עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by chicks,

שלום, קראתי את כל המאמרים בנושא, אך אינני חש כי יש המלצה חד משמעית למסך 22 אינטש אשר יוכל לשמש גם למשחקים וגם לטסקט ותכנות. כמובן שאעדיף שיהיה 1:1000 ו- 2MS. האם מישהו יודע להמליץ על אחד שבוודאות יענה על התנאים הנ"ל? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אנו על סף רכישת מחשב חדש לאחי אשר ישמש אותו למשחקים ולעבודה משרדית (כמו למשל גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). הבחירה הצטמצמה לשני הדגמים שבכותרת - אסוס VW222U או סמסונג 2243. מבחינת המחיר ההבדל זניח ולכן נותר רק לבחור את העדיף מביניהם ממה שהבנתי עד כה מקריאה בפורום ובחיפוש בגוגל שני המסכים יהיו טובים למשחקים, כאשר ה-VW222U עדיף במקצת. השאלה היא איזה מבין השניים טוב יותר בעבודה עם טקסט כפי שצויין לעיל? האם יש הבדל משמעותי בין השניים? תודה רבה לעוזרים! עידו.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  3. אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by arik3k,

קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. מה דעתכם עליו?אני לא רוצה את ההכי הכי לכן חשבתי על מסך זה אבל רציתי לדעת מה לדעתכם על המסך? אני משחק הרבה מאוד משחקי מחשב. יש לי gtx260 האם זה יספיק?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by morbidangel,

שלום לכולם בעיקרון הבנתי שלמשחקים עדיף יחס ניגודיות 1:3000 וזמן תגובה של 2ms. ראיתי בסקאיי פיסי מסך של LG דגם 226WTQ WIDE. ראיתי הרבה המלצות בפורום על מסכים של סמסונג ואסוס, איך המסך הנ"ל לעומתם? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by mich4el,

כותרת ^^

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם מכל מה שרשום בפורומים לא מצאתי המלצה מלאה ומנומקת על מסך 22 אינטץ אופטימלי בתקציב של עד 1800 שח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מלבט בין סמסונג 2253 ל- LG 2253 וגם ראיתי משהו מענין של דל. אינני מצליח למצוא משהו חד שיבהיר את הכדאיות עם נמוקים ופירוט כמו שצריך . חשוב לי דיוק של צבעים, מהירות במשחקים ומסך בעקרון איכותי שישמש לגרפיקה ועריכת סרטים חובבנית, מיגוון שמושי אופיס וסרטים והכל בעבודה אינטנסיבית מודה למי שיוכל להבהיר את הבלגן שקיים בנושא

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. עידכנתי את הווינדוס ונכנסתי סתם לתמונה ואני רואה שהיא בגווני צהוב כזה. אבל כל הצבעים במחשב בסדר, זה רק כשאני נכנס לראות תמונה...(לוחץ דאבל קליק על תמונה והיא נפתחת דרך ווינדוס) בפוטושופ הכל רגיל גם כן.. הנה תמונה להמחשה (מקווה שגם אתם רואים את הצהוב וזה לא רק אצלי במסך) מה עושים ואיך זה בכלל קרה?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  11. שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  12. שלום, אני בתכוון לקנת מסך 22" חדש. אני מתלבט בין מסך שקצב הרענון שלו 5 מילי לבין אחר שקצב הרענון שלו 2 מילי. עד כמה קצב הרענון משמעותי ובאיזה תחומים (משחקים, צפייה בסרטים)? עד כמה ההבדל ברמת המילי גדול בשימוש יומיומי? תודה עידן

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש מסך למחשב בערך 22 אינץ עד 1500-2000 ש"ח המסך מיועד לסרטים וקצת למשחקים על מה אתם ממליצים? עדיף שיהיה משהו שיוכל לתמוך גם במשחקים בהמשך כי אני מתכוון לשדרג את המחשב

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. אז בין שני המסכים האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2704&products_id=19840 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=21010 מה הייתם לוקחים ולמה? מצד אחד ה30 הוא ענק! אני יכול להגיע לרזולציה של 2560 על 1600 שממש קוסמת לי מצד שני, הוא תופס חתיכת שטח, האיכות פחות טובה מהNEC, הרזולציה הגבוהה הזאתי תמיד תדרוש כרטיסי מסך מפלצתיים, והגודל נקודה קטן יותר, מה שאומר שטקסט ברזולציה נאיבית קטן יותר. אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  16. מציעים לי מסך 22 אינץ' dell 2207 ואני מתקשה למצוא כל מידע על המסך הזה, האם מישהו מכיר או שיכול להביא קישור למפרט טכני/אתר מכירות - כל דבר יעזור...

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by idansolo,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. שמעתם משהו חדש לגביו?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  20. תמיד אומרים שמסך בעל פאנל TN אינו מתאים לעבודות טקסט ממושכות ? מה שאני שואל היא למה ? ואיך זה מפריע ? ועוד שאלה:האם התכתבות במסנ עם חברים[יכול להיות שיחה של 3 שעות נגיד]ושוטטות בפורום נחשבות עבודות טקטס ממושכות ? או הכוונה היא לכתיבת מסמכים רבי דפים בWORD ? בתודה, Quantom.

• 69 תגובות
    • 22.4k צפיות
  21. שלום חבר'ה יקרים בבקשה אני זקוק בדחיפות את דעתכם על מסך LCD של NU2251W PROVIEW האם הוא טוב למישחקים? לסרטים? מה דעתכם על החברה הנ"ל בקשר למסכיםLCD שלה? האם יש לו פאנל NU? שהבנתי מקריאה בפורום שהוא הפשוט ביותר.. אם כן האם עדיין כדאי לירכוש מסך בפאנל מסוג זה? ועוד כל מה שתוכלו להוסיף.. אשמח אם תפרטו בתשובה כמה שיותר ורק אם אתם בטוחים בזה אני סומך עליכם מאוד בעיניין כי המסך מוצג למכירה באתר קניות גדול בארץ (מותר לפרסם שמות ?) במחיר מיבצע של 800 ומשהו שקל והשווי של המסך לפי בדיקה בזאפ הוא הרבה יותר.. אשמח עוד לדעת אם המסך הנ"ל לא עומד בסטנדרטים גבוהים מכל הבחינות אז אשמח לדעת קודם כל אם כדאי לי ללכת על המסכים של החברה פרו ויאוו או להיתמקד בחברה אחרת(יש לציין שי…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. היי, אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולכן שאלתי איזה מסך יותר טוב CHIMEI 222H או CHIMEI 228D? איזה מסך מציג יותר טוב HD זה CHIMEI 222H או זה CHIMEI 228D? תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  23. Started by iakovl,

טוב אנשים, כחלק מהעבודות המקדימות שאני עושה בשביל השיפוץ/ריהוט/בניה מחדש של החדר שלי (יהיה על זה מתישהו ת'ראד נפרד) אני קונה לעצמי מסך חדש, הMAG 786FD בן השמונה שלי כבר מתעייף (האמת עובד כמו גדול רק שנמאס לי כבר ממנו) אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD למחשב וגם TV... אחרי הכל גם את ה21" שלי צריך להחליף לדק. חשבתי על המסך הזה כעל פתרון ביניים. במקום לקנות מסך מחשב 22" ב~1500 ש"ח ומסך 32" בתור TV עם תמיכה בFULL HD (מה לעשות שהאנימה של היום היא 1080p) ה2408WFP עולה היום בסביבות ה3K, די גדול לדעתי בשביל החדר שלי בשביל לשמש גם כTV. השאלות הם כאלו: 1. מה דעתכם באופן כללי על הרעיון שלי? האם כדאי להשתמש במסך 1 לשני הצרכים (TV ו-PC) 2. איך המכשיר בצפיה של TV רגיל? למי שמשתמש בו כTV כמוב…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  24. אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.