מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני מתלבטת בין: Samsung 2243BW ו- Samsung 2253BW רציתי לקנות את ה-2243 כי הוא מסך שמסתובב לאורך/לרוחב לעומת הדגם החדש יותר 2253 אבל אמרו לי שה2253 הרבה יותר טוב. ראיתי שיש ב2253 שני יתרונות: 1. זמן תגובה של 2 לעומת 5 2.בלחיצת כפור אפשר לבחור בתצוגת מסך בפורמט (WIDE (16:10 או תצוגת מסך בפורמט רגיל (4:3) האם ההבדלים באמת משמעותי ששווה לי לוותר על התכונה של PIVOT (כי זה נשמע לי כמו תכונה מאוד נוחה וחשובה)? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. במגזין מחשבים )אינני יודע אם מותר לי לציין את שמו(, ישנה כתבה על המסך הנ"ל המשבחת אותו בין היתר ש"יועד לשמש מקצועני גרפיקה ......". "...הודות למכלול הצבעים הרחב שלו" "...איכות צבע מעולה" "מפיק צבעים שרוב מסכי ה LCD יכולים רק לחלום עליו" וכו'. ובהמשך שוב "קהל היעד של המסך הנ"ל, הוא מעצבים גרפיים, גיימרים" חתום על המאמר ג'ון ר. דילייני. (סרקתי את דף המאמר+צילום המסך הנ"ל אבל לא בטוח שידעתי איך להעביר) האם מי מכם יודע האם יש כיסוי להמלצות אלו, האם יש מבחן למסך זה? ותודה לעונים. אגב, מה או מי זו החנות KSP אפשר פרטים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם,אחרי המלצות רבות בנוגע למסך הנ"ל רכשתי אותו ב 1500 כולל משלוח עד הבית. התקנתי והכל,עכשיו אני צריך עזרה בכיול המסך..תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אוקי , אז אני יודע שה- Samsung הוא הבחירה המעודפת על הרבה אנשים פה. הלכתי לחנות לנסות להתרשם בעצמי ואני חייב לציין שהוא בהחלט מעולה. באותה חנות היה גם הדגם הנ"ל של LG שפשוט היה נראה הרבה יותר טוב. מבחינת הצבעים , זמני תגובה וכו'. 1. האם למישהו של את ה-LG הנ"ל או יכול לחוות דעתו עליו? 2. מה ההבדלים המשמעותיים בניהם? האם ה-SAMSUNG עדיף עדיין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ואתמול בבוקר כשניסיתי להפעיל את המסך שלי, ViewSonic VP930, הוא ניסה להדלק, האור הירוק נדלק ונכבה ובין לבין הבהב קצת, ורק לאחר כ5-7 דקות נדלק ממש (כלומר אפשר הוא הציג תמונה). מהרגע שהוא מציג תמונה הוא עובד בסדר גמור ואין שום בעיות, אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם שהוא כבוי לפרק זמן של חצי שעה - שעה לפחות. מהי לדעתכם הבעיה ? והאם היא מאפשרת תיקון ? קניתי אותה לפני שנתיים וחצי, ואם אני לא טועה, קיבלתי עליה 3 שנות אחריות. האם לדעתכם האחריות מכסה תקלה שכזו, למרות פרק הזמן שחלף ? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
-
התלבטות מסכים צומצמה לשתי אופציות Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp נמצא מספר חודשים בשוק ואני מניח שיש איתו נסיון גם בתחום הגראפי. Eizo CE240W נחשב למסך מעולה אבל מדווחים ברשת על בעיית אחידות תאורה. לכאורה שני מסכים דומים ברמות שונות אבל השאלה הגדולה האם לאור ההבדלים במחיר וההבדלים בביצועים (המידע ברשת לא מספק מספיק מידע ייעיל עבורי) שווה להעדיף את השני או אפשר להתפשר על הראשון. אין לי בעייה לקנות את האיזו אם אכן מדובר בעדיפות ברורה. עם זאת אפשר לעשות שימושים טובים לא פחות בהפרש המחיר (פי שניים). שימוש גראפי עיקרי (מלבד שימושים כללים) הוא עיבוד תמונה. בעדיפות לצורך פרסומים ברשת (למשל כמה פה http://insectour.blogspot.com/ ) אבל אני רוצה לשמר את האופציה לשימוש עבור צרכי ד…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל המאמרים בנושא, אך אינני חש כי יש המלצה חד משמעית למסך 22 אינטש אשר יוכל לשמש גם למשחקים וגם לטסקט ותכנות. כמובן שאעדיף שיהיה 1:1000 ו- 2MS. האם מישהו יודע להמליץ על אחד שבוודאות יענה על התנאים הנ"ל? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני עד היום עובד עם מסך CRT של LG ומאוד מרוצה יכולתי להחליף אותו בעבר ל LCD אך וויתרתי תמיד מכמה סיבות סיבה אחת זה שאני צלם אני מצלם המון ועורך המון ומתעסק המון המון עם תמונות ועריכות בפוטושופ לכן אני צריך מסך עם צבעים אמיתיים צבעים טובים ומסך שניתן לקייל כמו שצריך דבר נוסף זה שבשלב מסויים התחילו להוציא מסכי LCD רחבים כמו שכולכם יודעים והמסכים הרחבים הפכו למסכים השולטים בשוק למה? כאילו, מסך רחב בעייתי בהמון מובנים יש הרבה משחקים שלא תמיד יראו בצורה יפה על מסך כזה תמונות יכולות פשוט להיות מרוחות לצדדים וכמו שאמרתי אני מתעסק המון עם תמונות לפעמים כתיבה או דפי אינטרנט יכולים להיראות לא טוב אני יודע שיש המון פתרונות להכל אבל למה בעצם לעשות מסך רחב ולהתחיל להתע…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רוב המקומות שאני מבקש מפרט אני מבקש מסך 19-20 אינצק רחב ומביאים לי 22 קיצור אמרו לי יותר טוב יותר משתלם ויש שני מסכים שאני מתלבט בניהם [של ה-22 אינצ'] 1-Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI 2-Dell 22" E228WFP 5ms LCD מה יותר טוב מבניהם ?? ויש את ה-20 אינצ' LG W2042T קיצר מה הכי טוב מבין 2 המסכים של ה-22 אינצ' ??? והאם המסך של ה-20 ינצ' גם יספק את דרישותי שזה מסך למשחקים...? תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום בירצוני לקנות מסך מחשב למחשב שמיועד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב? 2253BW VS W2252TQ או שבכלל יש לכם הצעות אחרות למסכים יותר טובים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במסך של המחשב אם הפעלתי את המחשב ולאחר שהמחשב מגיע לווינדוס אני עושה ריסט למחשב המסך מתחיל להשתגע מה זה אומר להשתגע - המנורה של בקרת המסך מהבהבת בצבע ירוק וכן במסך לא רואים כלום הוא מרצד בין צבע שחור לשחור קצת יותר בהיר בשביל שאני יוכל להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לכבות את המחשב לחקות חצי דקה עד דקה ואפילו לפעמים שתי דקות ורק לאחר מכן להפעיל את המחשב. ןכן התופעה הנ"ל קורה כאשר אני נכנס לתוכנה שמפעילה את המחשב ברזולוציה אחרת ממה שיש לי במחשב אז הפתרון לזה הוא שאני מכניס את המחשב למצב שינה עם הכפתור של הירח שיש במקלדת ולאחר כמה שניות מדליק אות המחשב או לחילופין מכבה את החשב ולאחר כמה דקות מדליק. בעיה זאת הינה מרגיזה ביותר האם מישהו יודע למה זה קורה ומה…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם מכל מה שרשום בפורומים לא מצאתי המלצה מלאה ומנומקת על מסך 22 אינטץ אופטימלי בתקציב של עד 1800 שח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מלבט בין סמסונג 2253 ל- LG 2253 וגם ראיתי משהו מענין של דל. אינני מצליח למצוא משהו חד שיבהיר את הכדאיות עם נמוקים ופירוט כמו שצריך . חשוב לי דיוק של צבעים, מהירות במשחקים ומסך בעקרון איכותי שישמש לגרפיקה ועריכת סרטים חובבנית, מיגוון שמושי אופיס וסרטים והכל בעבודה אינטנסיבית מודה למי שיוכל להבהיר את הבלגן שקיים בנושא
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אנו על סף רכישת מחשב חדש לאחי אשר ישמש אותו למשחקים ולעבודה משרדית (כמו למשל גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). הבחירה הצטמצמה לשני הדגמים שבכותרת - אסוס VW222U או סמסונג 2243. מבחינת המחיר ההבדל זניח ולכן נותר רק לבחור את העדיף מביניהם ממה שהבנתי עד כה מקריאה בפורום ובחיפוש בגוגל שני המסכים יהיו טובים למשחקים, כאשר ה-VW222U עדיף במקצת. השאלה היא איזה מבין השניים טוב יותר בעבודה עם טקסט כפי שצויין לעיל? האם יש הבדל משמעותי בין השניים? תודה רבה לעוזרים! עידו.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עידכנתי את הווינדוס ונכנסתי סתם לתמונה ואני רואה שהיא בגווני צהוב כזה. אבל כל הצבעים במחשב בסדר, זה רק כשאני נכנס לראות תמונה...(לוחץ דאבל קליק על תמונה והיא נפתחת דרך ווינדוס) בפוטושופ הכל רגיל גם כן.. הנה תמונה להמחשה (מקווה שגם אתם רואים את הצהוב וזה לא רק אצלי במסך) מה עושים ואיך זה בכלל קרה?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט נראה מרשים והמחיר לא רע... מה דעתכם עליו ? למשחקים טקסט סרטים.. הוא נראה טוב.. ומרשים האם כדאי או מתחרה בתקציב דומה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני בתכוון לקנת מסך 22" חדש. אני מתלבט בין מסך שקצב הרענון שלו 5 מילי לבין אחר שקצב הרענון שלו 2 מילי. עד כמה קצב הרענון משמעותי ובאיזה תחומים (משחקים, צפייה בסרטים)? עד כמה ההבדל ברמת המילי גדול בשימוש יומיומי? תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-