי LCD שונים, אני מחפש לקנות בכמה שיותר זול אבל כבר התחלתי להכין את עצמי נפשית להוצאה של 2200-2300 שקל למשהו נורמלי, היום הלכתי לאיזה חנות שהיה שם את המסך שרשמתי בכותרת, את הסמסונג 930B ואת הבנקיו FP91GX נראה לי זה הדגם, עכשיו הHP לא החזקתי ממנו בכלל גם בגלל המחיר המצחיק שלו (1700 שקל ואני מארגן אותו ב1500 בערך) אבל להפתעתי הוא הציג את התמונה הכי יפה והכי נקיה משלושתם, גם אחרי כיוונים שונים ונסיונות עדיין הוא הראה עדיפות ברורה במיוחד על הסמסונג שאיכזב מאוד, עכשיו אני כבר בטוח ב99.9 אחוז שאני לוקח אותו, במחיר הזה זה נראה לי מציאה גדולה, אבל מה יש לכם לומר על המסך הזה? חוות דעת שלכם, אם יש משהו שצריך להיזהר ממנו. הוא 8MS בהירות 250 ניגודיו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD NEC 70GX2 כאשר אני מפעיל סרטים במצב שדומה ל256 צבעים{קצת יותר איכותי} הבעיה קיימת בכל נגן כאשר אני מחבר את מסך הCRT הישן רואים את הסרטים כמו שצריך. החלפתי 3 פעמים את הדרייברים של כרטיס המסך וזה לא עזר. חיפשתי בכל הנגנים אפשרויות כיוון התצוגה ולא מצאתי פתרון. אולי זה מפני חיבור הDVI? נואש אני מכל החיפושים... עזרו לי !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. קניתי את המסך הזה לפני מספר חודשים בעקבות המלצות כאן בפורום. אז הוא היה המסך המומלץ ביותר. שאלה: האם הוא עדיין כזה? התעורר הצורך לקנות עוד מסך, אפילו שניים, וכנראה שאלך על שניים כאלה. השימושים הם: כלליים - בעיקר עבודה משרדית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם יש לזה איזה בעייה של עייפות בעיניים? או שזה יותר נעים לעיין?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אז אחרי למידה ונבירה אחר אינספור מידע וביקורות, אני די מתלבט בין שלושה מסכי מחשב חדשים. השימוש העיקרי הוא משחקים, אינטרנט וסרטים. שום עבודות גרפיות או משהו בסגנון. רק אומר שאני לא רוצה מסך גדול יותר מ- 24 אינץ' בגלל חוסר מקום ותכלית. התקציב בתחום הסביר. אופציה הראשונה שהיא די המומלצת כאן זה: Dell U2414h. אופציה שניה זה ללכת על מסך TN ולהשקיע קצת ב- BenQ XL2430T. אני לא שחקן מקצועי/תחרותי אבל כן משחק במשחקי אסטרטגיה ויריות, וקראתי ב- tomshardware שמבחינת איכות צבע, הוא לא נופל ממסך IPS (הבעיה היא רק הזוויות צפיה, שאין לי בעיה מאחר ואני יושב ישירות מול המסך). יש הרבה שטוענים ש 144hz זה הבדל מהותי, ומסך ברמה גבוהה שכזה אולי שווה ההשקעה? אופציה שלישית ששמתי לב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר מפתה על המסך הזה - W921A בגרסאת ה- 5ms. הנה קישור: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=65. הבעייה היא שאין לי מושג על החברה הזאת ומצאתי רק שני POST-ים עליה בכל הפורום. מישהו התנסה עם המסכים שלהם? מה טווח המחירים של המסך(גרסאת ה-5ms, לא מצאתי ב-ZAP)? מה זה 5ms? אני מכיר 2,4,8 אבל 5 זה חדש בשבילי ??? הכי חשוב, איך המשחקים יראו על המסך? הבנתי שהוא רחב - איך זה משפיע על התצוגה של המשחקים? בבקשה עזרה, ותודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בגדלים 22" עד 24" יש לי בעיות עם העיניים (יובש וכד') + אני יושב הרבה מאוד שעות מול המסך (בדרך כלל קורא דברים / מתכנת), ולפעמים אני גם רואה בה סדרות / סרטים. התקציב שלי הוא עד 1,900 ש"ח (עדיף לא לבזבז את כולו לגמריי, אבל אם זה יקל על העיניים שלי אז כן...). חוץ מזה באמת תגידו מהבחינה של של הנוחות לעין על איזה גודל מסך הייתם ממליצים לי ללכת? מה זה בכלל משנה? כעקרון עכשיו יש לי 22" וזה נראה לי מספיק.... (אבל המסך התחיל לרצד אז אני קונה חדש....). איזה יתרונות באמת יש ל-24 אינצ' על 22/23? כי גם 22 זה הרי לא מעט.... תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
למישהוא יש דעה נחרצת בעניין ? המחיר הוא אותו מחיר מבחינתי והשימושים הם בעיקר משרדיים (טקסט מצגות וכו')
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע היו הכרזות של מסכים חדשים של שני החברות הללו כאשר השינוי המפתיע הוא שLG מספקת כעת מסכי IPS מישהו יודע מחירים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי יומלדת עוד שבוע ואני מחפש לקנות מסך מחשב חדש 27 אינץ. כרגע אני עם מסך מחשב גרוטאה שהיה פעם של אבא שלי philips 206v. מסך שאתם לא יכולים לתאר כמה הוא גרוע וכמה נמאס לי ממנו. אני מחפש מסך 27 אינץ במחיר של עד 1300 ש''ח מקסימום בלי חריגה. השימושיים העיקריים שלי במסך יהיו גיימינג (80%) ואינטרנט (20%). שאני אומר גיימינג, אני מתכוון למשחקים האלה: gta v, far cry primal, wwe 2k16, black ops 3, overwatch לגבי מה המרחק הישיבה מהמסך, המרחק הוא 1 מטר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 760 חשוב לי שיהיה במסך חיבור HDMI. איזה מסכים מומלצים יש? חשוב לי שתמליצו לי על מה כן כדאי במקום על מה לא כדאי כי קראתי כבר ברחבי האינטרנט מלא אנשים שאומרים מה ל…
-
- 11 תגובות
- 6k צפיות
-
-
תקראו: מקור: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&view=by_date_ascending&message.id=91284#M91284 תקראו גם את הכתבה כאן: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/12.htm#dell_a01 יש סיכויי שהעדכון ישפר עוד דברים (בנוסף ל sharpness, power save recovery ,input lag).. (זה לפי דברי קריס מDFC). כמובן שההגדרות ישתנו.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-