עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  2. אני מחפש מסך 22'', מטרת גלישה בנט קריאת מסמכים קצת סרטים ומשחקים פשוטים (לא משהו גיימרי). חשוב ארגונומיה טובה, מסך איכותי עם אחריות מחברה מוכרת (לא מוצר מדבקה) חיבורים אנלוגי ו DVI וכמובן הסכום שהצגתי 1000 +-. כרגע הדרישה הכי חשובה מבחינתי זה זמינות כלומר אני מחפש משהו שקל יהיה לי למצוא בחנויות הקרובות לביתי. כל מיני דברים מסביב כמו חיבורי usb ורמקולים יהיו בזבוז גמור במקרה הזה אז עדיף מסך איכותי יותר בלי רעש וצילצולים. HD אגב יכול להיות נחמד כבונוס אם הוא בטווח המחיר ועונה על הדרישות אבל ממש ממש לא חובה. בכל מקרה הסתכלתי באתרים של חנויות באזור ולהל"ן רשימת מסכים שנראתה לי מעניינת. הייתי מעוניין לשמוע מי לדעתכם הכי מתאים, (הצאות נוספות יתקבלו בברכה כמובן): LG W2253TQ LG W…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by (Arik),

כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שיהיה כמה שיותר זול ומאיזו חנות שהיא. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by poiske,

אז ככה אני מחפש מסך חדש למחשב החדש... קראתי בפורום שאין טעם להסתכל על נתונים יבשים כמו יחס נגידיות וכו... מכיוון שזה מה שהיצרן כותב לפי התנאה מעבדה שלו, המלצתם בפורום לא להסתכל על זה ולהסתכל על ביקורות שרק לפי זה אפשר לדעת. מטרת המסך היא בעיקר למשחקים ולסרטים שיהיה בו תומך HD לא מחפש דגם IPS. הבנתי שיש את הפאנל TN ואת ה-lcd led מחפש המלצה טובה למסך איכותי! קראתי מספיק ביקורות באתר על ה- הDELL 2209WA לא מעוניין. תודה. זה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB S…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  6. שלום, כיוון שאחותי קונה מחשב חדש , הצעתי לאבא שלי שהיא תיקח את המסך שלי (Grundig 22) ובמקומו אקנה אחד חדש..(כמובן שהסכים) אז עכשיו אני מחפש אחר מסך 22" נורמאלי. ראיתי בעיתון של Bug את המסך LG W2261V (מסך 22" FHD עם רק 2MS ..) נראה מעניין למדיי, ומפתיע אותי המחיר שלו.. רק 1190 ! צרכים מיוחדים למסך: 1)המון תכני HD שיש ברשותי כמו סדרות ואפילו סרטים. 2)יש לי גם כרטיס טלוויזיה אז חשוב לי ה-MS (הרי זה מה שקובע את מהירות התמונה ,לא? ) 3)משחקים,והמון. כל החדשים.. 4)עריכה. אומנם בעיקר After Effects אבל משתמש גם ב-Photoshop. אני יודע שאני לא אוכל לקבל המון עם התקציב הנמוך שמאפשר רק פאנל TN אבל אני מסתדר עם מסכים זולים טוב מאוד ואין לי בעיה עם הצבעים (רק שבמסך שיש לי עכשיו הם ממש גר…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך בגודל של סביבות 22", תקציב סביבות 600 ש"ח בלי רמקולים ועדיף עם חיבור HDMI בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג וסרטים ראיתי את hp pavilion 22cw שנראה טוב ויש עליו ביקורות מצויינות באמזון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=904966 מישהו מכיר? ואשמח לשמוע על חלופות או המלצות אפילו אם יעלו קצת את המחיר כדי לקבל תמורה יותר טובה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי המסכים והייתי שמח אם למישהו יש המלצה חמה למסך, ששימושיו הם לעבודה רבה מולו והרבה תיכנות חשוב שלא יכאבו העיניים משעות רבות של עבודה תודה רבה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  9. רציתי המלצת מפרט עם מסך בעל כניסת HDMI- ולגבי המסך הפנו אותי לפורום מסכי מחשב מידע נוסף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408331.0 שימושים בקצרה: למחשב גיימינג ולחיבור PS3 למחשב בנוסף, (לפי מה שהבנתי 1080P יתאים כאן) תודה, גל

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Hotmetal,

שלום, אני יודע שיש לכם ניסיון רב במסכים (מן הסתם) ואני רוצה לשדרג מה -15" שלי (כן כן...) ל-22" אני לא בטוח מה טוב למשחקים במסכים כאלה אבל בבקשה תפרטו לי למה המסך שאתם מציעים טוב למשחקים (CRYSIS FALLOUT 3 ASSASSINS CREED?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  11. Started by Clint Eastwood,

כן אכן בקשה מוזרה אבל מה לעשות צריך לשבור את הראש עם זה המחיר גמיש מאוד... ראיתי המון ביקורות על הDell E-IPS או משהו כזה והבנתי שהוא מאוד מומלץ. השאלה היא אם הוא ממש wide? אין בימינו יותר מסכים מרובעים (בודדים...) אבל לצורך השוואה שתבינו את כוונתי: מסכי לאפטופים הם דוגמא מצויינת- יש את המחשבים העסקיים שהם 15.4 והם פחות רחבים ויש את הביתיים שמגיעים לרוב 15.6 שהם יותר רחבים אשמח לקבל חוות דעת לגבי מסכים כאלו! תודה רבה

12. שלום יש לי עכשיו מסך LG M1917A שיש בו חיבור ואפשר לראות בו גם טלוויזיה אני מחפש מסך מחשב מומלץ מאוד וטוב למשחקים שזו העדיפות הכי גבוהה שאפשר לראות בו גם טלוויזיה באיכות סבירה אין הגבלה ממש במחיר...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, החלטתי להחליף את המחשב העתיק שלי באחד חדש, ויחד איתו גם את המסך. המסך הנוכחי שלי הוא 19" של LG מדגם L1750SQ וכמו שכתוב בכותרת, אני מחפש 22". ראיתי שני דגמים שמשכו את תשומת הלב שלי, ואשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: LG L227WT Samsung T220P בנוסף, אם זה רלוונטי, אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב החדש כאן: http://tms.co.il/preview/spec/adh42zxb בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 00:20:09 מישהו? בבקשה? ???

14. שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר ביקש ממני המלצה למסך לעבודה וסרטים עם הדרישות כמו בכותרת. האמת שאין לי ממש מושג, בעזרתכם אני מקווה שאוכל לעזור לו :ylsuper: אז תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

אם החריגה ממש שווה את זה אני אשקול אם אוכל להוסיף . המסך הוא לצפיה בסרטים + משחקים , עדיפות לFHD ו2MS , יחס ניגדויות גבוהה ושיהיה מSKYPC אם אפשר כי יש שם 12 תשלומים ללא ריבית. ואם אפשר לא 21.5 אלא 22

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  18. Started by eraneran4,

אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

אומר מראש, שאני לא מבין כלום במסכים. כבר יותר משלוש וחצי שנים יש לי מסך LCD בגודל 17" של LG - הL1730B. הוא עלה לי הון בזמנו, ושירת אותי נאמנה. אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך, בהתחשב במפרט שלי הנמצא בצד. המחשב הזה יישאר איתי 3 שנים, אולי תוך UPGRADE של כרטיס המסך והזכרון - אבל לא מעבר. גם המסך שאקנה מצופה להישאר איתי כ3-4 שנים. היות ואני קצת לחוץ בתקציב ואין לי את הכספים שהיו לי לפני 3.5 שנים, אבקש להמליץ לי על המסך הטוב ביותר בכמה שפחות. הייתי אומר שהתקציב שלי כ1300-1400 ש"ח. חשבתי על 22", אין טעם לקנות אחד פחות בימים אלו כאשר ה22" הוא הגודל הממוצע, אבל אני לא בטוח שיש משהו טוב בתקציב הזה, מצד שני אני לא מת להשקיע הרבה מעבר. כמובן שלפני כל …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. קראתי שיש מסך Chimei 222H מה דעתכם ? אם המסך הז טוב או שיש עוד דגמים ????? היעוד של זה זה סרטים TV ואינטרנט ומסמכים .

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by blackwolf,

שלום. אני מחפש מסך למשחקים 22". התקציב הוא 900, אפשר לחרוג טיפה אם זה ממש משתלם. תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  24. מחפש מסך 22+ עד 1700 שקל מיועד למשחקים וסרטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.