עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב אז הגיע הזמן להחליף מסך וקראתי כאן קצת ואני מבין שבתקציב הזה אני יכול לקחת את הדל 200FP או בגרסה הרחבה שלו.השימושים שלי הם 80% טקסט(אינטרנט מיילים וכו) 20% סרטים ואני מתלבט אם לא כדאי לי לקחת מסך פחות איכותי ולחסוך מה גם ש22 נראה לי גדול לצרכים שלי אני יושב בדר"כ כ 50 ס"מ מהמסך

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by iakovl,

טוב אנשים, כחלק מהעבודות המקדימות שאני עושה בשביל השיפוץ/ריהוט/בניה מחדש של החדר שלי (יהיה על זה מתישהו ת'ראד נפרד) אני קונה לעצמי מסך חדש, הMAG 786FD בן השמונה שלי כבר מתעייף (האמת עובד כמו גדול רק שנמאס לי כבר ממנו) אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD למחשב וגם TV... אחרי הכל גם את ה21" שלי צריך להחליף לדק. חשבתי על המסך הזה כעל פתרון ביניים. במקום לקנות מסך מחשב 22" ב~1500 ש"ח ומסך 32" בתור TV עם תמיכה בFULL HD (מה לעשות שהאנימה של היום היא 1080p) ה2408WFP עולה היום בסביבות ה3K, די גדול לדעתי בשביל החדר שלי בשביל לשמש גם כTV. השאלות הם כאלו: 1. מה דעתכם באופן כללי על הרעיון שלי? האם כדאי להשתמש במסך 1 לשני הצרכים (TV ו-PC) 2. איך המכשיר בצפיה של TV רגיל? למי שמשתמש בו כTV כמוב…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. מציעים לי מסך 22 אינץ' dell 2207 ואני מתקשה למצוא כל מידע על המסך הזה, האם מישהו מכיר או שיכול להביא קישור למפרט טכני/אתר מכירות - כל דבר יעזור...

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. מה דעתכם עליו?אני לא רוצה את ההכי הכי לכן חשבתי על מסך זה אבל רציתי לדעת מה לדעתכם על המסך? אני משחק הרבה מאוד משחקי מחשב. יש לי gtx260 האם זה יספיק?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש מסך למחשב בערך 22 אינץ עד 1500-2000 ש"ח המסך מיועד לסרטים וקצת למשחקים על מה אתם ממליצים? עדיף שיהיה משהו שיוכל לתמוך גם במשחקים בהמשך כי אני מתכוון לשדרג את המחשב

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שמעתם משהו חדש לגביו?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. אז בין שני המסכים האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2704&products_id=19840 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=21010 מה הייתם לוקחים ולמה? מצד אחד ה30 הוא ענק! אני יכול להגיע לרזולציה של 2560 על 1600 שממש קוסמת לי מצד שני, הוא תופס חתיכת שטח, האיכות פחות טובה מהNEC, הרזולציה הגבוהה הזאתי תמיד תדרוש כרטיסי מסך מפלצתיים, והגודל נקודה קטן יותר, מה שאומר שטקסט ברזולציה נאיבית קטן יותר. אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מחפש מסך טוב לשימושים של גיימינג מהיר, סרטים, עבודה באופיס (טקסטים ומצגות). מסך בגודל של "22 מועדף עלי. רחב או רגיל זה לא משנה. אם יהיה צורך לשפר את התקציב - זה אפשרי, אך אני מאמין ש 2000 ש"ח יספיקו למסך באזור ה- "22 . תודה מה הגדלים של המסכים בעלי פאנל איכותי יותר שיתאים לשימושים ?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  9. שלום חבר'ה יקרים בבקשה אני זקוק בדחיפות את דעתכם על מסך LCD של NU2251W PROVIEW האם הוא טוב למישחקים? לסרטים? מה דעתכם על החברה הנ"ל בקשר למסכיםLCD שלה? האם יש לו פאנל NU? שהבנתי מקריאה בפורום שהוא הפשוט ביותר.. אם כן האם עדיין כדאי לירכוש מסך בפאנל מסוג זה? ועוד כל מה שתוכלו להוסיף.. אשמח אם תפרטו בתשובה כמה שיותר ורק אם אתם בטוחים בזה אני סומך עליכם מאוד בעיניין כי המסך מוצג למכירה באתר קניות גדול בארץ (מותר לפרסם שמות ?) במחיר מיבצע של 800 ומשהו שקל והשווי של המסך לפי בדיקה בזאפ הוא הרבה יותר.. אשמח עוד לדעת אם המסך הנ"ל לא עומד בסטנדרטים גבוהים מכל הבחינות אז אשמח לדעת קודם כל אם כדאי לי ללכת על המסכים של החברה פרו ויאוו או להיתמקד בחברה אחרת(יש לציין שי…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by idansolo,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. Started by SmurFin,

מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by blbenny,

אני עורך וידאו בתוכנת AVID למי שמכיר אני צריך שני מסכי 22" שיעמדו אחד ליד השני לצורך העריכה התקציב הוא גג 1500 ש"ח לכל יחידה עדיף כמובן בפחות תודה מראש לכל העוזרים! המליצו לי רבות על הפורום, זו הודעה ראשונה שלי.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by zabot,

שלום אני מעוניינת לרכוש מסך 19" למחשב החדש שלי. עד כה עשיתי שימוש במסך CRT, וזה כבר מתחיל להכאיב לי בעיניים. אני מעוניינת במסך למטרות אינטרנט, OFFICE ואולי לפעמים צפיה בסרטים. אני מעוניינת במסך 3X4 בלבד. לא מסתדרת עם הרחבים. התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח, חריגות ייתכנו במידה ויהיו ממש ממש שוות את זה. האם יש לכם המלצה על מסך מסוג מסויים? ומה דעתכם על סמסונג 961BF? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום! אני קונה מחשב חדש עם מערך CF של 4870 ולא נראה לי שאני אוכל להנות ממנו על 19" כמו שאני אוכל להנות על מסך גדול. (24"?) אני צריך מסך LCD גדול, אם אפשר 24", למשחקים מהירים. התקציב שעומד ברשותי הוא 3,000 ש"ח. המלצות?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולכן שאלתי איזה מסך יותר טוב CHIMEI 222H או CHIMEI 228D? איזה מסך מציג יותר טוב HD זה CHIMEI 222H או זה CHIMEI 228D? תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  18. Started by liortaib,

תגידו אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים בגוד 22 אינץ בתקציב של 1500 שח איזה מסך עדיף? MW221CוAsusו W2252TQוLGו 2253BWוSamsungו

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by zilbermm,

היי, מחפש LCD "19, לא חייב רחב, אני כבר אאוט לגמרי אז אין לי מושג איפה להתחיל ולפי מה לבדוק. השימוש הוא 70% לעבודה שוטפת (אינטרנט בעיקר) 30% למשחקים - חשוב לי שיעשה פה עבודה טובה אבל אני לא בדיוק גיימר יש לי כרגע AOC CRT שפשוט כבר דפק לי את העיניים. תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. עד עכשיו חיברתי ל LCD מחשב חדש דרך כבל מ DVI במחשב ל HDMI בטלביזיה, התמונה לא הייתה משהו, טקסט קטן היה כמעט לא קריא, קצת בהיר מדי ומרצד.. עכשיו חיברתי מחשב עתיק (voodoo 3000!!) בRGB ל RGB בטלביזיה, והתמונה נראית מדהים! הכל חד וחלק ויפה! איך זה ייתכן? האם זה ההמרה בכבל? אולי הוא פשוט פגום?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Avivc4,

אני צריך מסך למחשב שיהיה כמה שיותר איכותי... ו...התקציב הוא 1000 ש"ח אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by wta,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSVA703M הוא עולה 800 שח אם הוא לא משהו, יש לכם משהו אחר במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by idansolo,

שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים